Seat Alhambra 20-årsjubileum montert til kjernen

Seat Alhambra 20th Anniversary EditionSeat Alhambra 20th Anniversary EditionSeat Alhambra 20th Anniversary EditionSeat Alhambra 20th Anniversary Edition

Det vil være det Alhambra mer utstyrt det område hvori Setet gir neppe rom for alternativer. Det er utad preget av en spesifikke 17-tommers hjul skinnende sort ferdig eller utstyre sotede bakruter og soltak, men kontinentet er ikke så mye av innholdet, men det som gjør det spesielt attraktivt for denne minne versjonen av den første 20 år med Seat Alhambra. Også standard, denne versjonen utstyrt bakluken handsfree, nøkkelløse, bakre skyvedører eller xenon-lykter.

Allerede i taloneas for tilgang er det preget av lyse stål ferdig i beskyttelse, men er bare de første detaljene du finner før du får om bord. den sitte De er også bestemt, ferdig Alcantara med kontrastsømmer i gult og garn massasjefunksjon i tilfelle av sjåføren. Både systemet Lane Assit Stede for vedlikehold av skinnelignende sensor blind og trafikkskilt anerkjennelse styrke sikkerheten Seat Alhambra, mens fullt tilkobling system Du kan kompletteres med navigasjonspakke Seat Full Link forlengelse av funksjoner fra smarttelefon.

Du kan også være interessert i:

Alle de siste Geneva Motor Show

Seat Alhambra, alle dine data

Seat Ateca, SUV raseri i Genève