Jeg er Guardia Civil og jeg måtte patruljere med biler i dårlig forfatning

Jeg er Guardia Civil og jeg måtte patruljere med biler i dårlig forfatning

I det siste har de kommet frem i lyset flere kontroversielle saker sivil vakt, som tilstanden i bilparken, noen av dem med mange kilometer med livet, noen ganger for mange. Vi har funnet en agent villig til å snakke, men selvsagt vil beholde anonym. Alt da fortalt (personlig), har vi unngått omfatter steder eller data som kan identifisere deg. Vi snakker ikke om en 'tak' Guardia Civil, men noen som har steget gjennom ulike skalaer og vet hva som skjer benemérita. Ja, han ønsket å understreke at etter disse ordene, er det bare en kritikk av noe du tror ikke fungerer som den skal, som i mange andre selskaper med andre punchy problemer og som ikke liker sine arbeidere. Det betyr ikke at du ikke føler deg stolt av sitt arbeid, som han ble enige om kall og ikke nøl med å strebe etter.

Dette er en av mange historier biler med Guardia Civil patruljering:

"Mange av oss har minner om den gamle Citroen ZX den Guardia Civil, patruljering landsbyer i 'dype' Spania og selv om meritter har utviklet seg betydelig over sine fullmakter, har flåten av biler tilgjengelig for deg ikke gjort så mye.

Mange er provinsene i Spania i som innsats for å beskytte offentlig sikkerhet De utfører med kjøretøy over 400.000 kilometer, ulike modeller som Opel Astra, Renault Megane eller Nissan X-Trail, med mer enn 10 års antikken og enda noen Nissan Terrano eller Nissan Almera, med mer enn 15 år. Vær oppmerksom på at bilene er med de som utfører oppgaver som spenner fra enkel overvåking til de farligste sysler.

Kanskje mest bemerkelsesverdige av alle i saken er at noen medlemmer av Guardia Civil sier disse kjøretøyene passerer ITV (Vehicle Inspection) fordi det er holdt i militære sentre og ikke i vanlige årstider. Sistnevnte, som er tvilsomt forlate bilen i disse -The spesielle forhold av noen biler Guardia sivil bestått inspeksjon.

Det er nå mange yrkesorganisasjoner Armed Institute som de har fordømt denne situasjonen, noe som setter i fare beryktede agenter. Vi snakker om Spansk Association of Civil Guards, Unified Association of Civil Guards og Civil Guards Union, blant andre.

Denne situasjonen er sett fra synspunkt av andre politistyrker som usannsynlig, siden de aller fleste av dem bruker leie metode som en løsning til aldring av deres transport system i tilfelle av Civil det brukes kun for en mindre del av sin vognparken.

En annen utbredt klage av medlemmer av kroppen er urettferdig fordeling av nye biler, Siden de aller fleste av dem, de er brukt utelukkende av lederne, for den eneste oppgaven med å overvåke arbeidet med vakter på vakt eller å delta på møter, forlater mest forverret for patruljer og selv forårsaker, på en tid gitt at ingen kjøretøy som å arbeide, mens styringen er i garasjen sikker.

Jeg husker noen historier, som den morgenen der to av mine kolleger ble tvunget til å patruljere med en av disse kjøretøyene som skremmende å gå fra 80 km / t, fordi vibrasjoner og staten generelt ikke gir nøyaktig ' tillit. Noen få minutter etter sin avgang, måtte de stoppe på veiskulderen og ringe kranen, en venter på en time, i tillegg til det som er treg til å gå tilbake til brakkene, la dem 'offside' og ute av stand til å delta noen krise som oppsto på den tiden.

Så ikke rart jeg leste i nyhetene situasjoner som Guardia Civil som hadde en ulykke og ble expedientado av sine overordnede etter at han fordømte tilstand av kjøretøyet var årsaken til hendelsen ved rattet.

Dessverre, ting som dette skjer nesten daglig, men ikke rapportert å unngå represalier, siden militarisert systemet fortsetter grunn til å ha en høyere rangering i praktisk talt 100 prosent av tilfellene, noe som ikke ikke i det hele tatt rettferdig. Og så jeg forbli anonym, men jeg bestemte meg for å snakke fordi jeg tror det er viktig at media ekko av hva som skjer gjort. "

Du kan også være interessert

Guardia Civil, opprørt med TV og med Carlos Baute

A Civil Guard liker også sportsbiler

Har du gjør feil i fylt Civil Guard ulykke?

De ber om Guardia Civil fengsel for å ha oppfunnet bøter