Sikkerheten til autonome biler, debatt fortsatt forvirre Stop

Sikkerheten til autonome biler, debatt fortsatt forvirre Stop

I motsetning til dagens selger den autonome bil som sikrere enn en tradisjonell, har forskere ved University of Washington (USA) vist at noen klistremerkene kan være nok til å forvirre en løst kjøretøy Hvis en hacker prøver.

I en studie av disse forskerne viste at et autonomt kjøretøy Stopp-signal gjenkjennes som en begrensning på 45 mp / h og til et tegn høyresving var han i stand til å tolke det som et stopp (og dermed stoppe kjører) eller som en ekstra kjørefelt.

På denne måten forskerne så tvil om den utbredte ideen om at en autonom bil er tryggere enn en tradisjonell e oppfordrer utbyggere til å legge mer vekt på Cybersecurity biler, som en autonom bil kan være en veldig farlig våpen hvis du ikke lese skiltene som det skal.

Hvordan en autonom bil hacks?

Forskningen forklarer også hvordan de fikk bilen testing ikke kunne koble signaler med sin korrekte mening. For det første, bør du vite at drift av en autonom bil er basert på en detektor som samler inn informasjonen om hva som skjer rundt fotgjengere, vegoppmerking eller skilt, blant andre. Slik informasjon er klassifisert i et system som analyserer hva som skjer og ta den mest hensiktsmessige avgjørelsen.

Disse forskerne påpeker at dersom en hacker er i stand til å få tilgang til filen og legge til bilde av et skilt med klistremerker strategisk plassert ved siden av en strid som betyr å at utgangspunktet bør ha autonome bilen vil oppføre seg på feil måte, som det har skjedd i sin studie. På denne måten har de klart å forvirre kjøretøyet til enhver tid som testet stoppskiltet pyntes og 73 prosent av tiden hvor det har vært omtalt signal høyresving med klistremerker på.

Du kan også være interessert i:

Vil ikke styrte biler som hester i 20 år?

Audi Summit 2017: Reflections on styrte biler og kunstig intelligens

Hyperlane: høyhastighetstog for styrte biler