Eksos røyk farger: betydninger og havari

Eksos røyk farger: betydninger og havariEksos røyk farger: betydninger og havariEksos røyk farger: betydninger og havariEksos røyk farger: betydninger og havari

Hvis røyken er blå ...

Hvis røyken ut av eksos Det er farget blå, Dette betyr vanligvis at Motoren brenner skytende olje. Det oppstår vanligvis når det blir slitt sel guiden ventiler eller ringer stempelet. en oljelekkasje som ville deler som må smøres til brenneren, naturlige sted hvor brenselet brenner inntreffer.

Med fremveksten av blå røyk, er egnet for å gjennomgå oljen med jevne mellomrom og reparere defekte deler (styreventiler og stempelringer).

En annen grunn til at du kan gå blå røyk er et mulig tegn på en problem i turbo boost, gjør anbefalte utskifting eller reparasjon.

Hvis røyken er grå ...

Mekaniske eksperter kunngjøre at når røyken ut av eksos det er grå, problemet er vanskeligere å diagnostisere. Som når det kommer ut blå røyk, med utseendet på grå røyk kan være bil brenner olje eller montere defekte turbolader. I dette tilfellet, forholdsregler for å følge er de samme som når det kommer ut blå røyk.

Hvis røyken er hvit ...

Dersom røk ut av eksosrøret er hvit, hvis det kommer ut i svært små mengder og formet som tynne tråder i prinsippet er det ingen grunn til bekymring, siden det er trolig et resultat av akkumulering av normal kondense innenfor eksossystem. Når bilen fortsetter å akkumulere kilometer, og etter noen minutters drift, denne fine hvit røyk som regel forsvinner.

Men når ledningen hvit røyk dessuten tykk og tett enn normalt, er problemet mer alvorlig, siden det brenner er det kjølevæske motor. Dette kan være forårsaket av en alvorlig problem i toppakning, i hodet eller mulig crack i motorblokk. Oppgjør av alle feil vanligvis bære en store økonomiske utlegg.

Ikke overse det siste, fordi problemet kan forverres. En liten lekkasje av kjølemiddel kan føre til en alvorlig risiko svært alvorlig overoppheting og skader på motoren. Dessuten kan kjøle lekkasjen også være blandet med olje og føre til alvorlige problemer for bilen din.

Hvis røyken er svart ...

I tilfelle at røyken er svart, Dette er et sikkert tegn på at motoren er brenne tungolje. Dette skjer for eventuelle mangler i luftfilteret i motoren, sensorer injeksjonssprøyte og brennstofftrykkregulator.

den svart røyk Det er vanligvis den enkleste måten å diagnostisere et problem. Gjør det raskt fordi både helsen til bilen som sin egen økonomiske situasjon vil takke deg fordi bilen vil slutte å bruke mer mengde drivstoff nødvendig.

Du kan også være interessert

- Hvordan flytende form vindusviskere hjem

- Hvordan rengjøre bilen møbeltrekk: Hjem triks

- 30 hjem rettsmidler for bil

- Hvordan fjerne is fra frontruten, enkle triks