Ford Kuga 2017, testet vi den nye kompakte SUV

Ford Kuga 2017, kjøring dens oppdateringFord Kuga 2017, kjøring dens oppdateringFord Kuga 2017, kjøring dens oppdateringFord Kuga 2017, kjøring dens oppdatering

Vi er klare for reservasjonen, og de første leveransene annonsert i begynnelsen av 2017, hadde vi muligheten til å komme nærmere Warszawa (Polen) for å teste den nye Ford Kuga.

Vi uvitende om de kalde estetikk som ser mange av bygningene i landets øst, valgte en enhet med målgang ST-Linje og vi satt av i en ganske full av grønt landskap og bundet Vilnius (Litauen) rute. Sannheten er at det visuelle aspektet av denne bilen er mye mer attraktive enn i 2015 fordi vi har en Ford Kuga 2017 som er nærmest aldri til former for stor Ford Edge, spesielt i sin front er bekymret. Forresten, sier oppsigelse ST-Linje (Som hadde premiere for første gang) du føle deg fantastisk modell og ikke har de høye kostnadene overkjørt av Vignale, Også for første gang denne Ford SUV. Det inkluderer adaptive frontlykter med bi-xenon-teknologi, privacy glass (farget, med unntak av fronten forbud mot loven for sirkulasjon i Spania) og en liten hekkspoiler. I tillegg, ved å kjøpe ST-Line, har du spesielle design av dekk og hjuloppheng og styring dra nytte av en ny innstilling som gjør det mulig å kjøre mer 'levende' uten svaie.

Når du er inne i Ford Kuga, vi finner vanlig forstand av en stor plass i forsetene, noe som gir en god redegjørelse et bredt frontruten. Denne følelsen blir overført til baksetene, minst to virke du har den funksjonen hvile alternativer. Den midtre baksetet er redusert, i tråd med hva vi er vant til i segmentet, noe som gjør tilbringer mange timer med ryggen støttet det kan ikke bli likt av mange. For lange turer, kanskje to baksetepassasjerene med midtarmlene utplassert.

Interiøret Ford Kuga 2017

den håndbrekk Nå er det slags elektronisk og de har fått interessante alternativer som for eksempel rattet og oppvarmede forseter.

Snakker av midtkonsollen, sier Det har lettet belastningen av knapper, Jeg kan også være overdreven og vanskelig å håndtere før oppgraderingen. Nå er vi bare har overlevd på knappene som tilhører klimaet, samt noen av dem for infotainmentsystemet (med SYNC 3), Som det er nå det meste styres fra en berøringsskjerm. Visjonen om denne skjermen fra førerposisjonen er perfekt, men kanskje det er i for dypt stilling for håndtering. For å gjøre dette, bedre bruke knappene på multifunksjonsrattet.

den navigasjonssystem er langt mer intuitivt enn vi noen gang har sett på noen eldre modeller og veiledning er praktisk og tilpasses.

Det byr påBAKLØFTER Electric'Som kan ha hendene fri eller ikke. I så fall kan du åpne og lukke passerer foten under bakre støtfanger. Driften er svært nøyaktig og rask, ingen a priori kjente feil under bruk og uten aktivert tilfeldigvis passerer bak bilen, som om det har skjedd noen ganger med modeller fra andre merker. Når åpnet, tilgang til en bagasjerom med et volum av 456 liter og som kan utvides inntil 1653 liter hvis baksetene hvile. Ikke segmentet største bagasjerommet, men er fortsatt i en god posisjon i forhold til sine rivaler, som for eksempel Nissan Qashqai (430 liter) eller Hyundai Tucson (488 liter).

Blant sikkerhetssystemer og førerassistent, kan vi snakke om vi har testet i høy hastighet på motorveien, den "Lane Keeping Assist', Som litt vri hjulet hvis du går på jernbane linjen, enten kontinuerlig eller diskontinuerlig. Det gjør det presist og med stor glatthet.

Hvordan er Ford motorer Kuga 2017

Jeg må si at ingen av motorene innlemme Ford Kuga 2017 De kommer som en nyhet, i tilfelle den relative nye tillegg av mekanisk Diesel 120 hk 1.5, en versjon som ikke var tilgjengelig under presentasjonen vi deltok i Polen. Årsakene synes å være venter en svært komplisert vær, så de bestemte seg for å eliminere fra våre alternativer modeller med forhjulsdrift. Selv om 'midlertidig' aldri kom, denne avgjørelsen tatt våre sjanser var begrenset og berører oss prøve den kraftigste versjonen av bensinmotorer (den eneste AWD) og blant thrustere diesel med firehjulsdrift, valgte vi også for høyere effektnivå (selv om 4x4 150 hK var også tilgjengelig). Dersom bensinmotor monteres som en standard automatisk overføringstype momentomformer (ikke dual-clutch Powerdiesel versjoner av bilen) for diesel vi ut for å teste manuell girkasse (automatgir Power og vi har prøvd ved flere anledninger og vi vet mer enn det faktiske arbeidet).

Ford Kuga 2017

Fra og med den enhet med bensinmotor 1.5 182 hk EcoBoost-, Jeg sier at paret gjør meg justito (24.49 MKG), Selv om det er den mest potente av alt (det maksimale dreiemoment er lik i alle tre effektnivåene til motorblokken) og endringen stopper ikke fungerer så godt som det gjør dobbel clutch bærer Diesel. Ville velge før noen av de andre to effektnivåer med manuell girkasse (hvis du vil ha en litt raskere respons), med mindre 4x4 trekkraft og bensinmotor er et must for deg. I tillegg er motoren lyden ganske bemerkelsesverdig i cockpiten, kanskje fordi det er en høy effekt for en så liten forskyvning, ekstra grunn til å slå seg ned på en av de to andre mindre potente, med preferanse for 150 hk, blir en bil hvilken vekt varierer mellom 1,591 og 1,716 kg. Vi kan se forskjellene mellom disse to versjonene og diesel hvis vi konsultere maksimalt dreiemoment på de mindre kraftige diesel mekanikk (som jeg gjentar vi ikke prøve), med 30.61 MKG.

I kombinert bruk er ikke virkelig bemerkelsesverdig, fordi i vår virkelige testen av ikke mindre 8,9 l / 100 km, Når typegodkjent samlet forbruk er 7,5 l / 100 km.

Når vi snakker om den andre testenhet, ett Ford Kuga 2,0 TDCi 180 hk (AWD og også er forbundet med sekstrinns manuell girkasse) Si at deres reaksjon er ventet og at manuell endring er så korrekt som automatisk powershift Det tilbys som et alternativ (spørsmål om preferanser). Paret av 40.82 MKG, Det gir en god redegjørelse for sin effektivitet mens du kjører. Vår samlede faktiske forbruket i løpet av testen, 6,4 l / 100 km, hva den holder seg nærmere enn de foregående 5,2 l / 100 km godkjent. Som i tilfellet med den førstnevnte, jeg igjen med ett av to nivåer høyere strøm, av vekten av bilen, slik at alle hjul (standard på 180 hk) og automatisk endring for dem som trenger det av bruk eller type kjøring.

Tilgang prisene på enhetene testet Ford Kuga 2017

bensin

Ford Kuga 1.5 4x4 182 hk EcoBoost ST Line System - 34.200 euro

Alternativ: Ford Kuga 1.5 EcoBoost 182 hk 4x4 Automatisk - 32,450 euro

Alternativ: Ford Kuga 1.5 EcoBoost 4x2 150 hk ST-Line 29,450 euro

diesel

Ford Kuga 2.0 TDCi 4x4 180 hk ST-Line - 34.700 euro (36,450 euro * Automatisk av)

Alternative: Ford Kuga 2.0 TDCi 4x4 180 hk - 32,950 euro

Ford Kuga tilgangsprisene 2017

Ford Kuga 1,5 EcoBoost 120 HK 4x2 - 24.200 euro

Ford Kuga 1,5 EcoBoost- 4x2 150 hk ST-Line 29,450 euro

Ford Kuga 1.5 TDCi 4x2 120 hk Automatisk - 25,450 euro

Ford Kuga 1.5 TDCi 4x2 120 hk Automatisk ST-Line - 29700 euro

* Ta kontakt med andre Ford Kuga priser

Du kan også være interessert

Ford Fiesta 2017

Ford Edge 2016

Sammenligning mellom Ford Kuga, Nissan og Hyundai ix35 Qasqai, og 4x2 Diesel