Skoda Yeti 2017: den nye kompakte SUV “mini” Kodiaq

Skoda Yeti 2017: så vil den nye kompakte SUVSkoda Yeti 2017: så vil den nye kompakte SUVSkoda Yeti 2017: så vil den nye kompakte SUVSkoda Yeti 2017: så vil den nye kompakte SUV

den Søkemotorer ikke jukse: Kodiaq Skoda og Seat er Ateca synonymt, utvilsomt suksess. De to SUV Volkswagen-gruppen De er på vei til å bli lanseringer og Nyheter av året industrien i Europa motor. Listen over bestillinger og interessen generert på Internett og absolutt taler for seg selv. Så mye har overrasket sin popularitet, at selv Skoda har rethought Nu Utgivelsen av den andre generasjonen som var hans Først SUV: Yeti.

den Skoda Yeti nytt land i over 2017 med et nytt produkt filosofi. Ja, fordi hvis du er i de opprinnelige planene av merkevaren var så original og holde kvadratet av dagens modell estetikk, Kodiaq suksess og Ateca vil gjøre en del av din personlighet i bytte for et bilde som vil appellere sikkert mer å gå tapt. Dette har allerede blitt anerkjent de ansvarlige for merkevaren i dagens Paris Motor Show 2016 ... og trenger bare å se den første bilder som viser deg fremtiden Yeti (Computer fremstillinger av vår tegneren Schulte) For å se hvor mye hans eldre bror vil se ut, og selv SUV Seat på sin side og tilbake.

Skoda Yeti 2017: en SUV med mer plass

Men forlater side av bildet som du ser på bildene, er det heller ingen tvil om at Skoda Yeti nye SUV vil være mye bedre. Og det vil være i nesten alle deler. Dersom dagens modell og stakk ut sin plass og interiør allsidighet, andre generasjon vil vokse opp på alle måter. Og til å begynne med økt lengde bør ta lengre tid til og med over 4,35 meter, Online omtrent med Ateca Seat. Grunnen er enkel: Volkswagen-gruppen allerede forbereder utvikling ny liten SUV under én plattform, så i tillegg til den allerede annonserte Arona Seat og Volkswagen Polo SUV fremtiden vil også kopi Skoda Fabia på. Og den store Kodiaq (4,70 meter) later mye plass mellomprodukt.

Skoda Kodiaq: InteriorSom endret som en autentisk kompakt SUV, og langt mer enn utilitaristisk forsyning, Skoda Yeti 2017 nyfødte i samme MQB-plattformen VW gruppe som anvender både Seat Ateca som Volkswagen Tiguan. Ved å øke i størrelse, merkevare ledere sier de fortsatt tilby større interiør romslig, og en stammen og over 500 liter ... når i dag den offisielle Yeti nåværende akkrediterer 405 liter. Bildet som vises i artikkelen er inne i den nye Kodiaq, men bør ikke variere mye sin design. Og ingen mangel på heller, tydeligvis mange praktiske løsninger som Skoda vi har kommet under paraplyen sin slagord "Simply Clever": Isskrape, paraply, papirskuffer seteryggen, nettverk pasientår objekter, etc. Det vil være en SUV absolutt den mest funksjonelle.

Skoda Yeti 2017: Future utvalg

Men den nye Skoda Yeti 2017 vil også være en mye mer utviklet SUV takket være den nye arkitekturen. Det er mer enn sannsynlig at hans eldre bror, Kodiaq, ta alle typer teknologier: Automatisk bremsesystemet i byen, perimeter kameraer, adaptiv cruise control, tretthet detektorer systemer, blindsone og avreise lane ... kunne også utstyre den nye assistenten trailer. Vi får se.

Som for hans mekanisk rekkevidde, ny Skoda Yeti 2017 Du bør ikke endre mye nåværende tilbudet Ateca Seat. I bensin, den aktuelle motor 110 hk 1,2 TSI og vike til nye 1,0 TSI motor og 115 hk og med bare tre sylindre, lovende trygt lavere forbruk. Allerede over 1.4 TSI blokker, kanskje i begge versjonene 125 og 150 hk (Den sistnevnte sylinder med stengesystemet) skal nå lukke forslaget bensin.

Skoda Yeti 2017I mellomtiden, i Diesel er åpenbart 1,6 TDI 115 hk den motor~~POS=TRUNC tilgang området, mens over skal fortsatt vises på 2,0 TDI 150 hk. Det gjenstår å se om det er i en 2,0 TDI med 190 hk og... eller dette alternativet er reservert til øvre Kodiaq. manuell og automatisk DSG dual clutch, med alternativer overlegen trekkraft foran og firehjulsdrift vil fullføre tilbudet om en SUV som skal være en referanse balanse og kapasitet.

er bare fordi kjenner sin eksakte datoen for markedsføring og mulige priser. Men, vel vitende om at den nye Skoda Kodiaq kan komme på markedet til en pris på 24,950 euro starter, og Seat Ateca er annonsert rabatter fra ca 22 000 euro, er mer enn sannsynlig at Skoda Yeti fremtid er plassert i nærheten av 20.000 euro boot, koster ca 1000-1500 euro mer enn dagens Yeti. Men alle de sistnevnte er allerede spekulasjoner. Toca vente litt lenger ...

Du kan også være interessert i:

Future nye Skoda til 2019

Skoda Kodiaq: en SUV med svært konkurransedyktige priser

Alliance Skoda og VW i bilder