Dudas: start og stopp vil ende livet til min motor?

Dudas: start og stopp vil ende livet til min motor?

"For alle de ovennevnte, både bruke Start & Stopp kan påvirke påliteligheten av min bil? Toni López.

Respons fra vår tekniske ekspert Luis Miguel Vitoria

Hold deg rolig og bruke start & Stopp, som vil la ned forbruk i byen til slå av motoren når du virkelig trenger ikke å være i gang. den batteri Den er perfekt egnet til å støtte rykket fulgt, og hvis ikke, som du kanskje har lagt merke til at S&S ikke aktivert. Det er så enkelt.

Det samme skjer når motoren er kald eller er krevende klimakontroll intensivt arbeid: under disse forholdene motoren ikke stenge ned fordi andre hensyn seire over redusere forbruket.

den turbo lider når du slår av motoren fordi, egentlig, Ikke bli avkjølt olje, det er problemet som genereres ved krakking av disse er på aksen, det vil si det virkelige problemet. En annen ting er at du kommer fra gjør kilometer til Verdensrom og du tar av kontakt og ikke en gang slå i gang motoren, for da den oljen som akkumuleres der og avkjølt, kan i seg selv skade akselen som om sandpapir, slutter den og deaktivere turbo. Så stille, fordi det ikke vil skje når motoren noen få sekunder eller minutter av ved et rødt lys, for eksempel.

Har du ikke lagt merke til at motortemperaturen faller inn i den situasjonen? Derfor er det ingen fare for turboen.

Hvis du ikke bryr deg om du stopper motoren (det som ja fordi du kan gjøre det for tidlig for hans smak, eller for sakte en side revet), bruke det uten frykt. Lommen vil takke deg.

Du kan også være interessert

Dudas: Fortsatt bruk av Stop & Begynn kan bruke mer i bilen?

Dudas: Jeg kan gjøre Stop & Begynn manuelt?

Spørsmål: hvorfor turbo bilen min høres ut som en sirene?

Spørsmål og tvil drivere