Så vil den nye Tesla Model 3 mot Model S

Spillet forskjeller: Tesla Model 3 mot Tesla Model SSpillet forskjeller: Tesla Model 3 mot Tesla Model SSpillet forskjeller: Tesla Model 3 mot Tesla Model SSpillet forskjeller: Tesla Model 3 mot Tesla Model S

Hvis du ser på trekke som følger denne teksten og fotogalleri, Du tror at Tesla ikke er interessert i å selge sin nye modell 3, den mest tilgjengelige og billig til sine idretter hundre prosent elektrisk. I hvert fall når sammenlignet med emblem av den amerikanske bilmerke, modell S. Og er at det er allerede snakk om en kampanje "anti selge Modell 3" i selskapet selv!

Fordi hvis du sammenligner Tesla Model S og Modell 3, forskjellene er abysmal på alle måter. En ting er klart: Tesla ønsker først og fremst at navnet "modell 3" refererer ikke til hva som kan tolkes som en tredje generasjon av sine biler. Det er verken mer eller mindre, tilgangen modellen til området Tesla.

Du sjekke ut tabellene har avdekket: kanskje det mest slående faktum er at, mens Tesla Model S mer enn 1500 ulike konfigurasjoner, gjør Modell 3 dette tallet ikke selv tilbyr 100. Bare se på utvalget av hverandre: Tesla Model 3 kommer bare med et batteri alternativ, som gir en autonomi hundre prosent oppstart 346 kilometer; Tesla Model S-batterier er tilgjengelige 75, 90 og 100 kWh kapasitet, med mulighet for å være bakhjulsdrift eller firehjulsdrift, og med en rekkevidde som beveger seg mellom 400 og 539 kilometer. Håpet er imidlertid at Tesla Model 3 inneholder et ekstra batteri senere.

Tesla Model 3 mot Tesla Model S

I Modell 3, betaler du for å bruke kompressorer Tesla

En annen viktig detalj som vil møte nye kunder Tesla Model 3 er at den ikke kan gjøre gratis bruk av raske ladestasjoner "Supercharger" merkevare i seg selv, Dette luksuriøse forbeholdt eierne av en Tesla Model S. Et nivå av glede av fordelene, er forskjellen bemerkelsesverdig: det beste av Tesla Model S er i stand til å akselerere fra 0 til 100 km / t i 2,3 sekunder; Tesla Model 3 har å bosette dekning i 5,6 sekunder.

Med en lengde på 4,68 meter lang, ny Tesla Model 3 erklærer en figur mye lavere når det gjelder bæreevne (I separate soner foran og bak): 396 liter 849 liter sammenlignet med Tesla Model S, mer enn det dobbelte for tilfellet med det sistnevnte. i lugar Tesla Model 3 vil kun være plass til én digital enkelt 15 tommer; i sin eldre bror, to skjermer er tilgjengelige, de viktigste 17 inches.

Det er ingen tvil om at Tesla selgere vil kaste gode hånd i denne tabellen for å prøve å dra nytte av sitt flaggskip, Model S. Kvist kommer når en kunde kommer ser til en av sine forhandlere og finner ut at å ha Modell 3, må vente minst til midyear 2018; hvis du ønsker en Tesla Model S, kan det ta mindre enn en måned.

Tallene innhentet så langt godkjenner ny Tesla Model 3. Før du selv vet mange detaljer, Tesla hadde allerede fått 115.000 bestillinger. Disse tallene stopper ikke stiger, så vi kan forvente at den nye Tesla elektrisk sportsbil det vil bli en bestselger.

Tesla Model 3 mot Tesla Model S

Du kan også være interessert

Tesla Model 3, den billigste elektriske Tesla

Sammenligning: BMW i3 vs Nissan Leaf

Tesla Model X, er den elektriske crossover allerede i salg

Industri autoriserer Tesla supercagadores