Bruk denne muligheten til å kjøpe en Jaguar rabatt

Bruk denne muligheten til å kjøpe en Jaguar rabatt

1. januar startet programmet `Jaguar Godkjent'Wide forhandlernettverk Jaguar, en salgskanal brukt bil designet av Jaguar å gi alle nødvendige elementer av kvalitet, historie og opprinnelse av kjøretøyene. `Jaguar Godkjent' det blir et felles navn for alle kjøretøy programmer over hele verden, som navn og innhold samt fordelene for kunden er godkjent.

programmet Det tilbyr to års garanti med ubegrenset kjørelengde og komplett tilsvarende en ny bil garantien. Den sjekkliste består av 165 kontroll prosesser som skal følges til punkt og prikke, for å bekrefte at kjøretøyet er i optimale elektriske og mekaniske forhold.

Uke fra 17 til 21 februar 2016 `Vil være Jaguar Godkjent Premium Week', en enestående mulighet til å tilegne seg seminuevo med noen måneders bruk Jaguar, Jaguar fra Spania og dets forhandlere `Jaguar Godkjent' på unike priser og med unike finansieringsbetingelser.

Jaguar XFMed en uavbrutt plan fra kl 10 til 20:00 onsdag til søndag i House, Pavilion Satellite, Ferial, s / n, 28011 Madrid, `Jaguar Godkjent Premium Week 'gi alle elementer som er nødvendige for kunden å kjøpe med tillit med` Forpliktelse Godkjent'. Du kan finne mer informasjon på approved.es.jaguar også i denne videoen forklarer vi hvordan det fungerer.