Hyundai Kona og andre uheldige bilen navn

10 biler med svært uheldig navn10 biler med svært uheldig navn10 biler med svært uheldig navn10 biler med svært uheldig navn

Hvis du ikke er fra Galicia, eller du ikke er kjent med galiciske, kanskje navnet på den nye SUV Hyundai, Kona, har gått ubemerket for deg. Og hvis du er, at du vil komme fnise når du leser navnet. Vi forklarer nedenfor, og Car husker andre navn som kan føre til feiltolking. Hør en annen underlig sak for den galiciske!

Hyundai Kona

Sikkert ikke vet at "Kona"Men med" c "i stedet for" k "og hunn, i Gallego refererer det til kvinnelig kjønnsorgan.

Nissan Pixo

Denne lille byen bil, Pixo, Kjent i andre markeder så vel som Suzuki Alto eller celerio refererer nettopp i galicisk, i motsetning til den forrige Hyundai: den mannlig kjønnsorgan! Kanskje det du uttalt som / píkso /, men hvis en galicisk lyder som det vil med "x" høres som det skal (for eksempel Sanxenxo).

Mitsubishi Pajero

Hvis de ovennevnte to biler ble koblet av den galiciske populære ordboken, sikkert med neste to finner du et noe spesielt forhold. japansk SUV Mitsubishi Pajero har et navn som ingen ønsker å ha som et kallenavn, ikke sant? Heldigvis i Spania, ble navnet endret Montero.

Ford Corrida

Ford Corrida

Likevel, denne bilen aldri gjort det til produksjon, bullfight han bodde i prototype utstilt ved Ford i 1976. Men sannheten hvis juntásemos disse første fire biler, det kan godt la noen "erotisk" innhold, ikke sant?

Mazda Laputa

Bra dette kjøretøyet Han ble aldri solgt i Spania (Ja i USA), men en forening ville protestere. En annen liten japansk bil, en "mini SUV"Lansert av Mazda i 1999, med en uheldig navn for vårt omfattende vokabular: Laputa.

Lancia Marica

italiensk bil Lancia Marica Det var en sports 60 i dag kan godt være svært støtende for mange mennesker. Heldigvis er den borte.

Nissan Moco

Det er ikke en offensiv navn, men igjen Nissan han savnet med dette navnet hvis vi ser med våre øyne. Heller ikke er det slim Den ble solgt i Spania, men det er klart at denne lille minivan ville ha hatt en noe merkelig her i media, synes du ikke?

Kia Borrego

Kia Borrego

Ingen våger å kalle det samme som USA-sørkoreanske SUV-markedet, lam, det går risikoen for at det kan fornærme. Det ville ikke skade å gi dem en spansk ordbok våre asiatiske venner ...

Audi Q3

Denne bilen selges i Spania selv (og også produsert i Martorell) og er godt kjent. Det er heller ikke over uheldig, men det er klart at hvis du leser navnet tysk SUV i kastiljansk får du ordet "tatty". Resten av verden med engelsk vil ha noe problem, selvfølgelig.

Toyota MR2

Endelig er problemet med denne bilen flyttet til nabolandet, Frankrike. Japansk sporty, mid-motor og bakhjulsdrift, har et problem i fransk lese noe sånt som "merde". Du kan forestille deg hva det betyr ... Dette tvang Toyota å endre navnet på den galliske landet til MR, punktum.

Toyota MR2

Du kan også være interessert

Hyundai Kona: Den nye mini SUV Tucson og anti Captur