De 15 beste bilene i 2016: SUV, sport, salonger …

De beste bilene i åretDe beste bilene i åretDe beste bilene i åretDe beste bilene i året

En mangfoldig gruppe av organer og segmenter. Sportsbiler, SUVer, sedans ... De vil bli introdusert i år biler vil like oss alle. Autopista.es har gjort et utvalg av de 16 bilene som vil blende år. Oppsetningen av Renault Megane tidligere i år ikke har vært der siden det er også planlagt markedsføring sensommeren familie variant, den Renault Megane Sport Tourer. Rett rundt hjørnet, kommer den tiende generasjonen Mercedes klasse E, som kommer i salg fra 48,200 euro, eller forventet Volkswagen Tiguan det vokser i størrelse og er modernisert i teknologi og sikkerhet. Og for måneder "varm" om sommeren, som vi ser i nye forhandlere SUV Ateca Seat og slående Fiat 124 Spider, en to-seters kabriolet som er sikker på at vi vil nyte. Dette er vår 15 valgt.

Kia Sportage: nå i salg

Hvis Hyundai Tucson i 2015 hevet for kompakte SUVer, og slå til Fjerde generasjon av Kia Sportage som deler med ham arkitektur, motorer og komponenter, men enda mer nikk til design og sportsånd. Laget på ny plattform, kunngjør 40% mer vridningsstivhet, overlegen isolasjon, ny geometri fjæring og kjørekomfort. deres 4,48 m lang og 3 cm mer enn slaget også sikre mer plass og en 500 liters bagasjerom, komplett med mer utstyr og nye sports GT-Line versjoner. Det vil kombinere front- eller firehjulsdrift, to bensinmotorer (1,6 132 177 HK), tre diesel (1,7 CRDi 117 hk og 2,0 med 136 og 184 HK) og nye transmisjoner, slik som automatisk to-clutch 7-hastighet. På salg nå for 19,889 euro.

Kia Sportage 2,0 CRDi / 184: første inntrykk

Kia Sportage 2016 video

BMW M2 Coupe: kommer i april

bærer en motor 3 liters seks sylindre i rekke laget av aluminium og dobbel turbo. dette utvikler 370 hk ved 6500 rpm, meget nær til snitt (7000 rpm), og 47,4 mkg dreiemoment, økende til 51 mkg i overforsterker. den kraft til bakhjulene kommer gjennom en manuell serie med seks tannhjul eller ved valgfri automatisk girkasse med dobbelt clutch M DKG. Går fra 0 til 100 km / t på 4,3 sekunder med denne girkassen (4,5 med manuell). Og selv om den maksimale hastigheten er den vanlige 250 km / t av tyske produsenter, med M Driver pakke Det kan økes til 270 km / t. For å stoppe tar bremser laget i forbindelser, gjennomhullet, 380 mm og 370 mm diameter fremre og bakre materialer. Monta Michelin Pilot Super Sport dekk i 19-tommers hjul.

BMW M2 Coupe

BMW M2 CoupeJaguar F-Pace kommer i april

segmentet SUV eller SUV Det har aldri vært den naturlige habitat for en merkevare som Jaguar, alltid orientert sportslig luksus. Men effektiviteten er garantert fordi all sin teknologi arvet fra sin søstermerket Land Rover. Ved å bruke den samme basen, gir den en egen firehjulsdrift frigjøres i Jaguar F-type og bringer inn et legeme segment med en høy andel av aluminium.

med sin 4,73 m lang Den kommer til å konkurrere med de mest luksuriøse utførelser modeller som BMW X3 og Audi Q5. Det vil være tilgjengelig fra starten med Diesel 180 hk i 4x2 eller 4x4 versjon, og V6 diesel og bensin V6 300 hk eller 380 hk 340 AWD og ZF automatisk 8-hastighet. To modellvarianter: Pure, Prestige, R-Sport, Portfolio og S, og salgspris på 45.000 €.

Vi testet Jaguar F-Pace

Mercedes Class E: kommer i april

Strategiske modell Mercedes og dermed en av de beste salonger tause. Med dette er de allerede ti generasjoner av Mercedes klasse E, som nå ser det lysere 100 kilo, lastet med nye teknologier og med krefter mellom 150 og 600 hk AMG V8, og en Prisen starter på 48,220 euro. Tilbake med seg en ny generasjon motorer inline sekssylindrede, erstatte V6, både bensin og diesel. For firesylindret dieselmotor OM651 også er anordnet en etterfølger. En plug-in hybrid versjon a Mercedes E350E (Navnet "e" og premiere med Mercedes C350e) med en elektrisk rekkevidde på 50 km (Sammenlignet med 30 km tilsvarende klasse C). En ny luftfjæring forventer tre kameraer tilbyr kjørekomfort enda bedre enn i dag. Remote parkering fra Mobile, assisterende unnvikelser som virker på styre- og bremse ... vil være et steg fra autonom kjøring.

Vi testet nye Mercedes E-Klasse

Mercedes klasse EVolkswagen Tiguan: ankommer mai

Andre generasjon Volkswagen Tiguan som kommer i forretningene i våren. For øyeblikket vil det være tilgjengelig med en dieselmotor 2,0 TDI 150 hk (fra € 29 560) Og en bensin 2,0 TSI 180 hk (fra 42 200 €). Den nye Volkswagen Tiguan vil komme med to karosserilengder å velge: Ett av fem seter (tilgjengelig i mai) og en større driver pluss seks passasjerer (i september). Som i de aktuelle versjonene har front Off-road med høyere angrepsvinkel og 20 cm bakkeklaring, manuelle girkasser eller automatisk dual-clutch, varianter av foran eller firehjulsdrift med den nye 4Motion Active Control. Dette gjør at du kan velge mellom fire forskjellige moduser av bevegelse avhengig av terrenget. Glasur på kaken vil sette en plug-in hybrid upublisert VW Tiguan GTE 218 hk med ekstra lastekapasitet av solcellepaneler på taket.

Vi testet den nye Volkswagen Tiguan

Toyota Prius: ankommer mai

New Generation Toyota Prius hvorved det oppnås en betydelig forbedring i effektivitet, med redusert gjennomsnittlig forbruk ikke mindre enn 18%. Det er om å optimalisere hybridsett som har redusert størrelse og vekt av komponentene samtidig forbedre ytelsen. Det er meget bemerkelsesverdig termisk virkningsgrad av bensinmotor, som har nådd rekordnivåer (40% versus 33% normal) og en Cx 0,24.

I sin tur, er den teknologiske byrden oppdatert med sikkerhetssystemer som blind flekk overvåking, automatisk bremsing med fotgjenger anerkjennelse, bak Cross Traffic våken og aktiv cruise control radar cruise. Et annet element er dens forkant klimaanlegg med beboer deteksjon, som tilpasser luftstrømmen, avhengig av behovene. Omtrentlig pris Utgitt: 29.900 euro.

Vi testet den nye Toyota Prius

Toyota PriusAlfa Giulia kommer i juni

Alfa starter stor, fordi første versjon som vil selge er Quadrifoglio Verde. Du vet, et navn som skjuler ekspertise av merkevaren. En del av en ny fremdrifts plattform med muligheter for å montere firehjulsdrift også i QV, drevet av en imponerende versjon 2.9 V6 biturbo 510 hk, 61 mkg dreiemoment, 510 hk og Ferrari teknologi i sine guts. Du kan kombinere med manuelle og automatiske kutt og ytelse hikke: et høydepunkt, for eksempel en 0-100 km / t på 3,9 sekunder. Bilen måler 4,64 meter, mindre enn kategorien gjennomsnittet, og dens indre layout og presentasjon, hvordan kunne det være noe annet, er veldig "driver". En måned senere kommer til området for resten av oss, med motorer mellom 150 og 280 hk.

Det vil være Alfa Romeo Giulia

Fiat 124 Spider: kommer i juni

Etterlengtede, så lenge annonsert og endelig virkelighet. Fiat 124 Spider henter navnet på en ny roadster ledende sportslig brent inn i alle gener. Og ikke bare for i dag fremkalle en legendarisk roadster som ble markedsført mellom 1966 og 1985, men fremfor alt, for å dele struktur nå fjerde generasjon av en sann klassiker av vår tid, Mazda MX-5. Også, selvfølgelig, bakhjulsdrift og manuell lerret hette, Fiat ja fjern haken japansk sportsbil med chassis tuning og eier en eksklusiv motor. I stedet mekanisk atmosfærisk, denne 124 Spider montere en 1,4 Multiair, turbo og 140 hk. Noe senere kommer en forbedret med Abarth tolkning, Abarth 124 Spider, og hvem vet om også en annen variant i henhold til Alfa Romeo. Selvfølgelig, jeg ville ikke gå dårlig. To versjoner preget av hvor mye utstyr å bære serie 124 og 124 Spider Lusso Spider (for 25,990 euro og 27,990 euro, henholdsvis).

Fiat 124 Spider priser

Fiat 124 SpiderVolvo S90 / V90: kommer i juni

design, sikkerhet og teknologi er bærebjelkene på hvilken er basert på Volvo S80 erstatning. Imponerende yttermålene 4.96 meter lang, 1,89 m bred og 1,44 m høy med slaget 2.94 m. Å utvikle en sterk part base har, XC 90. I første omgang modellen vil starte med fire motorer: den hybrid plugg T8, 407 hk, 320 hk T6 bensin og diesel D4 og D5 med henholdsvis 190 hk og 235. Den vil ha manuell 6-trinns automatgirkasse og 8, front- eller firehjulsdrift. Det vil gi en delvis selvdrivesystemet, under 130 km / t, gjennom kjørefelt grensen handle selvstendig. Det er en global modell, som vil være tilgjengelig i store markeder fra neste sommer. Den V90 stasjonsvogn bør ikke komme på markedet før tidlig 2017.

Så vil Volvo V90

Volvo S90

Ateca Sete: kommer i juli

Det vil være det Seat store utgivelsen av 2016. Foreløpig bare bli tilbudt med fem seter Han sammen med SUV produsert av Skoda, syv-seters, som vil bli presentert i Paris i oktober-. Stil og utvikling hundre prosent fabrikken i Martorell Seat. tiltak 4,36 meter, noe kortere enn 4,49 meter fra VW Tiguan Hans kamp er også ca åtte Menor- centimeter, som vil gjøre at du mister noen bak beboelighet og ikke har bagasjerommet på BMW skilte -Den største category-. kunngjør 510 liter stammen for forhjulsdrevne varianter, og 485 liter i den 4Drive Ateca sete AWD.

Den nye Seat Ateca utgangspunktet bud med fem motorer, tre diesel og to bensin, med utgangene fra mellom 115 og 190 hk. på diesel, oppstart rekkevidde bli assosiert med motoren 1.6 TDI 115 hk med en gjennomsnittlig forbruk på 4,3 l / 100 km (112 g / km CO2). Ovenfor vil det være en Ateca Sete 2.0 TDI med 150 og 190 hk, den sistnevnte med 5 liter forbruk godkjente medium og CO2-utslipp på 131 g / km. Det vil bli tilbudt med 4x2 og 4x4 varianter.

Vi prøvde Seat Ateca

Den Ateca og dens rivaler Seat SUV

Ateca SeatRenault Scénic: kommer i september

Alt vil endre seg med neste generasjon av franske folk carrier å starte med ny plattform CMF C / D delt med Kadjar Renault Espace og Talisman, og den nye Mégane. Den nye modellen vil komme lastet med teknologi og sikkerhet. Det vil gi for første gang i å kontrollere adaptive cruise modell. den R-Link multimediasystem 2 det også er til stede gjennom dens vertikale skjerm. Som for motorer, vil fortsette nedbemanning trend. Han vil si farvel til den store 2.0 dCi. Det vil i punkt 1.5 Diesel dCi 90 og 110 hk og 1.6 dCi 130 og 160 hk. 1.2 TCe vil være tilgjengelig med to effektnivåer på 100 og 130 hk. Og i utgangspunktet vil det ikke være noen 3 liter.

Nye Renault Scénic

Renault Megane Sport Tourer: kommer i september

En av hovedpersonene på slutten av sommeren vil være den kjente versjonen av Renault Mégane, en modell som åpnet året med lanseringen av den 5-dørs kroppen, som starter prisen (versjon livsenergi TCe 100) starter på 16.600 €. Forhåpentligvis bemerkelsesverdig restene vekst i lengde i forhold til familien Kombi la oss huske, 4,36 meter lang i generasjon i dag, denne tonic som gjør at "Sport Tourer" tilbud ikke bare mer kapasitet i bagasjerommet, men også en merkbar økning lengde plass. Mer enn sannsynlig også inkluderes GT er ferdig som i salong.

Så vil Renault Mégane Sport Tourer

Renault Megane Sport TourerFord Kuga: kommer i oktober

den fornyede Ford Escape presentert i november på Hall of Los Angeles Vi kan gi en svært nøyaktig bilde av bildet som får premiere "vår" Kuga. Begge er den samme bilen, men døpt-og matizados- av kontinentet. Merke seg Escape, ser vi at fronten konsentrerer de viktigste estetiske innovasjoner. I utgangspunktet har det tatt en ny trapesformet grill som identifiserer den aktuelle Ford. Baklysene er også nye. Høydepunkter i utstyr har vært moderne 3 SYNC multimediasystem. Los Angeles hadde den mekaniske rollen Escape en ny bensinmotor 180 hk 1,5 Ecobost kunne sees i Kuga. Men det bør være ny 1.5 TDCi 120 hk sett i Mondeo, Focus og C-Max mest interessant nyhet for vårt marked.

Nye Ford Kuga

Opel Insignia: kommer i desember

De vil endre proporsjonene, og selv om konturene av profilen din vil være lik dagens logo, foran og bak de vil idretten en mye mer forstyrrende og futuristisk bilde. Denne Opel Insignia, Samlet i de ulike markedene GM opererer, Det vil være en Buick i Nord-Amerika, så det er ikke overraskende at snakk om økt lengde vil finne Insignia, form i en høyere kategori, og over 4,9 meter. den Epsilon II plattformen utvikler seg til punktet som skal behandles praktisk talt ny, kodet E2XX. I det, og i bilen sammen, det fungerer særlig i vekt. Bensinmotorer 1,4-liters vike mens 1,6 konfigurere en bred gaffel krefter. Den vil fortsette 4x4-versjoner og Land Tourer.

Så vil fremtiden Opel Insignia

Opel InsigniaBMW 5-serie: kommer i desember

Ikke forvent store kosmetiske endringer fordi hop stil BMW vil ikke frem til en fremtidig 3-serie. 5-serien vil bli presentert før utgangen av året, og selv om Leveransene vil ikke begynne før 2017, Det vil bli tatt i betraktning som en rival av den nye Mercedes E-Klasse også halvår senere kommer familien, annet kvartal for GT. Det vil tynne i gjennomsnitt om lag 100 kilo mer enn den nåværende. Det vil kombinere materiale (aluminium, stål, magnesium), men ingen karbonfiber som 7-serien for altfor kostbare. Sistnevnte vil ta ordrike elektronisk utstyr til komfort, sikkerhet og underholdning systemer som tilnærming til autonom kjøring: nødbremsing fra 70 km / t eller cruise control med stop-and-go opp til 130 km / t. I utvalget av motorer er ventet område fra 184 HK til 450 hk bensin, mens Diesel dekker et effektområdet 150 til 313 hk.

Dette vil være den BMW 5-serie