Grand Sport Vitesse “La Finale”, den nyeste Bugatti Veyron

Grand Sport Vitesse Grand Sport Vitesse Grand Sport Vitesse Grand Sport Vitesse

Det er over. Bugatti har allerede ende produksjon av dens Veyron, en idretts super nå blitt legende og markerte gjenfødelsen av franske luksusmerket etter å ha blitt ervervet ved begynnelsen av århundret ved Volkswagen-gruppen. For nå, sin president, Wolfgang Dürheimer forventer i dag merket er allerede jobber med oppfølgeren, som de søker å "utvide og konsolidere den ledende posisjonen med Veyron ny utfordring å gjøre det bedre best". Ingenting annet, ikke bekreftet navn eller dato, men ja vi kan komme videre fra Autopista.es din erstatning er planlagt for 2016, å innta en hybrid modul og elektriske turboladere for være rundt 1500 hk! og notater også460 km / t!

Å vite som erstatning for Bugatti Veyron har fortsatt å vente noen måneder, men det vi vet i dag er identiteten til sin nyeste versjon, som krone 450 enheter produsert, alle allerede solgt (300 kupeer og 150 konvertible). kjent som Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse "La Finale" og kjøpt opp av en arabisk tycoon, blir det presentert som en verdenspremiere på bilutstillingen i Genève, like ved siden av den første enheten produsert i 2005.

Colophon derfor et kjøretøy Han slår fartsrekorder med 431,072 km / t offisielle, denne nye Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse "La Finale" rir samme propell spektakulære W16 8 liters motor, 1200 hk og 153,1 mkg dreiemoment begynte å ri merkevare i 2010. Med en slik motor, kunngjorde superbil en akselerasjon av Fra 0 til 100 km / t i 2,6 sekunder, med en maksimal hastighet på 410 km / t.

Som en hyllest til sin modell nummer 1, Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse "La Finale" I dag er inspirert i sin utforming, igjen uten å gi opp Bugatti to-tone kroppen som gjorde allerede kjent i sine modeller i 20 'og 30'. Selvfølgelig, som alltid, har eieren gjort sin Veyron som unik, velger de fleste av hans carbon fiberplater først malt i rødt (As er åtte farger som har gjort det Veyron), til de medfølgende lapper, dører eller luftinntak i sort. Legend "The Finale" skrives svært synlig under frontskjørtet og litt mindre under bakre spoiler: Alltid i rødt på svart bakgrunn.

Inne, Veyron Grand Sport Vitesse Bugatti "The Finale" fortsatt har slike avanserte materialer som porselen, den beste krystall, skinn og tre forskjellige typer, gull og platina, denne gangen møbeltrekk også som en hylle den første Veyron i beige kjent som "Silk", men nå er ledsaget av kontraster i rødt i armlenet, dørpaneler og rattkrans. Og, selvfølgelig, karbonfiber også malt i rødt på den sentrale tunnel, i belegg konsoll hus eller seter. Den 450/450 serien er inngravert i kupeen og igjen forklaringen "The Finale".

slynget i 2005 ble Bugatti Veyron født, i henhold til sin president, med den vanskelige oppgaven med å svare på fire nøkkel: å kunne overføre mer enn 1000 hk til asfalten, nå opp 400 km / t når de fleste supersports bare værende i 300, sikre akselerasjon fra 0 til 100 km / t på mindre enn 3 sekunder og, fremfor alt, kombinere alle med en passende bil for å komme til opera, stil og komfort. Ifølge Wolfgang Dürheimer oppnådde Bugatti en milepæl som i 2008, så det konvertible Grand Sport-versjon ble lansert og i 2010, den nye Super Sport og økte til 1200 hk. I henhold til hodet, har hver enhet 450 blitt fremstilt i praksis bare. Inklusive opsjoner er valgt, den gjennomsnittlige prisen på hver Bugatti Veyron solgt utgjorde 2,3 millioner euro. Lenge leve superbil.