Car Kjøpe Garanti Lifetime, Volvo tilbyr

Car Kjøpe Garanti Lifetime, Volvo tilbyr

Volvo har annonsert at de vil tilby kundene kjøpe en ny bil i sin klasse garanti levetid deler og arbeid reparasjon av sine modeller. Så langt, Volvo bare gir denne muligheten i Canada.

Det er et nyskapende produkt som Han har lansert det svenske merket i landet siden denne måneden. tenke en enkelt betaling på tidspunktet for å kjøpe bilen i begynnelsen av denne garantien spesiell, (Det har ikke blitt avslørt eller halvparten av minimumsbeløpet som er avhengig av modell og versjon av som foretrekker). Og no-lomme. Alle transaksjoner utført i verkstedet mens eieren har som Volvo ikke vil medføre noen kostnader for kjøperen, både deler og arbeid for reparasjoner. Alle operasjoner må utføres i nettverket av offisielle forhandlere av Volvo. Det er uklart hva som ville skje i tilfelle endring av eierskap, dersom garantien i denne situasjonen kan også passere.

Så langt fra Volvo Spania styrte ankomst av dette produktet til vårt marked, ikke engang til Europa.

For noen år siden Vauxhall (Opel i Storbritannia) tilbudt et lignende produkt som garantert, livslang, visse elementer av bilen til den første eieren. Motor, girboks, styring, bremser og elektriske komponenter ble inkludert.

I vårt marked, for tiden, de merkene som tilbyr en mer omfattende kommersiell garanti er koreansk Hyundai og Kia, med 7 år. Andre tilbyr fem som Mitsubishi, mens noen som Honda eller Toyota, men tillater innleie gitt 04:57 utvidelse. alt i løpet av de to-års garanti som europeisk lov gir. Mange merker tilbyr også ulike produkter vedlikeholdskontrakt tillater opp til fire eller fem år, en kjørelengde grense, slik som sete, som binder seg til finansiering gjennom Credit sete.