Vi testet den nye Citroën C4 Picasso og Grand C4 Picasso

Citroën C4 Picasso og Grand C4 Picasso: Citroën oppdaterer sin minivanCitroën C4 Picasso og Grand C4 Picasso: Citroën oppdaterer sin minivanCitroën C4 Picasso og Grand C4 Picasso: Citroën oppdaterer sin minivanCitroën C4 Picasso og Grand C4 Picasso: Citroën oppdaterer sin minivan

i 2013 Den treffer markedet den andre generasjonen minivan Citroen C4 Picasso og versjon opp 7 seter Citroen C4 Picasso, modeller som har blitt fastlåst som ledere segmentet i Spania, hvor de er produsert med en hastighet på mer enn 500 enheter per dag i Ptil Vigo fabrikken, og Europa. Sikkert er det ingen tilfeldighet at Citroën har matchet i tid ankomsten av en ny generasjon av Renault Scénic, en annen historisk sterke segmentet modeller med oppdatere C4 Picasso og Grand C4 Picasso. For å holde pulsen, Citroën Han har jobbet på fire områder av deres Flerbruks: Design, komfort, tilkobling og teknologi

Citroën C4 Picasso: ny design

den utforming, utsikten er neppe kvalifiserer bildet vi vet, er fortsatt et helhetlig bilde i full kraft. i frontal, nå vanlig i både kropp versjoner, er ny på paragolpes og fyr. også antinieblas premiere en krom ramme. Bak, er ny på piloter, presentere 3D-effekt. Lyset underskrift ledes foran og bak (som ferdig) er også advarer mot Picasso fornyet. i Citroen C4 Picasso du kan velge taket i en annen annen farge til resten av kroppen og Citroen C4 Picasso funksjoner takskinner integrert grå. Også nytt er 17 tommers hjul, tankevekkende design, og nye karosserifarger tilbys.

inne i Citroën C4 Picasso og grand C4 Picasso fortsetter å overføre det moderne og til og med en viss Avant-gardism. Nå har Citroën laget 4 rom knyttet til hver utførelser å tilpasse forskjellige måter. Standarden finish gir miljøer "Wild Blå", "beige Duna" og "grå Hype", kombinere andre utførelser og farger.

Citroen C4 Picasso

Citroën C4 Picasso: begrepet komfort

Med den fornyede C4 Picasso og Grand C4 Picasso, Citroën Du ønsker å styrke merkevaren representerer komfort, men argumenterte bare en suspensjon, om ikke den aller oppfatning av kjøretøyet. Under programmet Citroën Avansert Comfort, den franske merkevaren vil utvikle fremtidige modeller med tanke på komforten fra alle områder av bil. Og i denne forstand, sette C4 Picasso som best aktuelt eksempel på dette mål. På samme plass og modularitet C4 Picasso og Grand C4 Picasso, Citroën Det har forbedret komforten, også gi dem mer utstyr. Det beste eksempelet på det ovenstående er det automatisert bakluke håndfrifunksjon, bærer den elektroniske nøkkelen med oss, kan du åpne forbi foten under bakre støtfanger. både Picasso forbli ved sin livability og følelse av plass for sin høye lysstyrke referanse-modeller i segmentet. den andre rad funksjoner 3 uavhengige seter multiregulables og er av samme størrelse. den Grand C4 Picasso 7 seter Den har to uttrekkbare bakseter under bagasjerommet gulvet.

Citroën C4 Picasso: tilkobling og teknologi

Funksjoner er blitt utvidet og forbedret funksjon av selve systemet infotainment. Det har nå funksjonen Mirror Link, replikere skjermen på vår smarttelefon, kompatibel med Carplay Apple og Android Auto. grensesnittet liten skjerm 7 inches har blitt revidert og forbedret styring av hovedinstrumentpanelet av 12 inches. systemet navigasjon Det er også forbedret, både kartografi, definisjonen av bilder, som systemet Talegjenkjenning, som du kan styre din egen nett~~POS=TRUNC leseren~~POS=HEADCOMP, den telefon og multimedia utstyr. Også det har funksjonen lese SMS og e-post. Citroën vil tilby i Citroën C4 Picasso og Grand C4 Picasso tjenesten Koble Box, den kan gi fra den samme bil indre kontakt telefon med en sentral for konsultasjoner om en reise eller for å spørre om hjelp hvis ulykke. Og starter neste år, vil bli utvidet funksjoner Koble Box med tjenester geolocation.

Citroen C4 Picasso 2017

På den annen side, ny C4 Picasso De vil berike din utstyr av sikkerhet et system banen tap, Det virker på styringen hvis bilen løpebaner hvite jernbanestrekninger. Også debuterer systemer overvåking blinde flekker, vare på sjåføren, signalgjenkjennelse, aktiv cruise kontroll, pre-kollisjonsvarsling og nødbremsing Sikkerhet Active Brake, Det er i drift fra 5 km / t til den maksimalt hver versjon.

Citroen C4 Picasso og Grand C4 Picasso: mekanisk rekkevidde

Litt arbeid har ført dem til de ansvarlige for den splitter oppdatering spektrum mekanikk... som fortsatt er som vi vet så langt, basert på utmerket alternativ diesel og bensin. i diesel, har BlueHDI 1,6 versjoner av 100 og 120 hk og 150 hk 2.0 BlueHDI, unrewarded selvsagt alle eksosutslippsstandarden Euro VI. I denne nasjonale presentasjonen kjørte vi med populære versjoner av 120 og 150 hk og begge har minnet oss trivelig og løsemidler resulterende motorer BlueHDi av PSA. den 2,0 BlueHDI formidler en mer konsekvent trykk på Grand C4 Picasso, mottakelige versjon som skal lastes med flere passasjerer og kilo. Uten dette behovet, 1.6 blå HDi 120 hk er riktig balansert, push, forbruk og generelle raffinement. i bensin, området er delt inn i tre andre alternativer. moderne tricilíndrico 1.2 Puretech, Det tilbys en versjon av 110 hk og over 130. For denne nyheten ser ut til å bli kombinert med automatgir (1350) euro momentomformer som bringer mer glede til en motor som allerede er løsemiddel og overbevisende for deres måte å betale. Ovenfor er det fortsatt et kraftig 1.6 THP 165 hk.

For den nye serien Citroen C4 Picasso mellom offisielle priser er annonsert 800 og 1.000 euro lavere enn den forrige modellen, enhetene fortsatt tjene. I alle fall vil de være reklamekampanjer som justerer den endelige prisen å betale. Den nye serien C4 Picasso vil starte fra 17,700 euro hvis finansiert med merkevaren og fra 18,700 euro utgivelse Grand C4 Picasso.

Du kan også være interessert i:

Citroen C4 Picasso duell & Nye Renault Scénic

¿Minivan eller SUV? ¿C4 Picasso eller Qashqai?

Citroën CXperience: konsept i Paris