Tauro V8 Spider, en “spansk bull ‘

Tauro V8 Spider, en "spansk bull 'Tauro V8 Spider, en "spansk bull 'Tauro V8 Spider, en "spansk bull 'Tauro V8 Spider, en "spansk bull '

Tauro V8 Spider: En superbil vallisoletano

den Tauro V8 Spider en del av et prosjekt som går tilbake til 2010 når en gruppe spanske gründere med entreprenørånd kombinert med en britisk racing bilprodusent, opprettet selskapet Tauro Sport Auto. Det har sin fabrikk i Valladolid og er preget av sporty design satse Century XX med eksklusivitet og banebrytende teknologiske utviklingen.

hans 'Åpning serien' vil starte med 30 håndlagde biler som kjøperen kan gripe fra null til å få en ekte samleobjekt. Målet er å passe så mye som mulig til smak av de som ønsker (og kan) kjøpe dette sant superbil med styrken av en okse og noen italienske innslag som passer godt sammen med din konvertible stil 'Spider'Canvas tak.

dette spansk jobbet opp i detalj i stand til å overføre unike opplevelser gjennom gjellene på sidene og bak buer overdrevet sikkerhet kombinert med positivt luft luksus og aggressivitet puste i denne smykke.

Sin unikhet ligger i dens motor GM LS3 V8 E-Rod 6.200cc 'Small Block' av 440 hk med et dreiemoment på 59.7 MKG ved 4400 rpm for å bevege seg bort fra støtende vedlikeholdskostnader for utvinning og 0-100 km / t i bare 4 sekunder. Som ekstrautstyr preparat tillater i sylinderhoder og inntak kammer, som inkorporerer en V8-motor som kalles gm LS376 6.200cc 'liten blokk', og som vil gi opp til to ulike krefter: 480 eller 530 hk heve dreiemoment til 65.7 og 67 6 mkg henholdsvis.
har drevet iden og en manuell seks hastigheter merkevare eierskap Tremec. Sistnevnte kan erstattes av en GM automatgir med eller uten kammer.

Utvilsomt Tauro V8 Spider er en sterk innsats spansk hjerte og følelse som kan gjøres med en privilegert posisjon i verden av superbiler i fremtiden.

fora