Hyundai Elantra 2016, mer attraktiv og effektiv

Hyundai Elantra 2016, når den sjette generasjonenHyundai Elantra 2016, når den sjette generasjonenHyundai Elantra 2016, når den sjette generasjonenHyundai Elantra 2016, når den sjette generasjonen

Den nye generasjonen Hyundai Elantra presentert i Hall of Los Angeles 2015 et nytt utseende, nye motorer og mye teknologi om bord. Foreløpig bare vi kan tilby spesifikasjoner for det amerikanske markedet, men det er forventet at, som Elantra er for tiden selges i landet vårt, kommer før heller enn senere til Hyundai forhandlere i Spania.

er også mer enn sannsynlig å komme til vårt land sin nye mekaniske turbo utvilsomt en av de store nyvinningene som bringer den sjette generasjon Hyundai Elantra. i tillegg til 2,0 atmosfærisk bensinmotor 147 hk og Atkinson syklus, den sørkoreanske bilen debuterer nye 1,4 GDI turbo bensin 128 hk og 21,5 mkg moment.

Denne mekanismen, som annonserer forbruk 6,7 liter 100 km, Det kan være forbundet med en EcoShift automatisk dobbel clutch syv-trinns. Kommer til Spania, kan forventes å erstatte dagens tilbud (og eneste) atmosfærisk bensin 1,6 MPI 132 hk.

Hyundai Elantra 2016

attraktiv design

den Nye Hyundai Elantra dette er mer visuelt tiltalende, åpenbare. sikker på frontal du vil huske sist 'restyling' av Hyundai i40. Begge firedørs sedaner -4.74 meter lang i i40 etter 4.57 i den nye Elantra, noe lengre og er karakterisert ved bred- glatt bort linjer av sin kropp og, selvfølgelig, for sin store frontgrill. Hyundai Elantra har også LED kjørelys foran og bak.

Hyundai har jobbet hardt for å gjøre sin nye Elantra er som effektiv mulig, og ikke bare vekt på motorer, men også i kroppen. den motstandskoeffisient det er 0,27, ingenting galt spor, mens understellet har blitt forsterket og den har en 29,5 prosent mer vridningsstivhet sammenlignet med sin forgjenger. Samlet er Elantra fornyes lettere, slik at den vil være under de nåværende 1,161 kg.

i interiør, nye materialer av høyere kvalitet og større lydisolering har ingen plass i den nye Hyundai Elantra. I tillegg, fra førerposisjonen kan vi nyte større teknologiske last om bord: Automatisk klimakontroll, 7-tommers skjerm med ryggekamera, nettleser, USB-tilkoblinger, Bluetooth streaming assistent, talegjenkjenning, premium Infinity lydanlegg med 8 høyttalere (valgfritt), osv

Dette i avsnitt komfort; i sikkerhet markere kjørefelt holde systemet, adaptiv cruise control system, blind flekk advarsel, automatisk nødbremsing i byen, adaptive lys, ...

Hyundai Elantra 2016

- Du kan også være interessert i:

Hyundai biler som kommer i 2016.

Hyundai Elantra: Alle priser og versjoner.

Test: Hyundai Genesis Coupe 3.8 V6 GDI, 'Herre Confort'.