Sommer bøter: driving skjorteløs, barbent i sandaler …

Sommer bøter: driving skjorteløs, barbent i sandaler ...

Det kom som sommer og, for mange, hellig. Med dem, avslapping, lange bilturer, varmen som vi lever lenge, opphold på stranden, korte avstander til leiligheten eller bassenget ... Kort sagt, hva vi har drømt hele året. derfor, til en bot ikke bitter deg mye fortjent ferie, I dag har vi igjen understreke et vanlige samling praksis på denne tiden av året er gjenstand for straff... selv om de fleste av sjåførene er uvitende. Mange av disse skikkene så inngrodd er sant at å bli vurdert krenkelse, må være motivert. Og noen av dem selv er absolutt subjektiv, avhengig av spesifikke elementet du vil bruke en sanksjon agent. men mange forekommer i sommer og med loven i hånd, vil vi varsle deg som kan være gjenstand for straff. Ikke så si i september ikke advare deg før ...

Kjøring barbent eller i flip flops

Som ikke fører til stranden eller bassenget i flip flops? Selv vet vi mange sjåfører som foretrekker gjøre barbeint, fordi de finner det mindre ubehagelig. Vel, bør du vite at det kan være gjenstand for straff. Nærmere bestemt, 80 euro (40 hvis rask betaling). Selv om de ikke er klassifisert som sådan i Highway Code, anser DGT at artikkel 17.1 ( "Sjåførene må til enhver tid være i stand til å kontrollere sine biler ...") og 18.1 ( "The føreren av et kjøretøy må opprettholde sin egen bevegelsesfrihet) kan motivere det er tillatt å være i stand til å interferere med bærerkontrollgruppen. Gå barbeint, flip flops eller hæler kan kvalifisere for slike lovbrudd. Vi vil absolutt ikke anbefale kjøring også.

kjøring skjorteløs

En artikkel i går Carriers Forum ble avslørt, og er helt ukjent for de fleste sjåførene. Ifølge forskrift av DGT, kjøring uten en skjorte kan være årsaken til straff for å være i stand til å bli forårsake brannskader eller skrubbsår i tilfelle en ulykke i utførelsen av belte eller en airbag. Straffen i slike tilfeller skal begrunnes og hevdet risiko, men kan også være gjenstand for straff hvis enanser ubehagelig kjører gjennom kontakt med setet, undergrave muligheten for bevegelser som allerede er nevnt i tidligere artikler: det samme å gå barbent eller i flip flops. Det kan også være grunnlag også sanksjonere hvis agenten mener at Du kan nå distrahere de andre kjøretøyene og øke risikoen for ulykker. Vi tenker oss at spesielt i tilfelle av kvinner drivere. Sanksjon det. I prinsippet 80 euro.

Spise eller drikke bak rattet

Vi skal på ferie, og i mange tilfeller lange pendler med bil. Det er mest vanlig kjølig, drikke, spise noe for å bedre takle reisen... Men du må vite at det kan være gjenstand for straff. En enkel sandwich eller drikkevann er også praksis som er gruppert i forpliktelse sjåfør opprettholde sin egen bevegelsesfrihet, nødvendig synsfelt og permanent fokus på kjøringen, å ivareta sin egen sikkerhet, for andre beboere av kjøretøyet og at andre trafikanter. De er distraksjoner og kan straffes med bøter mild opp til 100 euro, uten fradrag av poeng.

Sirkulær med arm eller albue ut av vinduet

I varmt vær, åpner du vinduet og få den vanen som spansk: trekke armen ut av vinduet og støtte innenfor rammen. Dette sanksjon er kanskje mest kjent, men bør huske det. Og det kan være svært dyrt: spesielt, en annen 80 euro.

Trekke en sigarett ut av vinduet

Med denne sanksjon, kan vi ikke være mer enig ... spesielt i en tid på året hvor det er mulig årsak til brannen. Men det er sant at mange sjåfører kan bli vanlig praksis uten å være klar over risikoen. Hvorfor vi husker. Nå som er mer vanlig ut det åpne vinduet, er det også mer vanlig å droppe sigaretten ut. I dette tilfellet sier loven "kaste spor eller nærliggende gjenstander som kan føre til brann, trafikkulykker eller hindrer fri bevegelse" Det er forbudt. Og forelegget du er, her og ja,4 poeng og 200 euro.

Ikke ha førerkort

Det er også vanlig i sommer enn i de små turer til stranden eller bassenget, gå til det essensielle. Swimsuit, håndkle, mobil ... og lite annet. Ikke overse. Hvis en agenten ber oss tillatelse til å kjøre bil og ikke bære over, selv om vi har det i orden, Vi ilegge en bot på 10 euro. Bør ta, men jeg har ikke riktig fornyet, straffen og opp til 200 euro. Svært imøtekommende.

Flyter med skitne registrering

Du går til stranden eller på fjellet, får du litt sand eller jord, og du mister din. den registrering av bilen bare skitne. Vel oppmerksomhet fordi det kan også være gjenstand for straff. Hvis du ser en offiser i Guardia Civil eller vedkommende myndighet tilsvarende trafikk, har du mange muligheter til å bli bøtelagt en bot på 200 euro. Det er hva som gir Paragraf 4 i artikkel 65 av Road Safety Act.

Du kan også være interessert i:

De mest absurde bøter: Wrist Bus-VAO og andre historier

10 dumme straffer som koster deg penger

Bøter falle i valgkampen