Toyota Setsuna, tre to-seters bil og elektro

Toyota Setsuna, tre to-seters bil og elektro

den Toyota Setsuna det er en bil laget hovedsakelig av tre og drevet av elektrisk teknologi. Med denne prototypen, vil Toyota delta for første gang i 'Salone del Mobile' i Milano, også kjent som Milan Design Week.

den Toyota Setsuna er en roadster måle 3,03 meter lengde, 1,48 m bred og 0,97 m høy, med en akselavstand på 1,70 meter. Det har kapasitet for to beboere og uten tak. bruksområder forskjellige tresorter for utvendige paneler, ramme, gulv og seter. Wood, hvis riktig omsorg for, kan vare i mange generasjoner, den får også en farge og tekstur i henhold til sin spesifikke bruk og miljø, vedta en unik karakter.

Navnet på denne Toyota, Setsuna, betyr 'tid' på japansk og symboliserer de spesielle og flyktige øyeblikk som folk lever med sine biler, noe som gjør hvert kjøretøy er unikt og uerstattelig.

i henhold til Toyota, beslutningen om å gjøre Toyota Setsuna tre, et slitesterkt materiale, men har en tendens til å utvikle seg over tid, noe som reflekterer innsatsen Toyota forme forholdet mellom mennesker og deres biler. den Toyota Setsuna Det symboliserer den gradvise forvandling oppleves av biler gjennom årene, som for å absorbere ambisjoner, minner og følelser av flere generasjoner av en familie'. Hver gang en bil passerer fra en generasjon til en annen, akkumulerer affeksjonsverdi.

Kenji Tsuji, ingeniøren som er ansvarlig for utviklingen av Toyota Setsuna, Han forklarte: 'Vi vurderte flere måter å uttrykke konseptet og velg forskjellige tresorter for spesifikke applikasjoner som Japansk seder og japansk utvendig panel til rammen bjørk. Vi betaler også spesiell oppmerksomhet til tiltak og organisering av de ulike komponentene. For montering struktur, har vi adoptert en tradisjonell teknikk japansk trearbeid oppkalt okuriari, det bruker ikke spiker eller skruer. Kroppen linjen setsuna tegner en vakker kurve minner om en båt. Vi ønsker også å forestille seg hvordan observatøren setsuna Det vil etter hvert utvikle en kompleks og unik karakter gjennom årene. kjøretøyet Det inkluderer en klokke 100 år måle tid til å gå gjennom generasjoner, og seter som kombinerer funksjonell skjønnhet med myk tone av tre.

Du kan også være interessert i:

Toyota Mirai, vil analysere hvordan den første hydrogenbil serie

Bil designere er gått til å designe noe ...

BMW GINA Lys Visionary Modell med klut kroppen