Tvil: den foreløpige lisensen kan du kjøre rundt i Europa?

Tvil: den foreløpige lisensen kan du kjøre rundt i Europa?

Under varigheten av fornyelse av førerkort i tre måneder, er din bil mobilitet i alle land i EU helt undergravd hvis det var du skulle kjøre. den foreløpig førerkort du oppgir bare tjene til å kjøre i Spania. Du kan ikke kjøre en bil av EU, men Du kan også leie en.

Hvert år mange spanske sjåfører som må fornye sitt førerkort i klasse B. Ifølge de siste tilgjengelige data fra DGT i 2014 var 2,729,652 sjåfører som måtte gå gjennom eksamenssentre leger til å fornye førerkortet.

Siden mai 2010, som forklart fra europeiske Bil Associates (AEA), er det ikke lenger nødvendig å slå til Provincial Trafikk å fornye førerkort, som de er sentrene medisinsk anerkjennelse som kan tilrettelegge for deg å skrive ut og utstede en foreløpig dokument å kjøre for en periode på tre måneder. I løpet av den tiden, Fabrica Nacional de Moneda y Timbre gjort den endelige tillatelsen du senere sendt i posten.

Du kan ikke kjøre rundt i Europa med den foreløpige lisens

Men i løpet av varigheten av fornyelse av førerkort, hvis du har tenkt å leie en bil eller kjøre i noe land i EU, kan du ikke gjøre på grunn midlertidige dokumenter utstedt av DGT er ikke anerkjent av bilutleieselskap eller ved trafikkmyndighetene fra ulike EU-land.

For å prøve å løse dette problemet, har AEA adressert innenriksminister, skuespill, Jorge Fernandez Diaz, for å megle snarest en løsning til enhver tid sikre fri flyt av spanske sjåfører, som i dag begrenset av en byråkratisk problem administrasjons.

Du kan også være interessert

Hvordan førerkort. Steps

Hva fint hvis du kan sette ut førerkortet utløpt