Volkswagen forlater slagordet “Das Auto”

Volkswagen forlater slagordet

Volkswagen skandale utslippene vil ha et nytt offer: slagordet brukes av selskapet: "Das Auto". parolen "Das Auto" (Bilen) forsvinne kommende merkevare kommunikasjon.

Brukt siden 2007, da han ble president i Volkswagen Group Martin Winterkorn, hadde han fordelen av å være et slagord enkelt og gjenkjennelig. Dette vises ikke lenger i annonsene som følger med enda mer kjente merkevaren logo og tysk bilprodusent.

Das Auto Logo

Dette vil være en av de mest synlige aspektene av Nye kommunikasjonskampanjer det vil lansere merkevaren gjenopprette tapte bilde etter skandalen etter at det ble oppdaget at Volkswagen hadde jukset på NOx-utslipp erklært.

I den siste uken 2.000 ledere bil- gruppe, som har mer enn 592,000 ansatte over hele verden, samlet de på et stevne i den tyske byen Dresden, hvor merkevaren har en av sine flaggskip fabrikker, for å diskutere sider ved det nye bildet kampanjen.

Som han fortalte en executive som deltok på seremonien til Reuters, leder av Volkswagen merkevare, Herbert Diess -En nykommer til merkevaren, der han begynte å jobbe i juli i fjor beskrevet fra BMW- nåværende slagord som "eneveldige". Of course, upassende i en tid da den splitter bør vise ydmykhet og ikke tas som pretensiøs, noe som kan gå mot din fremtid image.

Videre, ifølge de samme kildene, er slagordet ikke er i stand til å beskrive bildet av teknologi merkevare, med en sterk satsing på elektriske biler som Volkswagen ønsker å formidle.

En annen oppfølger til Volkswagen-skandalen

Som du kanskje husker, den såkalte "Volkswagen skandalen" det ble oppdaget for publikum siste måned september, når US Environmental Agency (EPA) som er ansvarlig for overvåking og sertifisere utslipp og forbruk av biler i landet, siktede Audi og Volkswagen kjeder av forfalsket utslippsdata av nitrogenoksider (NOx) i motoren diesel TDI.

Kjøretøyer oppdaget i styring av EPA hadde en spesifikk programvare Det går inn i modus "undersøkelse" for redusere nivåer av NOx da han utførte testen. Dermed data som de syntes lovlig tilbys. Når de ikke utførte disse testene, programvaren uskadeliggjort "test" modus og drifts biler utslipp opp til 40 ganger de tillatte grenser. Konsernet selv Volkswagen innlagt uregelmessig minst ca 11 millioner biler på verdensbasis.

Ved å oppdage denne skandalen var tusenvis av fleiper som de ble gjort på grunn av selskapets motto. Mange lekte med ordene "das" og "gass". Dette ville være en annen god grunn til å sende slagordet bedre liv.

Joke motto das auto volkswagen

Du kan også være interessert

Volkswagen og skandale utslipp: alle nøkler

Volkswagen skandalen: tekniske tiltak for å reparere dieselmotorer EA 189

Shocker Volkswagen Dieselmotorer