Den spanske Seat SUV vil nevne

Den spanske Seat SUV vil nevne

Seat tilbake til sin tradisjon med de siste årene, og Han kalte sin SUV-modell som heter en av de mer enn 8100 kommuner der i Spania. Denne gangen vil ikke bruke et latinsk navn (Seat Exeo), oppfunnet (Seat Mii) eller en spansk monument (Seat Alhambra).

I de siste ukene har det vært ryktet mye om hva Seat vil bruke navnet for sin nye modell. En av de mest kraft har tatt er å Seat Arán, henvise til dalen i Pyreneene. Ryktene ble avfyrt fordi navnet ble registrert av merket siden 1985.

fra Tyskland Det har begynt å si at navnet valgt for den nye SUV var Seat TECTA. Dette navnet vil bli valgt til å ikke stemme overens med noen av navnene på mer enn 8.100 spanske kommuner.

Siden Seat har oppsøkt et navn som, selv om ikke kjent utenfor Spania, har god lyd på alle språk, enten kort og lett å huske. Et godt eksempel er sete Leon svake på etiketten og tilhørende varehandel kjøretøy på grunn av ytre markeder, som de enheter som produseres ved Martorell anlegget er adressert.

Seat begynte å kalle sine modeller med navnet på en Spanske byen i 1982 Sete med Ronda. Avledet fra Fiat / Seat Ritmo når det redesign ble foretatt etter bruddet av forholdet mellom Seat og Fiat ble det besluttet å endre det. Etter Seat Ronda i 1980 kom Seat Malaga (1984) og Seat Marbella (1986). Deretter andre byer eller tettsteder har blitt brukt av Seat Toledo, Ibiza, Leon, Altea, Cordoba, Inca, Arosa ...

I tillegg er merkevare basert i Martorell registrert De er kjent som navn på steder som Barcelona Seat, Seat Valencia, Avila, sete Menorca, Seat Cádiz eller Seat Teide. Men også andre som ikke har noe å gjøre med verdier på plass som Seat Zara, Seat Jara eller Seat Duna.

Svaret på hvordan vil bli kalt Sete den nye SUV er endelig avslørt i de siste dagene av februar, når merkevaren kunngjorde den definitive bildet av bilen. Og siden du forventer så mye å du har i begynnelsen av denne informasjonen den vil vises.

Du kan også være interessert

Seat 20V20, familien SUV

Den ti taster Seat 20V20, video

Seat Leon Cross Sport, SUV coupe Seat