Mercedes CLA 45 AMG nye, 360 hk på AWD

Mercedes CLA 45 AMG nyttMercedes CLA 45 AMG nyttMercedes CLA 45 AMG nyttMercedes CLA 45 AMG nytt

AMG gått. Hvis den nye Klasse 45 AMG Han presenterte på markedet fire motoren sylindere kraftigere produksjon, disse håndverkere ingeniør gjenta den samme formelen i den attraktive CLA 45 AMG, en av de mest lysende stjerne i disse dager i løpet av New York International Auto Show.

Mercedes CLA 45 AMGMercedes CLA 45 AMG Det vil bli solgt i september, men i Tyskland kan det kjøpes fra juli til en startpris på 56,078.75 euro. Denne attraktive sedan, som deler mye av sin tekniske oppbygging med klasse A, inkorporerer en firesylindret turbo 360 hk, koplet til kjent automatisk dobbel clutch AMG Speedshift DCT syv-trinns forbundet med den siste utviklingen av de påviste AWD 4Matic. Resultatet av kombinasjonen av denne motoren og transmisjonen, annonserte firmaet for Star CLA 45 AMG en maksimal hastighet elektronisk begrenset til 250 km / t og akselerasjon fra 0 til 100 km / t i 4,6 sekunder.

propellen Mercedes CLA 45 AMG i samsvar med standard antiforurensnings euro 6, så vi snakker ikke bare om en prestacional motor med store bokstaver, men også tilby mer enn akseptable nivåer av effektivitet. Oversatt til drivstofforbruk og CO2-utslipp, og i henhold til de opprinnelige data fra stjerne signering for CLA 45 AMG en gjennomsnittlig forbruk som varierer mellom erklære 6,9 l / 100 km og 7,1 l / 100 km, med et nivå av CO2-utslipp fra 161 og 165 g / km CO2.

Kjøring og sportslighet à la carte

Så med den nye Klasse 45 AMG og Ny CLA 45 AMG, Mercedes-Benz Formålet er å gi en fullblods sports der den heldige sjåføren bestemmer alltid rett til å ha en god tid. For å gjøre dette, hva bedre måte å velge de ulike driftsmodi AMG speed DCT automatgir, med tre muligheter: 'Controlled Efficiency' (Valgt ved å sette velgeren i punkt C), 'Sport' (Punkt S) og Manuell (Letter M). Sport og manuell modus er optimal for en sportslig ytelse og funksjoner for å endre og er ikke tilgjengelig på både Stop system & Start og stopp-start motor (fungerer bare i 'Controlled Efficiency' -modus). For elskere av sterke følelser egentlig, CLA 45 AMG har også en bestemt endring program kalt 'Race Start', med endring av parametre, som i betydelig grad øker hastigheten for overgangen mellom løpe og løping og dermed også økt følelse av økt adrenalin.

Mercedes CLA 45 AMGden Mercedes CLA 45 AMG, som en sports god tar også sikte på å tilveiebringe allsidighet i å drive den har en utviklet system stabilitet, som gjør det mulig å aktivere (ESP ON), Forsinkelse aktivering (ESP Sport Håndtering) Og slå den helt av (ESP OFF). Anmerkninger en ytterligere stabilitetskontrollfunksjon kalt ESP Curve Dynamic Assist, en enhet som slutter bare måle det indre hjul av bilen ved kurvekjøring med høy hastighet er avsatt og vist tidlige tegn på tap av motoriske ferdigheter. Denne bremsing er umerkelig for føreren og tilpasser seg de elektroniske parametere av ESP og ESP AV sportshåndtering modus, med høye krav til smidighet og dynamikk, i henhold forsikrer Mercedes-Benz.

En ekstremt direkte styring, ventilert og boret et høyytelses 350 x 32 mm med bremser på forhjulene og 330 x 22 mm på de bakre og selv sko til en utøver, i dette tilfellet, spesielle tiltak 235/40 dekk R18 er andre interessante detaljer Ny CLA 45 AMG.

I dette arbeidet av kunst laget av AMG, Heller ikke vil det gå glipp av en lang rekke elementer tilpassing for utvendig og innvendig, med lettmetallhjul 19 tommers -av større diameter og med forskjellige utførelser, pneumatiske komponenter karbonfiber, lær innsatser og karbonfiber inne ... slutt eksklusivitet og eleganse i tjeneste for de mest rabiate sportsånd.

av Autopista.es