VW Tiguan Allspace: første prisene på den nye 7-seters SUV

Volkswagen Tiguan Allspace: de beste bildene av den nye SUVVolkswagen Tiguan Allspace: de beste bildene av den nye SUVVolkswagen Tiguan Allspace: de beste bildene av den nye SUVVolkswagen Tiguan Allspace: de beste bildene av den nye SUV

den Volkswagen Tiguan Allspace, den nye 7-seters SUV Tysk firma som deler mange tekniske og strukturelle elementer med Tiguan, har allerede startet karriere i Europa.

Tyskland Det var det første markedet hvor de har annonsert Ny VW Tiguan priser Allspace. Teuton i landet, starter serien på 29,975 euro, en hastighet som tilsvarer bensin versjon 1.4 TSI 150 hk Trendline trim nivå. Når vi sammenlignet med samme motor og tilgang versjonen av serien Tiguan i Spania, det koster 29,920 euro. Det bør være oppmerksom på at prisene i Tyskland sammenlignet med eksisterende i vårt land, i vårt marked er vanligvis minst 1000 euro dyrere, så i Spania den nye Tiguan Allspace Du bør starte en pris som varierer mellom 30.000 og 31.000 euro.

VW Tiguan AllspaceVW Tiguan Allspace: de viktigste detaljene

den VW Tiguan Allspace er en SUV større enn Tiguan, med en lengde 4,70 m (21,5 cm mer enn tiguan), mens akselavstand også den vokser 11 cmom Tiguan til å stå på 2,78 m. Med denne økning i dimensjonene, innvendig plass, i henhold til det tyske firmaet, forbedrer i stor grad slik at Du kan eventuelt legge til en tredje seterad.

Størrelse og egenskaper, SUV mer som VW Tiguan Allspace i Volkswagen-konsernet er Skoda Kodiaq. den Mekanisk utvalg Tiguan Allspace Den består av følgende alternativer: i bensinmotor 150 hk 1,4 TSI, 2,0 TSI 180 hk og 220 hk 2,0 TSI; mens Diesel, versjon 2.0 TDI 150 hk 190 hk 2,0 TDI og 2,0 TDI 240 hk.

VW Tiguan AllspaceNår det gjelder typer av trekkraft og i henhold til innledende rapporter, Diesel versjoner av bensin og 150 hk VW Tiguan Allspace skal forhjulsdriften, mens resten av området vil bli tilbudt med 4Motion permanent firehjulsdrift.

Et nivå av utstyr, VW Tiguan Allspace du kan ta komfortfunksjoner og lignende sikkerhet som slippes neste generasjon Tiguan. Blant dem er det digitale displayet bak rattet, Head-up display system projeksjonsinformasjon frontrute og Automatisk bremseanordning nødsituasjon fotgjenger deteksjon, blant andre.

Du kan også være interessert

- Vi testet VW Tiguan Allspace: Den nye 7-seters SUV

- RS Audi Q8, den nye supersports SUV. Skjelve, BMW X6M!

- Er den beste SUV? Mot alle Ateca, Tiguan, 3008, X1, Tucson ...