Mercedes E Class 2016, priser fra 48.500 euro

asdfasdfasdfasdfasdfasdfasdfasdf

Det er mindre å se på spanske veier til Nye Mercedes E Class 2016. Den tiende generasjonen av luksuriøse salonger referansen internasjonalt, først den vil være tilgjengelig i vårt land med tre mekaniske versjoner.

Tilgangen i Spania Mercedes E Class 2016 Det er formulert som følger: bensin, versjon Mercedes Class E 200 med en motor firesylindret, 184 hk. For førere som er orientert mot diesel, De vil være tilgjengelige varianter Mercedes E Class 220 d -med fire-sylindret motor og 194 hk- og Mercedes E Class 350 d med 3.0 V6-motoren 258 hk.

Etter utgivelsen av Mercedes E Class 2016, dens rekkevidde vil inkorporere interessante nyvinninger, såsom Klasse E E 350 og plug-in hybrid, den Klasse E 400 med jernbane 4MATIC og sports versjoner Mercedes-AMG.

Mercedes E Class 2016, priser for Spania

Mercedes Class E 200: 49,300 €

Mercedes E Klasse 220 d: 48.500 €

Mercedes E Klasse 350 d: 61.800 €

Mercedes E Class 2016: luksus, teknologi og mer

den ny generasjon Mercedes E-klasse interessante nye funksjoner i mange henseender. Designendringer i utlandet ikke bare adlyde rent estetiske grunner, men også mer praktiske og viktige saker som aerodynamikk. I dette feltet, kunngjør fast en stjerne luftmotstandskoeffisient Cx av bare 0,23.

Økningen i dimensjoner av den nye Mercedes E Klasse 2016, med lengde 4,92 m (+ 4 cm) Og akselavstand også høyere (Til et totalt 2,93 m, eller 6,5 cm mer-) Sikre mer plass for passasjerene i baksetet, ett av elementene mest verdsatt både eiere og familier i slike biler.

den kjørekomfort Det har alltid vært en av de aspektene som har preget Mercedes klasse E. I den nye generasjonen, den tyske merket ønsker ytterligere løft, ikke glemme andre drivere. Til dette bruker det en optimalisert versjon av luftopphengningssystemet og dets Intelligent Suspension Kontroll Air Body, luftputetokammer forakselen og den bakre trippel og amortiguares elektronisk kontroll og variabel innstilling. Parallelt, sjåføren kan også velge ulike innstillinger takket dynamisk Velg (Comfort moduser, Eco, Sport, Sport + og individuell), som varierer responsparametere og driften av dempeendringer, retningen og motor.

den sikkerhet Det er også en av kjennetegnene på den nye Mercedes E Class 2016, med tillegg av uendelige systemer og kjøre hjelpemidler. Blant dem, fotgjenger gjenkjenningssystem med autonomt bremse, den nye aktive cruise control med autonome gass intervensjon og bremser opp til 200 km / t og den helt nye og enestående Active Lane Change Assist, eller assistent automatisk og autonom filskift (Aktiv mellom 80 og 180 km / t). Et komplekst nettverk av kameraer og sensorer som samhandler med hverandre flere ganger i sekundet er nøkkelen for alt til å fungere ordentlig.