Den nye Tesla Model 3, for deres første gang på video!

Tesla Model 3, blir hennes første videoTesla Model 3, blir hennes første videoTesla Model 3, blir hennes første videoTesla Model 3, blir hennes første video

Akkurat som vi har sett i bevegelse, men denne lille videoen som TheBestGamer505 har lagt ut på sin Youtube-kanal viser for første gang den nye Tesla Model 3 flytting. dette første enheten, i perfekt svart farge, er det tatt til en nærliggende parkeringsplass fabrikk for relevante fotografier.

Eieren av denne første enheten er Elon Musk, Tesla eier, og hvem Ian Ehrenpreis (selskap direktør) har gitt denne første Tesla Model 3 for hans 46th bursdag. Dermed er Musk kreditert med den første stasjonen til den Tesla ster og Tesla Model X, som allerede har sluttet den lille kupé.

Tesla aspire til modell 3 mark et vendepunkt i utviklingen av både selskapet og markedet i elektriske biler. Med i det minste 345 km med autonomi på en enkelt ladning, en akselerasjon fra 0 til 100 km / t i seks sekunder, og en attraktiv pris (forventet for 30.000 euro) Elon Musk ønsker Modell 3 Tesla flagg blir utbredt elbil.

Denne første enheten må vente å se sine nye brødre. På den 28. denne måneden 30 nye enheter vil bli levert, men produksjon vil vokse på en eksponentiell rate, siden september er ventet å gå hundre Tesla Model 3 fabrikken og i desember og overskredet 1500 enheter.

Du kan også være interessert i:

Så vil den nye Tesla Model 3 mot Model S

Tesla Model 3, den billigste modellen av Tesla

Tesla forbedrer sin autonomt drivsystem Autopilot