10 modifiserte biler mest fantastiske verden

Forberedelser overraskende: de 10 mest spektakulære biler tuneadosForberedelser overraskende: de 10 mest spektakulære biler tuneadosForberedelser overraskende: de 10 mest spektakulære biler tuneadosForberedelser overraskende: de 10 mest spektakulære biler tuneados

Blastolene B702, av Randy Grubb for Blastolene

Blastolene B702, av Randy Grubb for Blastolene

Hvis du vet Jay Leno og hans forkjærlighet for biler (extensísimo har en garasje), vet du at Blastolene Det er en av de mest dyrebare juveler. Og det er nettopp dette arbeidet gjøres av USA trener Randy Grubb på en Blastolene B702 som har en blanding av klassisk og futuristisk stil. Under den elegante blå "Deep Midnight" en kropp laget i aluminium, med en slående glass grill blå og rødbrun skinn interiør skjuler.

Cadillac Coupe "Sophia"Av John D'Agostino

Rene former og bakhjulene helt dekket av karosseriet, denne etableringen John D'Agostino på en Cadillac Coupe Han ble kåret "Sophia" i hyllest til Sophia Loren TV. At fargen "hvit mint" fra utsiden, som du kan forestille deg, skjuler kupeen er også overført.

Dodge Charger "tantrum"Ved SpeedKore Performance Group

dette utarbeidelsen av "SpeedKore Performance Group" Det har gitt nytt liv til en Dodge Charger 70-tallet... med en båt motor! Dens makt er ekstrem, 1650 CV, mer enn du trenger en bil også. I tillegg til kroppen er laget av karbonfiber, så er det meget, meget lett. En ekte kule ble varmt mottatt på SEMA 2015, hvor han fikk en pris for beste "muskel-bil" sitat.

Dodge Deora, av Alexander Brothers

Dodge Deora, av Alexander Brothers

Beware! Hvis du ikke kjenner den legendariske Dodge Deora, at bildet spiller en lure på deg. Det er en spesielt henting i 1965 skapt av brødrene Mike og Larry Alexander, anses av mange tuneado den mest berømte bil noensinne. Men pass på, fordi ved første øyekast kan du tro det har en stor nese, og du bare har sakket akterut, men det er den andre veien rundt. Dette preparatet ble utført på en Dodge A100 og hadde sin kopi som leketøy varm hjul.

Ice Cream Truck, etter Mister Cartoon

Ice Cream Truck, etter Mister Cartoon

Ja, det er det isbilen, i dette tilfellet med snev av kjendis tatovør Mister Cartoon, hvis forseglingen kan ses på huden til folk som Beyoncé, Kobe Bryant eller trippel verdensmester Formel 1 Lewis Hamilton. Mister Cartoon har fanget deres spray og Han malte et isbilen 1963, og resultatet er hans "egen versjon av sjokoladefabrikken av Willy Wonka," sier forfatteren av disse maleriene.

Old Crow Bellytank av Old Crow Speed ​​Shop

Old Crow Bellytank av Old Crow Speed ​​Shop

ferdig fra en tank av et jagerfly av andre verdenskrig, en Lockheed, De har blitt installert Ford 1932 motor og en 18-tommers ferdig beplantet. Prangende, ikke sant? Detalj har holdt de opprinnelige fargene.

Orbitron, av Ed Roth

Orbitron, av Ed Roth

Nei, ikke bilen skapt av Homer Simpson i en av de første sesongene av populære TV-serien. dette Orbitron 1964, retusjert av Ed Roth (Som døde for 15 år siden), den har en hytte dekket av en plastboble. Det ser ut som en dragster bil for fremtiden, med tre prangende lys på forsiden, en rød farge, en grønn og en blå.

Speedster, av Eagle

Speedster, av Eagle

Klart det er den mest gjenkjennelige av alt: A Jaguar E-Type, men ikke en heller. britisk selskap ørn Han tuneando og har vært å sette sitt unike preg på E-Type for de siste 30 årene; Men for denne enheten for en amerikansk klient "litt spesiell", tok det nesten 4000 timer for fremstilling og sammenstilling.

Den Galaxian, på Paradise Road

Den Galaxian, på Paradise Road

Rarest, sannsynligvis fra denne listen. den Japansk coach "Paradise Road" fullstendig forvandlet en Ford Model T! (Ja, som du leser) av 1928 og han forble i forkledning du ser i bildet. Fargerik kroppen bedre ikke å snakke, men erkjenner at du har en spektakulær aspekt. Du vil ha det? Du må betale en million dollar å ha den i garasjen.

Reaktoren, Gene Winfield

Reaktoren, Gene Winfield

Dette nysgjerrig etableringen kalt reaktoren, opprettes manuelt av USA trener Gene Winfield, Det ble opprettet for lenge siden å ta så Citroen DS basis. Sikkert du har sett på den store skjermen: Han gjorde sin opptreden i filmer som "Batman", "Mission Impossible" og "Star Trek".

Du kan også være interessert

De 10 mest innovative prototyper i 2016 for å markere fremtiden

Det mest spektakulære prototyper 2015

10 villeste prototyper og merkelig historie, bilder