Audi TT Sportback Concept, bryter reglene

Audi TT Sportback ConceptAudi TT Sportback ConceptAudi TT Sportback ConceptAudi TT Sportback Concept

I bilverdenen, er vi vant til å se stadig hvordan de regler og verdier ble tatt som tradisjonelt pause. Hvem ville trodd for noen år siden Porsche Diesel eller i en Mini med en kropp som ikke var den opprinnelige tre-dørs? Vel nå, er at Audi ønsker å bryte med den etablerte modellen TT, en bil sportslig kall klart kjent for sine versjoner Coupe og Roadster og at i ikke altfor fjern fremtid hvem vet, kan det gi en mer allsidig og romslig variant. den ny prototype Audi TT Sportback Concept Det kan være utgangspunkt.

Paris Motor Show 2014 er en del av denne fantastiske presentasjonen Audi TT Sportback Concept. den estetiske blunker Coupe og Roadster versjonene er kontinuerlig fra front, sider og bak, men ja, med egne detaljer om fem-dørs sedaner. I dette tilfellet har Audi TT Concept Sportback en lengde 4,47 m (29 cm TT Coupe), en bredde 1,89 m (6 cm) og en høyde av 1,38 m (Cm-3) og en akselavstand 2,63 m (12 cm). Med disse variasjonene, sier Audi TT Sportback Concept Det gir mye mer plass og allsidighet til de fire beboerne, som kan reise i fire individuelle seter.

Ved å fortsette med det indre, fremhever den nye Audi TT Sport Concept nærvær av nye interaktive drivsystemet Audi Virtual cockpit, noe som reduserer antall elementer som er tilgjengelige i kabinen. Ryggraden i system Audi Virtual Cockpit befinner seg i en Multifunksjon Display 12,3 tommer rask og intuitiv betjening som du kan kontrollere nesten alle funksjonene i kjøretøyet. For sin del, den velkjente MMI system kontrollinformasjon, multimedia og underholdning legger til en ny berøringspanel med en tilsvarende ytelse til en smarttelefon. Videre lufteventiler legge egne knapper HVAC system. edle materialer, slik som lær, Innstillinger aluminium med høy kvalitet og 1/4 fullføring av hver av komponentene er ikke mangler i denne nye etableringen fra Audi.

Kraft, styrke og trekkraft

prototypen Audi TT Sportback Concept Den inneholder de nyeste mekaniske utviklinger som har gjennomgått fire-sylindret motor 2.0 TFSI dobbelt innsprøytningssystemet og turboladeren ladet. For konseptet til premiere i den franske hovedstaden, effekt 400 hk et maksimalt dreiemoment 45.88 MKG.

Ansvarlig for å overføre all makt til veien i TT Sportback Concept er en S Tronic automatiske direktekoblings syv tannhjul. en lavt tyngdepunkt, en bemerkelsesverdig letthet (Audi ikke angi nøyaktig vekt, men sa at denne prototypen har mange aluminiumskomponenter i både chassis og kropp) og lenser det gir i form av motor og drivsystem permanent firehjulsdrift quattro De gjør det mulig med en mer enn bemerkelsesverdige resultater, som er angitt i en akselerasjon av 0 til 100 km / t på 3,9 sekunder. Når det gjelder drivstofforbruk og utslipp, en gjennomsnittlig forbruk på 7,0 l / 100 km og utslipp av 162 g / km CO2 annonsert.

teknologi detaljer

Som er vanlig i alle prototyper, i tilfelle av Audi TT Sportback Concept "teknologisk gadget 'er funnet i sin dual belysningssystem som kombinerer omstendighetene kjører lett type Anført DECON med laserteknologi.

i henhold til Audi, lysstrålen generert av veien laserteknologi: I hver frontlykt, en modul som består av fire dioder skaper en kraftig stråle av lys som lyser opp flere hundre meter borte. Laserstrålen, som aktiveres fra en hastighet på 60 km / t, utfyller Led bjelke, som resulterer direkte i en øket synlighet og sikkerhet. På den annen side, et kamera identifiserer andre kjøretøyer på og av bjelken.

den belyst den Audi TT Sportback Concept Det avsluttes med inkorporering av intermitterende dynamisk i baklykter fra teknologi Anført. De består av et antall separate dioder som strekker seg lysere fra innsiden til utsiden sekvensielt, noe som indikerer retningen driveren vil ta.