Mazda CX-5 2017 test en SUV mest teknologisk

Nye Mazda CX-5Nye Mazda CX-5Nye Mazda CX-5Nye Mazda CX-5

Mazda er en merkevare noe annerledes når de vurderer sine produkter. Hans arbeider metoden er basert på en felles filosofi, kjent under merke seg selv som SKYACTIV. Når hjemme ta en ny modell, de utgjør i form av teknologi generasjonen der den er plassert. Nå merket er nedsenket i slutten av det de kaller den sjette generasjonen av produktet, som tilsvarer teknologi SKYACTIV jeg. Denne teknologiske konsentrasjonen Det har planlagt sin full renovering i 2018 med fremtiden Mazda 3, som vil være ansvarlig for merkevaren modell SKYACTIV II. I mellomtiden sitt utvalg har til å fortsette å være oppdatert for å holde seg à jour med hva som er vanlig i markedet.

den SUV CX-5 Den presenterer siden 2012 og har fått en stor salgssuksess, noe som har ført til at merkevaren til å vokse mange heltall over hele verden, men spesielt i det europeiske markedet. Den hadde en stor oppdatering i 2015, hvor han hovedsakelig jobbet med å modernisere sin utstyr og interiør. Gitt at den samme modellen tar vanligvis rundt seks år for salg, med mid-life oppdatering, Mazda CX-5 skal fornyes helt i 2018. Men Mazda har valgt å bruke ham noen piller nå hva som vil være den SKYACTIV II og vedlikeholde sin struktur, moderniserer det i dybden, slik at du kan holde ut helt til generasjonsskifte, basert på SKYACTIV II, må ikke komme før 2018 eller 2019.

dermed den nye Mazda CX-mai 2017 utvikler seg mye mer enn du forventer en oppgradering. Chassiset har 55 prosent av elementer som har blitt erstattet eller endret. Bilen er i utgangspunktet den samme, med samme slaget og 10 millimeter i lengde. Men Det har blitt forsinket søyle 35 mm og 100 mm langstrakt hette. Det er også lavere 35 mm og dens spor er utvidet noe. Estetikk er mer aggressive, med den nye stilen brand design. Frontlyktene er LED-type, som har redusert sin størrelse og "skjerpe" foran, som nå gir mer fremtredende for rutenettet med den enorme logoen til Mazda. Endre sidefolder og bakre reduserer også størrelsen av optikken. Resultatet er en mye mer sporty utseende og dynamisk, sende- følelsen av å være mindre og mer kompakt enn før. Mazda-diskusjon aerodynamiske forbedringer, CX reduserende ved 6 prosent og som omfatter aktiv luft grill i bensinmotor på 2 liter. det er en nye rød, kalt Red Soul Crystal, lysere og dybde og nytt hjul design. Frontruten reduserer tykkelsen og vindusviskere er nå skjult under panseret når den ikke er i bruk.

CX-5

I chassiset nye CX-mai 2017 De har endret dempere foran. Ny opprettholder hardhet, men øke den innvendige diameter, og omfatter en andre fjær av forskjellig stivhet til å filtrere uregelmessigheter rebound. Den høyre og venstre spjeld nå har forskjellig referanse som de tilpasser retning av spiral og hardhets spesifikasjoner avhengig av den side hvor går montert. Støyblokker er blitt modifisert og forskjellige fjærings forbindelser med understellet og det er interessante detaljer som adressen er forankret direkte uten elastiske elementer for å gi en hvilken som helst respons og føles mer direkte og nøyaktig. For å kompensere for mulige vibrasjoner, de nedre armer av forhjulsopphenget nå legge hydrauliske foringer. Søylene A og B er av stål 3 prosent stivere; sammen snakker vi om en økt kropps stivhet av 15 prosent. Alt arbeid har vært fokusert på å redusere støy, vibrasjon og generere en følelse av premium bil, samtidig forbedre sikkerheten og dynamiske egenskaper.

den CX-mai 2017 innlemmet i sin stabilitet kontroll av G-kurvekontroll-systemet -egen-utvikling, en styreanordning stabilitet Det fungerer på motorens dreiemoment, styring og bremser å virke på hjulet har behov for dette. I frontruten nå er det et kamera som fungerer med mikrobølgeovn radar. Som et resultat har nå cruisekontrollfunksjoner "Følg&Stop "og" StopGo", dvs. at når aktiv du kan stoppe CX-5 hvis bilen foran stopper oss, og deretter gå tilbake for å gjenoppta marsjen uten sjåfør intervensjon, ideelt for syltetøy.

den nye CX-mai 2017 Det opprettholder dagens utvalg av motorer i sin siste utviklingen, utgitt allerede i Mazda 6. Så har bensin SKYACTIV-G-2.0 (165 HK og 160 hk i AWD versjon) og Diesel 2.2 SKYACTIV-D (med 150 hk og 175 hk), med identiske krefter. Girkassene er manuell og automatisk 6-trinns er tilgjengelig med front- eller firehjulsdrift. Den sistnevnte omfatter kulelagre, som hevder å redusere friksjon med 30 prosent, noe som resulterer i en reduksjon i forbruket av 2 prosent. Fra sommer fremste bensinmotor SKYACTIV-G 2,5, som har en sylinder deaktiveringssystemet.

CX-5

den Inne i CX-mai 2017 også det inneholder nye funksjoner. den er nydesignede rattet og nå har det To typer Leder Up Display; en, grunnleggende informasjon projiseres på en liten skjerm som automatisk folder. Den andre utfører projeksjon på frontruten selv, med god kvalitet og image og definisjon. den bakluke nå elektrisk drevet, kan manipuleres fra kommandotasten. Kvaliteten på materialer og justeringer er anmeldt og har jobbet for å bedre lydisolasjon. Den sentrale skjerm er 7 inches og det er to USB-kontaktene bak armlenet. Stammen har en nedre panel 9 mm tynnere og gapet er redesignet, hvilken lasteplass vokser til 506 liter, ifølge offisielle data. Midtkonsollen er høyere, nærmer girspaken til driveren 40 mm driveren (60 mm automatisk). Alle modeller har ny design og seter alle seter.

Resultatet av alle utbygginger virket for meg mer enn tilfredsstillende. pris på arbeidet utført for å filtrere rullende. Dynamisk bil er bedre enn før, og at nivået av Mazda CX-5 var allerede høy. Jeg kunne kjøre enhetene var alle pre-serien og ennå, justeringer var plettfrie og ikke oppdage eventuelle problemer. Jeg likte kvaliteten på suspensjon, filtrering av uregelmessigheter samtidig som den forbedrer den dynamiske oppførsel, men særlig bedre styrefølelse, mye mer nøyaktig og lydig enn før. Med denne oppdateringen kan tåle ankomst av nye rivaler uten problem. ankomsten av en hybridversjon er ikke planlagt basert på denne generasjonen, som må være i Mazda fra 2020 (de arbeider med Toyota). Det er fortsatt ingen priser for Spania, men ble forsikret om at ikke ville være svært forskjellig fra i dag. Mazda CX-5 2017 vil gå på salg i juni.

Du kan også være interessert i:

CX-5 2017 så europeiske omfanget av denne SUV

Mazda6 stasjonsvogn 2.5 i Aut

Mazda MX-5 RF-

De beste og verste SUVer, ifølge Consumer Reports