Dacia Duster 2018: hemmeligheter ny SUV

Dacia Duster 2018: alle sine hemmeligheterDacia Duster 2018: alle sine hemmeligheterDacia Duster 2018: alle sine hemmeligheterDacia Duster 2018: alle sine hemmeligheter

For noen måneder siden hadde vi det privilegium å chatte med hovedansvaret for utvikling av ny generasjon, den andre, den Dacia støvkluter. Det var i Paris, en av de utviklingssentre Renault, som også han ventet på oss en av de siste prototyper av den nye Duster, flankert av to vellykkede enheter Duster første generasjon. Før du starter vår diskusjon om ny Duster, Vi var med en datamodell som etterlater oss på et tidspunkt i sin virksomhet livet under anagram Dacia, Renault og Nissan, Det var den mest solgte bilen gruppen verden.

Vi kommer tilbake til den nye modellen. Når du ser det du gjenkjenner utvetydig som en Duster. Kanskje dette er grunnen til at han selv forlot meg litt kald, for ikke å oppfatte på et øyeblikk mye nytt. Men jeg rettferdiggjøre det: det er en bestselger og "Jeg måtte endre, men ingen endring". Merket forvalter informasjon som utforming Det har vært en bærebjelke i Duster suksess. De har modernisert sitt bilde av ren evolusjon, ikke nødvendighet. Likevel, de forteller oss at "alt er synlig for det menneskelige øyet endringene og hva som ikke bare holder den beste".

Vi bekrefter at ny Duster beholder samme tiltak Hoved projeksjon (4,3 meter lang og 1,8 bred) modellen, men ikke si. den bagasjerom av 4x2 kuber 445 liter 376 og 4x4. Den nye Duster synes å oppta mer plass (vi har bare veier rundt 15 kilo mer), Basert på en større andel av metall, glass skade. den frontal også legger mer sensuell kropp former panseret. Støtfangere og hjulbuer også de hovne opp den nye Duster. Lysene er endene, stilistiske teknikk som overfører en større bredde. Selv i den nye Dacia Duster Vi ser for første gang i den splitter felger av 17 inches!

Body beskyttere også få innflytelse, en annen måte å øke størrelsen på bilen. vi har "en hemmelig", Som fortsetter å være den modus operandi av merkevaren i at stordriftsfordeler som gjør at vi kan tilby meget konkurransedyktige priser: den ny Duster utnytter fordørene og frontrute den Dacia Sandero (Først brukt porter Logan). Forbedret sjokk resultater euro NCAP, kontroversiell sak på mark. Holde forskrifter om fotgjenger ulykke må ikke dyrt produkt, fordi det er et spørsmål om design og er utviklet med tanke på dette. Men også på plattformen og chassis arbeidet han har gjort i denne forbindelse.

Dacia Duster 2018Men inneholde kostnader og samtidig bevare plattform felles av alt Dacia, men lanserer en ny adresse å avgrense kontakt elektrisk kjøring (hva kundene var å spørre). Av samme grunn har det også jobbet mye i bedre den lydisolering. Interiøret har ennå ikke blitt avslørt i bilder, men intensjonen og min bekreftelse er at vil stige eksponentielt Dacia oppfattet produktkvalitet. friheten han måtte gjøre et dashbord helt ny merkevaren og dette har lov til å utforming, materialer og større omsorg for detalj forbedre og modernisere mye å ny Duster. Alt er mer forseggjort ... utseendet aerators ventilasjon, sømmer synlig på dørpaneler, etc. Lagringsvolumet øker 5,8 l for en total kapasitet på 28,6 l. Flere lagringsarealer, lett tilgjengelig, dra nytte av den nye utformingen og forenkler livet ombord, da den nye skuff under passasjersetet med en kapasitet på 2,7 liter. den ratt Det er bredere og sitte De er mye mer forseggjort i sine funksjoner og utseende. Fluffy i det hele tatt er større. De fremre avføring er 20 mm lang og førersetet har et nytt system for justerbar i høyde (60 mm), og det beste nakkestøtte korsryggstøtte. også brytere mekanisk ser bedre og føler. Selv om mange helt nye komponenter, forteller oss at de har enda bedre "økonomiske ligningen" den ny Duster. Hvordan er det mulig? Vi spør: "fordi mye av det vi vil se debuterer i resten av spektrum Dacia".

den 4x4-versjoner De fortsetter å opprettholde den kommando Qashqai sentrale transmisjons og Nissan Murano. På Frankfurt Motor Show har det bekreftet at mekanisk tilbudet vil dreie seg om 1.5 dCi (90 og 110 hk), 1,2 TCe (125 HK) og 1,6 SCE (110 HK). På sistnevnte en variant av GPL vil bli tilbudt. Den automatiske girkassen dobbel clutch EDC fortsette å bli tilbudt som et alternativ. Jeg ledes nå dagslys for å overholde regelverket. Bak de er ikke obligatorisk, og som vi sier, "Dacia filosofi er ikke å gi mindre, men ikke mer". Vi setter et eksempel: Renault det omfattende kontroller eller duplikat. For eksempel, med hands-free card Renault også de tilbyr knapper på håndtakene til også å åpne og lukke dører, men Dacia no... at funksjon og har selve kortet. I tillegg til hands-free card, kollisjonsgardiner, varsling av blinde flekker, 360º utsikt kamera og automatisk bytting av lys er de også nye elementer så langt enestående i Dacia rekkevidde. den farger for kroppen å bli tilbudt allerede finnes i Palette Gruppe. I stedet felger de er spesifikke... akkorder å designe Dacia.

Ikke forvent en versjon "grand" 7 seter i den nye Duster ... som også vi hadde spekulert. Eller så vi ble fortalt. Vi hevdet selv at Dacia skal være enkel, robust, økonomisk og sjenerøst romslig. Den naturlige markedet Dacia De er segmenter B og C, den mest solgte på verdensbasis, der de kan skrive ut mange salg med sin politikk med stordriftsfordeler. To sjenerøse tilbudet ekstra plasser (som i lodgy) I en Duster krever stor grad øke sin størrelse og komme seg ut av disse segmentene, og ikke målet med merkevaren. De vet nøyaktig hvor de plasserer Dacia.