Den ideelle kandidat for statsminister bil

Biler til kandidater til regjeringen i SpaniaBiler til kandidater til regjeringen i SpaniaBiler til kandidater til regjeringen i SpaniaBiler til kandidater til regjeringen i Spania

Mariano Rajoy (PP)

Mariano Rajoy (PP): Audi A4

Hvis den nåværende statsministeren og kandidat til Populære fest, Mariano Rajoy, hadde bedt en bil i brevet til Magi mener vi det ville være en premium sedan. En bil som kan reise komfortabelt med sjåfør, dets institusjonelle og offentlige tiltak. Hvis igjen vinne valget og bli president, for flyttingen fra Moncloa, kan en Audi A6 være perfekt for Mariano; Hvis du taper, kanskje den nye Audi A4 er tilstrekkelig til å bevege seg bort fra sin politikk og Galicia ferie retrett.

Pedro Sánchez (PSOE)

Pedro Sánchez (PSOE): Ford Mondeo Vignale

Med den elegante oppførsel av kandidaten skryt PSOE, Pedro Sánchez, Ford Mondeo Vignale kunne rief ringfingeren. En bil også produsert i Spania og representerer den maksimale eleganse og eksklusivitet innenfor området Ford Mondeo. Men siden Pedro Sánchez eier en Peugeot, kanskje en ny Peugeot 508 vilje viser mulige turer til Moncloa. Men alltid en stor bil for å få hele familien, og hvit, selvfølgelig, som sine skjorter.

Albert Rivera (Citizens)

Albert Rivera (Citizens): Seat Ibiza

Det vil være ulike årsaker til kandidaten borgere statsministeren, Albert Rivera, valgte en bil range Seat. For eksempel, er katalansk den eneste kandidaten, og siden den splitter har sitt logistikksenter i Martorell (Barcelona), gir vi Rivera er nå flagget Seat Ibiza bil. I tillegg er en av hans favorittmusikkgrupper Bast, det er nettopp Martorell naboer. Hvis Seat Ibiza er for liten, kan Albert Rivera velge en Seat León Connect versjon med flere tilkoblingsmuligheter for kandidat Innbyggerne kan koble telefonen til bilen.

Pablo Iglesias (Vi kan)

Pablo Iglesias (Vi kan): Citroën C4 Cactus

Pablo Iglesias Det er, sammen med Rivera, som lover en 'ny politikk'. kandidat Vi kan Han har kritisert bruken av tjenestebiler av politikere, det han ser som et avfall i moderne tid. Så for bilturer er så effektiv som mulig, tildeler vi til Pablo Iglesias en Citroen C4 Cactus. Fransk SUV, produsert i Spania, er også en av de bilene som representerer den frie ånd på fire hjul, som også treffer den Iglesias. Hvis han ønsket å være så effektiv som mulig, kan du alltids ty til en hundre prosent elektrisk bil, for eksempel en Nissan Leaf.

Alberto Garzón (Izquierda Unida-Popular Unity)

Alberto Garzón (Popular Union): elektrisk sykkel

Den er representativ for Populære Unity-Izquierda Unida 20D for valget, Alberto Garzón, Det er ikke veldig glad i offisielle biler. Derfor ville det mest logiske tingen for ham å gi ham en elektrisk sykkel, et transportmiddel hundre prosent ren med at også gjøre sport.

Visste du at ...?

Sist mandag, 7. desember de fire største partiene som vil stripe for å være vinnerne av de generelle valg deltok i en debatt fire. Deres representanter deltok studioene til Antena 3, åstedet for debatten er følgende biler: Soraya Saenz de Santamaria (PP), i en Renault Laguna; Pedro Sánchez (PSOE), i et Toyota Prius; Albert Rivera (Citizens) i en Mercedes van; Pablo Iglesias (Vi kan) i en Citroen C4.

- Du kan også være interessert i:

PSOE forslag om saker av motor og trafikk.

fyllekjøring politikere ofte eksempel ...