Nissan Qashqai 2017: SUV-lederen endringene … og vi prøvde det!

Nissan Qashqai 2017: fornyelse av bestselgende SUV i bilderNissan Qashqai 2017: fornyelse av bestselgende SUV i bilderNissan Qashqai 2017: fornyelse av bestselgende SUV i bilderNissan Qashqai 2017: fornyelse av bestselgende SUV i bilder

Ti år siden, Nissan kunne flytte lage master Qashqai, som åpnet dørene i Europa nesten en ny kategori av biler: de Populære kompakt SUV. Enestående suksess for et japansk merke leder i et segment stadig jevn fremgang ble gjort. Med begynnelsen av året 2017 også rekordsalg, Nissan Qashqai 2017 endrer ikke radikalt, men det er fortsatt den bilen som ble lansert i 2014 (dvs. dens andre generasjon), Men med en omstrukturere og visse tekniske forbedringer for å actualise og bør gi argumenter for å holde tilbake på toppen av markedet noen år.

Som vanlig i "restyling" av en modell, utvendig og innvendig kosmetiske endringer De er sentrale aktører i den nye Nissan Qashqai. Den nye designen forbedrer funksjonene i bilen, fineste og oppdatert. den Den inntar en buet fremre hette med to kanter og lyskastere mindre høy, men større med LED dagtid De danner et nytt lys signatur boomerang formet både halogen og nye "Full LED" adaptive (Standard og ny Tekna Tekna + behandling). I frontlykter Gitre smal vee danner et markant trekk ved det nye bildet Nissan, mens den fremre støtfanger blir mer aggressive, med mer komplekse former og aspekt "premium" med sølv finish trimmer fra N-Connecta. Den bakre får også en ny støtfanger med anslag satin farge som gir mer emballasje (fra N-Connecta) og piloter fortsatt har samme form, men med nytt interiør, mørk bakgrunn og lys signatur LED formet "boomerang" større. endelig dekkonstruksjon mer komplekse 17, 18 og 19 inches inkluderer forbedret aerodynamikk noe som også gjelder for bunnen av støtfangeren, som tar i former som stikker ut og "generere virvler" (romfart inspirasjon) for å redusere motstand og klang.

Nissan Qashqai 2017: Inside

Når du er inne den nye Nissan Qashqai 2017 er den vesentlig endring nye mer moderne hjul aspekt, med flat nedre del, litt tykkere kant og midt mindre forlater mer i lys av de tre radier. Det er mer synlighet til den nye fordelingen av instrumentering og kontroll knapper funksjonalitet (venstre radius) og cruise control (høyre radius). avslutninger fornyes fra lufteventiler, dørhåndtak og noen plast i bunnen av bæreren. Mens det nye rattet er standard, setene er identiske i de etterbehandling Visia, Acenta motta nye møbeltrekk, og er redesignet fra avslutnings N-Connecta, bredere og konvolutter. Den store nyheten er tillegg av en high-end overflate kalt Tekna +, Det er inkludert en polstret skinn Nappa svært attraktive i midten av setene (foran og bak). Forsetene er synkronisert elektrisk hukommelse med speil og er pneumatisk justerbar korsrygg. satiny boliger for speil og tak barer fullføre finish og en hai fin antenne med Nissan Connect alternativet. For å fullføre high-end tilbud, Nissan inkluderer en opsjonspremie Bose lydanlegg med åtte høyttalere kun tilgjengelig Tekna og Tekna ferdig + ... Men at de to andre lyd alternativer har også blitt forbedret.

Nissan Qashqai 2017Som en del av Kjøre hjelpemidler, systemgrensesnitt Nissan Connect er forbedret for å være mer intuitiv under kjøring er nå innarbeidet i støttesystemer fotgjenger deteksjonssystem koblet til front-anti-kollisjon med autonom bremsing ved lav hastighet, så vel som den detektering av trafikk på baksiden. den ny lås er en assistent som heter SSA, som immobilizes bilen kan ta foten av bremsen inntil tre minutter inn den elektriske bremsen er aktivert. Dagens systemer "Intelligent Safety Shield"Som inkluderer Forward Alert, filbyttevarsel, trafikkskilt anerkjennelse, tretthet gjenkjenning, parkeringssensorer kamera og visjonen vil være 360 forbedret neste år med ankomsten av våren PROPILOT år: et første skritt mot autonom kjøring Nissan. Dette semi-autonomt system styrt sikkerhetsavstand, holde kjørefelt, akselerasjon og bremsing (til fullstendig stopp med endringen X-Tronic) i et enkelt felt trafikk motorvei eller høy hastighet og under betingelser ved metning trafikk.

Nissan Qashqai 2017: atferd og motorer

Tilgang SUV, N-Nissan Qashqai 2017 er hyggelig og fargerikt, veldig komfortabel med nye bøtte seter, mer aktuelle med det nye rattet. Vi sikkerhetskopi opplever de vanlige følelser av Qashqai med et poeng av ytterligere raffinement, et fravær av vibrasjoner fra motor eller veien, forklarer noen suspensjons modifikasjoner med nye dekk, tykkere mindre fjær og stabilisator. SUV glir jevnt nedover asfalten mens i perfekt stand, men hvis bilen bryter ned fast demonstrerer som overfører den ujevne overflaten også. Retning, rekalibrert med et skaft og en ny pute er svært behagelig å manøvrere, men paradoksalt nok er noe upresis i sin midtpunkt og ved lav hastighet (selv om et system med "aktiv hvile kontroll"). I stedet tegning kurver vei (eller motorvei), Qashqai vinner nøyaktighet og berørings linking svingstabilitet, dynamikk, meget lite legeme lean og mye tillit til sjåføren: en tilsynelatende sportslig oppførsel som motpart er en så sterk nedgang fjæringskomfort. Faktisk at fasthet påvirker motoriske ferdigheter og noen reaksjoner av retningsakselerasjoner i lavere gir.

Nissan Qashqai: Interiorden Nissan Qashqai 2017 lydisolering har blitt forbedret med nye materialer inngangsdører, bak hjulbuer og innlemme tykkere bakruter, noe som ikke oppfattes ved rattet og Nissan kvantisert i en forbedring på 5 prosent i å høre en samtale om bord, slik at du kan sjekke vår teknisk senter. Kjøre NVH motorer fortsatt til stede både bensin motor, mer diskret, som svært hørbar Diesel som går opp regime, selv om oppfatningen blekner i marsjfart hvor aerodynamisk og rullende støy er godt kontrollert . Interessant berøre manuell girkasse 1,6 begge motorene det er annerledes, svært lite som består av bensin, mye finere på diesel og merket med fastere trinn. Manuelle versjoner har til felles viss brå for bruk i lavere gir på grunn av en clutchpedal og langdistanse skøyter delikat punkt, som forsvinner fullstendig med automatisk X-Tronic CVT stillegående deilig I tillegg til å utføre overganger raskt: den ideelle løsningen for komfort av Nissan Qashqai 2017 valget, selv om bare motoren tilgjengelig 1,2 bensin og 1,6 diesel, og uforenlig med 4X4 system. Overraskende er denne endringen koplet dCi motor forbedrer den oppfattede lydkvalitet, som blir mindre percutante, som bedre filtrering gjennom bruksområdet. Det vil også være vellykket salg Diesel 1.5 dCi 110 hk.

Begge motorer, 130 hk 1,6 diesel og 1,6 bensin med 163 hk flytte Nissan Qashqai med visse dynamikk, selv om det er nytteløst å revolusjonere dem også, og krever sportslighet og ytelse som ikke har råd (også begge har lite motorbrems). Faktisk bør ikke utsette for bremsing eller kjøring med for mye fart. Selv om det har en bremse med god touch og til tross for få gode svingegenskaper nøytralt og støtte prakt, ikke Qashqai ikke setter pris på å unseated og behandlet bryskt: det er ikke en sport, selvfølgelig. Hans forte er rolig bevege seg under 2000 rpm (Diesel) og 2500 rpm (bensin) og viser styrke ovenfor, nyter en gjennomsnittlig hastighet er begrenset til 3500 og 4000 omdreininger henholdsvis punktet som skal heve seg opp sterk. Hans filosofi er mer SUV enn noen gang: Det er mer raffinert enn prestacional, nyte mer glans enn smidighet, dyrke raffinert fasett av turisme mot sportsånd og ofrer all-terrain klart virker fjernere enn noen gang tegnet, og forbeholder hans eldre bror X-Trail også fornyet snart.

Du kan også være interessert i:

Så Nissan Qashqai endringer i bilder

Nissan Rogue Sport: den amerikanske Qashqai

Nissan X-Trail: grundig test av storebror