Range Rover Reborn: en klassiker som kan re-buy

Range Rover Classic RebornRange Rover Classic RebornRange Rover Classic RebornRange Rover Classic Reborn

Land Rover Classic er en divisjon av merkevaren som omhandler restaurering av biler ut av produksjon og. Hans første verk, i fjor ble det gjort med Defender, tilbake til forhold som ligner de som de hadde da de forlot fabrikken, ulike enheter i en serie, mens det i parallell, er Jaguar-både britiske merker integreres i det samme virksomhet konsortium og er datterselskap av Tata Motors India har gjort det samme gjennom Jaguar Classic, med XKSS og E-Type.

den første Range Rover "gjenfødt" er en klassisk 1978, den har gjennomgått en fullstendig restaurering til spesifikasjon 1970. Produksjonen vil bli presentert på Paris Motor Show neste Rétromobil. De vil bli etterfulgt av minst ni. Den gjenopprettet, med den tre-dør legeme gullfargen, bærer en enhet 3528 cm3 V8 med 132 hestekrefter koblet til et firetrinns automatgir.

Range Rover RebornDet team av eksperter som utførte gjenoppbyggingen av denne enheten er også tilgjengelig for eiere av klassiske biler av merket med det formål gi råd om hvilke biler er best egnet for prosesser som de har foretatt. De rapportere, for eksempel, egnede chassis tall. Ja, prisene Restaureringer ikke er innen rekkevidde for alle budsjett og er for ekte lune: Range Rover nylig rekonstruert Reborn Det vil koste fra 135.000 pounds, ca 158 000 euro. Kontrasten til denne prisen introduserer bruktmarkedet, hvor du kan finne Range Rover Classic, produsert mellom 1970 og 1981, 10 ganger mindre ... ja, selv på rimelige vilkår, ikke som om de hadde bare forlater produksjonslinjen som det er tilfellet med Range Rover Reborn.

Tim Hanning, direktør for Jaguar og Land Rover Classic, understreket engasjement av denne divisjonen med den rike arv av merkevaren og muligheten det gir for kundene å revaluere sine biler.

Du kan også være interessert

- Alle nyheter av klassiske biler, Autopista.es

- Jaguar XKSS: returnerer en klassiker på 1,2 millioner euro