Jeep Wrangler 2018: første bildene og offisielle data

Jeep Wrangler 2018: første offisielle bilder av legendariske 4x4Jeep Wrangler 2018: første offisielle bilder av legendariske 4x4Jeep Wrangler 2018: første offisielle bilder av legendariske 4x4Jeep Wrangler 2018: første offisielle bilder av legendariske 4x4

jeep Han har gitt ut de første bildene av renovering av en av dens største SUV ikoner, den Jeep Wrangler, vil du ha en svært lik dagens estetiske.

Som det kan sees i fotografiene, holder uendret sin viktigste kjennetegn, så som rundt frontlyktene, grillen har vertikale striper og et legeme av meget kubiske former. De viktigste endringer påvirker posisjonen av fremre retning, som har blitt omplassert på foran vingene nå integrerer en Kjørelys, og en støtfanger nymotens. De endrer også dørhåndtakene.

Men hvor du må forvente videre utviklingen i 2017 Jeep Wrangler utforming Det er inne, men så langt ingen offisielle bildene publisert. Det er å håpe at utseendet på interiøret og multimedia systemer er svært likt det vi så i noen av de nyeste merkevare biler, for eksempel Jeep Compass, der berøringsskjerm får innflytelse, men gir avkall på de fysiske knappene.

jeep så langt har det gitt noen opplysninger om motorer ny Wrangler, men den området bør være sammensatt av et 2.0 turbo firesylindret en 3.6l V6 og 3,0 V6 turbodiesel. Det han har sagt det amerikanske firmaet er å være mer sikkerhetsfunksjoner og teknologi, og en bedre aerodynamikk. Likeledes flere utstyr alternativer å flytte dagbrudd bli tilbudt, fordi vi ikke må glemme at jeep Wrangler Den utmerker seg både ved sin avtakbar hardtop tredelt som folding frontruten fremover. Det vil også være en viss grad av tilpassing takket være de ulike kombinasjoner av dører, tak og frontrute.

Du kan også være interessert i:

Jeep Grand Cherokee 2017: teste en 4x4 SUV med sterk karakter

Den mest brutale og spesielt på Geneva Motor Show 2017 Jeep

Jeep Compass 2017: Vi testet en SUV med off-road sterk karakter