Når kan jeg begynne å kjøre hvis jeg tar ut kortet

Når kan jeg begynne å kjøre hvis jeg tar ut kortet

Enhver rettslig dom Forbrytelser mot trafikksikkerhet innebærer midlertidig deprivasjon av retten til å kjøre. For å gå tilbake til å komme bak rattet på en bil Det vil avhenge av om tillatelse tiden deprivasjon er lavere eller høyere enn to år.

Dersom tillatelse er deprivasjon enn to år, må du vite at det er nødvendig en kurs for rehabilitering og ampullen sensibilisering 24 timer undervisning varighet i et godkjent senter og må også en test i trafikken. For å få tillatelse, i dette tilfellet, har det en balanse av 8 poeng.

Hvis setningen mindre enn to år, å gjenoppta kjøring, vil du bare bevise at han passerte i løpet av bruk og reeducation ampulle sensibilisering 24 timer. I dette tilfellet, trenger du ikke foreta noen test eller undersøkelse.

Straff på opp til 500 EUR

Som vi bilister europeiske Associates (AEA) forklarer, selv om Det er ingen tidsbegrensning for å varsle sjåføren hva du skal gjøre, Det er heller ikke en plikt til å informere DGT vanligvis gjør. Derfor, når det har tjent setningen kan delta i noen av de autoriserte sentre for kurset, og være i stand til å gjenopprette tilbake din rett til å kjøre.

Hvis, uansett grunn, bestemmer du ikke å utføre relevant å hente førerkort kurset, vil du bli bøtelagt en alvorlig administrativ straff som beløper seg til 200 euro, i tilfelle av å bli fratatt retten til å kjøre bil for mindre enn to år. og en svært alvorlig administrativ bot på 500 euro i tilfelle jeg har vært i mer enn to år.

Du kan også være interessert

-Fem nøkler på meldinger om bøter

-Hvordan førerkort

-Lovbrudd som tar bort poeng