Avalanche Mercedes: modeller som kommer i 2014 og 2015

De nye Mercedes for 2014 og 2015De nye Mercedes for 2014 og 2015De nye Mercedes for 2014 og 2015De nye Mercedes for 2014 og 2015

Mercedes C63 AMGMercedes C63 AMG. høsten 2014. Som mer nært forestående lansering denne høsten venter ankomsten av den sporty versjon av Mercedes klasse C, først med sedan kropp og snart kjente versjonen. Det er inkorporeringen av en turboladet V8 ca. 4 liter drivstoff og ikke mindre enn 480 hk. Sin front er overstrødd med en ny utforming og ved bunnen, ved hjelp av karbonfiber og aluminium for ytterligere å forbedre luftinntakene i den nedre front.

Mercedes CLSMercedes CLS. Fall 2014. 2012 modell oppdatering, med subtile endringer, med en redesignet foran som fremhever ny grill, støtfangere foran og bak.

Mercedes klasse BMercedes klasse B. Principles 2015. Selv om det er en ansiktsløftning, vil gjennomgå store endringer, spesielt i utstyr og mekanisk. 4MATIC firehjulsdrift alternativer i området.

Mercedes MLCMercedes MLC. prinsippene 2015. helt ny modell for Mercedes. MLC vil bli avgjort på grunnlag av Mercedes M-Klasse Den unike taket fall coupe minner oss om at av sin nærmeste rival, BMW X6, som introduserer andre generasjon. Den vil ha helt uavhengige bakseter, delt av en midtkonsoll. Asfalt vil yrke, men også være forberedt på å bevege seg bort fra veien terreng.

Mercedes CLCMercedes CLC. 2015. De skapte trenden med Mercedes CLS, et tiår siden, og det er klart at konkurransen har sett noe spesielt i dette formatet. Audi var ikke bare nærmere som har fulgt i hans fotspor, men som også tok ledelsen med en Mercedes Sportback kropp på A5. Nå flytter kategorien Mercedes, pasienten til å utvikle en ny generasjon C-Klasse som å bygge et annet spektakulære fire-dørs kupé med alle de beste teknologiske innsats som allerede tilbyr salongen.

Mercedes AMG GTMercedes AMG GT. 2015. Det kan utstyre en V8 biturbo-motor med krefter mellom 400 og 600 hk, vil avhengig av versjon og som en god etterfølger til SLS AMG ta denne bakhjulsdrift å gjøre, om noe, mer spennende dynamisk oppførsel. Ett av målene med denne kommende AMG GT er å være et produkt pris mer innhold enn forgjengeren, men ikke fjernet for å forbli en mest eksklusive bil. Og notater. Tidlige rapporter tyder på at vil være rundt 100 000 euro.

GLA Mercedes CoupéMercedes GLA Coupé. 2015. Mercedes har allerede fullført tilbudet SUV dekker alle segmenter, fra GLA til M. Nå må vi gi "touch CLS", dvs. transformere en coupe format etter en mer eller mindre lik som BMW med sin "X" -politikk. Den nye Mercedes GLA vil forbli uvanlig lavt, men du vil ikke miste funksjonalitet takket være en litt større kropp.

Klasse Mercedes CabrioKlasse Mercedes Cabrio. endelige 2015. fortsatt litt over et år, men Mercedes A-Klasse Cabriolet har allerede gitt grønt lys. Det vil være på den 3-dørs legeme, ikke CLA, for å gi mer rom for å neste klasse C konvertible. Respekterer proporsjoner og holde linje bak to tilfeldige seter. For taket har det valgt en presenning i stand til å kaste seg på rekordtid.

Mercedes C-klasse CabrioMercedes C-klasse Cabrio. endelige 2015. Vi kunne se den live på Frankfurt Motor Show i september 2015 vil komme til å konkurrere direkte med Audi A5 Cabrio og BMW 4-serie Cabriolet. Myk topp og to-dørs kroppen. Få endringer estetisk snakker om den lukkede versjonen. Drivstoff, er det mulig å montere den samme som utstyrer sin sedan søsken, inkludert twin-turbo 4.0 V8 480 hk AMG-modellen. For det europeiske markedet vil også ha diesel varianter.

Mercedes klasse EMercedes E-Klasse-finalen 2015. Blant klassene C og S og samle dem veldig mye. Liten sedan tar modulær struktur tilpasset kravene i klasse E. Den nye bremser klaring og fordelene med denne arkitekturen i stivhet og letthet vil tillate høyere nivåer av dynamikk, mens klasse E innsats for raffinement og verdig overlegen komfort av alle klasse S som vil bli matet til også å gå opp et annet par av trinnene på passiv og aktiv sikkerhet.