Enduro Regn Shield Repellent, for de verste forhold

Enduro Regn Shield Repellent, for de verste forhold

På mange anledninger, når det pours, den maksimale hastigheten på vindusviskere synes ikke nok til å tømme alt vannet som er avsatt på glasset. Så, det skaper en vann gardin som hemmer sikten. å unngå i stor utstrekning De har unnfanget gjennom historien av ulike bildeler produsere med det formål å vannavstøtende å evakuere mer krystaller raskt og alltid ha et klarere syn.

Hittil vi testet ulike produkter, noen av dem gode kortsiktige resultater, men med en levetid en svært liten maksimal ytelse. Disse, vanligvis med silikon baser, holder seg godt til glass, men gni svisker i regntiden eller påfølgende vasker bilen, dets fordeler ikke vare mer enn én måned.

Derfor planlegger vi å gjøre en langsiktig test frastøtende Enduro Shield i Peugeot 308 1,6 130 hk Pure Tech som gjennomfører vi en langsiktig test og der vi registrert og 120.000 km. Australske produsenten Enduro Shield garanterer varigheten produktet ett år eller 20.000 km. nå, etter 75.000 km innspilt og etter et år, Vi kan konkludere med at den frastøtende fortsatt det tilbyr utmerket ytelse, dermed oppfyller produsentens garanti ganske slakk. Ikke overraskende, produktet ble opprinnelig utviklet for strukturell markedet -veldig verdsatt i vinduene på skyskrapere, så vel som tillater bedre vann slip holder dem rene for en periode eldste.

Regn frastøtende for bilEnduro Shield, hovedtrekkene i bilen

den Enduro Shield Det er markedsført i våtservietter uavhengig for bruk i verksteder eller spesialiserte sentre, samt en pakke som inkluderer en spray med 50 ml og en klut applikator, alt av 17,95 euro. Det er et produkt med nanoteknologi som skaper en kovalent binding med en kjemisk reaksjon forsegler porene i glass slik at det er en overflate som avviser vann. dermed når vannet på frontruten dette Den er deponert i små perler som er i kontakt med luft forsvinner raskt. Så hvis vi reiser med en hastighet over 60 km / t commissioning svisker er ikke nødvendig. Under denne hastighet eller andre urbane transitt, fordi selv om sikten er bedre enn om det ikke hadde brukt produktet, små vann ballene ikke forsvinner ut av syne så raskt. resultat spesielt nyttig og øker kjøresikkerheten mye når det pours, for typiske vanngardin på glasset er opprettet, eller, for eksempel når et annet kjøretøy lanserer oss mye vann ved å tråkke en vanndam når du reiser med vindusviskere eller frakoblet med redusert hastighet.

har sin basert alkohol, men bare deler elektron med glass, den rustfritt stål den porselen keramikk, som de er konvolutter materiale som er i stand til å beholde alle sine egenskaper. Enduro Shield vi kan få spesialiserte sentre i mange bil- og i alt Motortown nettverks workshops, stede i Hipercor El Corte Ingles.

Sammenlignet med andre midler, har han overrasket oss veldig positivt. Vi har prøvd andre produkter med tilsvarende ytelse, fantastisk i regnet med en høyere avisibilidad, men så langt har vi ikke funnet en som varer så en enkelt applikasjon. ikke billig og hver båt er bare gyldig for to frontruten, men til syvende og sist er det opp billigere. Vi likte det på frontruten, men vi ser også veldig interessant å bruke sidevinduer og bak vinduer, spesielt i de tre volum salonger i mange tilfeller, mangel på bakre vindusvisker. Videre, i disse tilfellene, selv om vi overdrive bruken av produktet, vil vi ikke finne noen negativ effekt -at har ennå ikke limpiaparabrisas- fordi sikten er alltid perfekt.

Enduro Shield, så vi må søke

For riktig bruk er det svært viktig å bruke den riktig. Skal respekteres og samvittighetsfullt oppfylle alle trinnene som markerer produsenten. Etter flere tester, fant vi at hvis det tidligere ikke godt rengjøre glass før påføring og er ikke forventet den 8 timer å kurere produktet, dens varighet er meget lav. På den annen side, hvis den anvendes i overskudd, Det er mulig at ved å aktivere svisker disse barran hopp, med hvor ubehagelig det er lyd å ikke skyve jevnt.

Derfor må vi være svært grundig i prosessen eller stole på en spesialist. Den første er å velge i stedet, som må være tørt, kjølig og godt ventilert. Etter det, vil det være nødvendig ren til perfeksjon den / glass / s vi vil prøve. med god silikonfri glass renere og en klut -preferably av microfibra- gni inntil merkene forsvinner og forblir et skinnende utseende. etter at pulverizaremos glass med Enduro Shield ca 10 cm om 1/3 av overflaten, uten kontakt med metall eller plast, for deretter strekker produktet fra topp til bunn og fra høyre til venstre, med hjelp av nalen inkludert inntil Legg merke til at den glir jevnt. Deretter gni forsiktig i noen minutter før det forsvinner alle merker. Etter det park bilen garasje eller skygge i åtte timer og i mellomtiden, i alle fall vil vi bruke vindusviskerne. deretter vaske vinduene med ikke-slipende produkter muliggjør lengre levetid.

Du kan også være interessert

Driving Tips regn

Avdugging krystaller

Triks Car vedlikehold i vinter