Hvordan vite om du har satt en trafikk billett

Hvordan vite om du har satt en trafikk billett

Hvis du kjører mens du snakker i telefonen, og du "Jaktet" av en trafikk offiser, mest sannsynlig er det at du sender stoppe bilen. Agenten vil varsle deg i det øyeblikket tilsvarer overtredelsen (200 euro og inndragning av tre lisens poeng) straff.

Men hva med de bøter du ikke rapporterer i hånd? Det kan være at lovbruddet er fanget av Pegasus, de DGT helikoptertrafikk kontroller fra luften, i hvilket tilfelle det tar bilde av de krenkelser og kjøretøydata (registrering) og Meldingen med fint etter en stund får du til ditt hjem.

Så gjør hastighet radarer. Den fremgangsmåte for avbildning av radar automatisert behandling involverer innsamling av informasjon, i dette tilfelle kjøretøyets registreringsnummer gjerningsmannen. Når du har samlet slike opplysninger vil bli behandlet av administrasjonen å bestemme type lovbrudd begått. Straffen skal varsles senere, uten at det foreligger en definert tid til dette.

Hvordan du varsle bøter

Melding om trafikk billett, når det er mulig, Det bør gjøres på det tidspunkt overtredelsen skjer. Men når dette ikke er mulig, det er andre måter å fortelle hvis du har en trafikk billett.

- Et system er via e-posttrafikk. For å gjøre dette, Du må være registrert i denne webtjeneste som tilbys av DGT og Den består av et system av varsler via SMS, både bøter og andre data, for eksempel førerkort utløp. Denne tjenesten lar deg vite dag og tidspunkt melding om trafikk billett er gjort.

- En annen måte å vite om du har en fin er når melding du sender den til ditt hjem.

Men hvis du tror du har en trafikk billett, men har ikke fått beskjed om at du uansett grunn, er det best Edictal tilgang Trafikk Sanksjoner (TESTRA). Det er et websporingssystemet bøter ikke varslet personlig. akkurat som sette din ID og sjekke om det er noen trafikk billett i kostnad.

Det kan være at når de data som skrives ikke vises noen resultater. Dette betyr ikke alltid at vi har ingen sanksjon. Det kan være at men det har ikke blitt behandlet klage eller den sanksjonering kroppen er ikke registrert i systemet TESTRA.

Du kan også gå til den offisielle Gazette i provinsen der overtredelsen, bystyret eller Provincial nærmeste skjedde. selv mer komfortabel er å komme inn i en av disse fine finnerne tilgjengelig på Internett: Buscamultas av DVuelta, www.tienesmultas.com, www.miratusmultas.com.

Du kan også være interessert

De vanligste bøter

Fem nøkler på meldinger om bøter

Triks for å anke en bot