Alle nye 2017 SUV, merke til merke

Alt SUV kommer på markedet i 2017Alt SUV kommer på markedet i 2017Alt SUV kommer på markedet i 2017Alt SUV kommer på markedet i 2017

Mote ingen tvil blitt hovedmenyen. den SUV-segmentet fortsatt hogging overskrifter, fylle deksler ... og katalog over alle produsenter. I dag har vi alle nye, merke mer, å nå kategori for i år 2017 som er i ferd med å starte.Vi ventet over 40 nye SUV! Her har du alt ...

Alfa Romeo

-Alfa Stelvio. mai. Den første SUV Alfa Romeo, å bli kalt Stelvio, tiltak 4,68 meter lang og først kom på markedet med den samme motoren på Alfa Giulia QV, dvs. Biturbo V6 510 hk kraft, med firehjulsdrift kjøremodusvelgeren og en aktiv bakre differensial. Senere vil det være en 2,0 Turbo 280 hk ... og Diesel versjoner selv.

Alfa Romeo StelvioAudi

-Audi Q5. i februar. Den nye Audi Q5 vokser i størrelse sammenlignet med sin forgjenger, og nådde 4,66 meter i lengde. Og det har redusert til 90 kg vekt i de mest gunstige tilfeller, takket være kombinasjonen av aluminium og høyfast stål. Det har også senket koeffisienten 0,30 aerodynamisk Cx. I denne nye generasjonen som startet tidligere i år det tilbys muligheten for å innlemme variabel høyde luftfjæring.

Bentley

-Bentayga Bentley V8 Diesel. i februar. Hvis du ikke liker deg nok "skandale" oppsetningen av Bentayga, den Bentleys første SUV i sin aristokratiske historie, har den britiske merket allerede forberedt diesel versjon, dessuten også dens første diesel modell. Den vil ha en motor 4.0 V8 med tre turboer, ... som vil utvikle 435 hk og 91 Nm av maksimalt dreiemoment ved 1000 rpm Only!

BMW

-BMW X3. i november. Den tredje generasjon BMW X3 vil vokse noe å vinne romslighet og bagasjeplass, med en lengre akselavstand, større bakdører og nye modulløsninger. Inneholde dets vekt takket være bruken av stål med meget stor styrke, aluminium og magnesium. Det er forventet for slutten av året.

Dacia

-Dacia Duster 2018. I november. Selv i 2017 Dacia Duster vil få et bedre utvalg og utstyr, ved utgangen av året og forventer presentasjonen av den nye generasjonen. Denne populære SUV holde en lignende størrelse som dagens modell, selv om det kan være med ham en nyere versjon av Grand Duster. Dette vil ha en lengde på ca 4,7 meter og to mer enn "korte" versjonen med seter, derfor syv seter.

Dacia DusterDS

-DS X. I september. DS familien vokser opp. Det vil bli utgitt på DS X i september, SUV kompakt AWD. Foreløpig er det få klart om merket vil kombinere all mekanisk stasjon eller en forbrenningsmotor med en elektrisk ved hjelp av teknologi med PSA.

Ford

-Ford Kuga. i januar. Nytt bilde og oppdaterte motorer og utstyr til stede Ford Kuga tidligere i 2017. I tillegg vil tilby luksuriøs finish Vignale. Kuga 2017 for å anerkjenne det av en trapesformet frontgrill som vedtar en stor, stikkord dagens Ford. Frontlyktene er også ny regning og innlemme den bi-xenon-teknologi.

-Ford Edge Vignale. mars. Ford Edge blir en hel Premium SUV med luksus ferdig Vignale. Det tilbys utelukkende med biturbo 2,0 TDCi dieselmotor ved effektnivåer på 180 og 210 hk.

Hyundai

-Hyundai SUV-segmentet B. I september. Hans navn fortsatt ikke kjent, men Hyundai har allerede bekreftet at de vil presentere i september 2017 en liten SUV utformet til segment B, det vil nytten av. Snart vet vi mer informasjon.

jeep

-Jeep Renegade. i oktober. Den mest kommersielt vellykkede modellen av dagens utvalg av Jeep, Renegade, får en oppdatering neste høst for å sette området 2018. De vil være kosmetiske endringer og forbedringer i form av utstyr og tilkoblingsmuligheter.

-Jeep Wrangler. Fra februar til september. I løpet av de neste månedene flere spesialutgaver av de mest Campero modellen Jeep, vil Wrangler bli lansert. I februar vil det komme en "Night Eagle" mai en Wrangler "Recon" og allerede i september vil være begynnelsen av "JK Edition". tøffe, tøffe gutta.

-Jeep Grand Cherokee. Fra januar til desember. Noe lignende skjer med Wrangler Grand Cherokee, hvor flere versjoner forventes. Snart kommer lanseringen av trailhawk, med større kapasitet til en krevende felt behandling. I februar special edition "Night Eagle"; og i mai "Summit Plus'. Ved utgangen av 2017 forventes Grand Cherokee Trackhawk, super-power versjon med en meget sporty utseende.

jeep Compass-Jeep Compass. i september. Den andre generasjonen av Jeep Compass har allerede blitt presentert i USA og vil lande i Europa sent neste sommer. Det er en helt ny SUV, ca 4,50 meter lang, som det vil være mellom Renegade og Cherokee, og vil inneholde versjoner av front- eller firehjulsdrift.

Kia

-Kia Niro Pluggbar. i juni. variant "plug-in"Eller hva som er det samme, med utvendig opplading på 220 volt husholdningen utløp, for å tilveiebringe ren elektrisk utstyr, som om en elektrisk bil er involvert. Det er den Nye Kia Niro til debut i sommer og bør gi en minimumsavstand på 40 kilometer i elektrisk modus.

-Kia Rio SUV. i oktober. Svært lite er kjent om hva som vil være en ny SUV i området av den koreanske produsenten, Kia. dette nye SUV vil være en modell som vil komme til å konkurrere i det voksende segmentet av Renault Captur, Nissan Juke, Peugeot 2008 og selskapet. Mekaniske grunn (plattformer og motorer) vil bli den nye Kia Rio vil komme tidligere i år.

land Rover

-Land Rover Discovery. i april. Allerede presentert og priset, Land Rover og støtte bestillinger Funn av sin femte generasjon, en SUV som reagerer på de tekniske spesifikasjonene for den nye epoken Land Rover. Aluminium kroppen til 85 prosent, mer effektive motorer, maksimal innvendig luksus, tilkobling ved hjelp InControl Touch Pro system ... Lover det beste habitability for 7 passasjerer kategori på bekostning, ja, nesten fem meter lang. Komplekse systemer av firehjulsdrift, luftfjæring ... merkevare lover også å overgå seg selv utenfor og spesielt innen asfalt. Tilgjengelig i fire motorer -180, 240 og 258 hk og 340 hk diesel bensin. Pris fra 56,150 euro.

Land Rover DiscoveryMazda

-CX-5. i juli. Ny generasjon for CX-5 estetiske og mekaniske endringer. Det gir tilkobling system Mazda Connect, kompatibel med de fleste smarttelefoner med Android og Apple-operativsystemer. Utgangspunktet planlagt ankomst i et nytt utvalg av Diesel 2.2 propell SkyActiv-D 2.2L, mens bensin vil bli tilbudt få utviklet SKYACTIV-G 2.0 og SKYACTIV-G 2,5, både direkte injeksjon.

Mercedes

-Mercedes E Clae All Terrain. i februar. Signeringen av stjernen ønsker å konkurrere med Audi A6 All Road med en versjon utviklet fra E-Klasse stasjonsvogn og Mercedes har kalt all Terrain. Blant annet vil den ha en variabel høyde luftfjæring og beskyttende baner for lav.

Mercedes E Class All Terrain-Mercedes GLA. I mars. Mercedes GLA oppdateres vedta fleste løsningene utgitt i dagens Mercedes klasse A. Blant annet mottar frontlykter med LED-teknologi og telematikkutstyr også forbedret.

mini

-Mini Countryman. mars. Den nye (andre) generasjon Mini Countryman blir den største og mest allsidige i 57 årige historie av merkevaren modell. Den vokser 20 centimeter for å bli med sin 4,3 endelig meter i en kompakt SUV. Stammen vil gi et volum på 450 liter. I juli av denne andre generasjon dukke opp den første hybrid (plugg) i historien til Mini. Mini Cooper Countryman All4 bli kjent og er basert på BMW 225xe. Den har en motor 1.5 bensin og en elektrisk motor, er montert på bakakselen, slik at i henhold til kombinasjonen av motorene får så foran, bak eller på alle hjul. Den kombinerte strøm er 224 hk.

Mitsubishi

-Mitsubishi ASX. i januar. Begynner å selge årsmodell 2017 selger Mitsubishi en fremragende utenfor restyling. Etter sommeren vil en versjon med nye estetiske og mer raffinerte og effektive motorer med samme blokkene vises.

-Mitsubishi kompakt SUV. i oktober. Selv uten et offisielt navn uttalelse før utgangen av året vil bli solgt en ny SUV Mitsubishi lokalisert i dimensjoner mellom ASX og Outlander, i den varme sonen av typen som bare har vokst med Nissan Qashqai som en god referanse.

Nissan

-Nissan X-Trail. i januar. Utvalget av Nissan X-Trail frigjør en nye 2.0 dCi 177 hk motor som vil være tilgjengelig med manuell eller automatisk kontinuerlig variabel, i dette tilfellet AllMode 4x4 trekkraft på alle fire hjul. Du kan ha fem eller syv seter, noe som ville innebære en reduksjon i kapasiteten på stammen, noe som ville øke fra 550 til 445 liter.

-Nissan Qashqai spesiell 10th Anniversary versjonen. i februar. For å feire 10 år med lanseringen, og før du starter sin neste-generasjon, Nissan vil innføre en eksklusiv utgave av sitt flaggskip modell, Qashqai.

-Nissan Qashqai. mai. den selger Nissan Qashqai, vil bli oppdatert i tidlig på våren. Det vil bli endret sin estetikk, Micra innflytelse, kledning og interiørmaterialer, og vil inneholde forbedringer i kjøre hjelpemidler, med den fremste av semiautonomous deltakere.

Opel

-Opel Cross X. I juni. Opel har endret tempoet for erstatte Meriva og i stedet for en kompakt MPV bruk har utviklet Opel Cross X, en kompakt SUV å bli plassert under den Opel Mokka X og produseres ved Zaragoza fra en felles plattform med Citroen C3 Picasso neste.

Opel Grandland X-Opel Grønland X. I november. Selv om dimensjonene kan foreslå, den Opel Grandland X vil ikke erstatte Zafira Sports Tourer, men det vil utfylle nøkkel SUV. Det vil bli bygget i Frankrike ved å dele det tekniske grunnlaget for Peugeot 3008, så dens dimensjoner vil gå til miljøet 4,45 m. Med det, vil Opel fullføre innen 2017 et betydelig utvalg SUV.

Peugeot

-Peugeot 5008. I mars. Best av de beste minivan og en SUV. Den nye Peugeot 5008 vokser 11 centimeter -Den måler 4,64 meter i total- for å forbedre andre rad plass og stammen volum. Dens kropp er også høyere i forhold til bakken, hjulene som er montert M + S, én avansert traksjonskontroll -Advanced Grep kontroll- og styrings avtar. Innenfor den nye generasjonen av driv i-cockpit tilveiebringer, og utvendig, en høy visuell effekt. Serien omfatter to bensin -110 og 165 -100 CV- og fire Diesel, 120, 150 og 180 hk.

Renault

-Renault Captur. mai. Mindre SUV restyling av Renault familien, Captur. Inne i plast vil bli bedre, med større tilstedeværelse av mykt belegg og gjennomgang av vanskelig å bo for å tilby en mer raffinert utseende.

-Renault Koleos. mai. Den nye Renault Koleos vil 22 cm lengre den Kadjar: målt 4.67 meter, med en akselavstand som knapt overstige 2,7 meter. Selv med disse dimensjonene, virker det som forventes å regne med sju-seters versjoner, men med en koffert stor Kapasitet: 542 liter.

Renault KoleosSeat

-Seat Arona. i desember. Den nye Seat Arona premiere merkevare i segmentet liten SUV. Den vil starte på bakgrunn av den nye generasjon av sin bestselgende Ibiza. Den nye SUV vil bli plassert ved Sete under Ateca som sin andre medlem av kategori. Det vil derfor Nissan Juke rival, Honda HR-V, Renault Captur og selskap, og miljøet skal måle 4,20 meter.

Skoda

-Skoda Kodiaq. mars. Den første store SUV Skoda, den Kodiaq kan nå bestilles i forretningene av merkevaren. Den måler 4,7 meter lang og selv om standarden har fem seter, kan du eventuelt inkludere en tredje seterad som gjør det mulig å få til syv. Startprisen er 23,340 euro.

-Skoda Yeti. i november. Den erstatning for dagens lille SUV kan forsinke dens lanseringen i begynnelsen av 2018. Den nye Skoda Yeti vil bruke MQB-plattform Volkswagen-konsernet, og vil innlemme mange løsninger under overskriften 'rett og slett smart' konseptet.

Suzuki

-Suzuki Ignis. i februar. Suzuki Ignis returnerer etter tilbaketrekking fra markedet i 2008 modell med dette navnet. Nesten 10 år senere, lander den med en estetisk av SUV og motor med mikro-hybridisering. mer attraktivt og vises en ambisjoner 'off-road' De forlot klart ved å tilby som et alternativ trekkraft 4x4 'Allgrip Auto'.

Toyota

-Toyota C-HR. I januar. denne nye Kompakt SUV fra 4,35 meter lang og slående design, C-HR, er basert på den siste plattformen tnga Prius. Mekanisk hybrid vil ha 122 HK og, avhengig av markedet kan også bli markeds 1,2 turbomotor bensin 115 hk, noe som vil bli tilbudt i 4x2 og 4x4 konfigurasjon.

Toyota C-HRvolvo

-Volvo XC60. i juni. Den nye Volvo XC60 er den store søyle av fremtidige Volvo-serien. den teknisk og mekanisk SPA plattformen vil være nøkkelen. Du kan gi systemer og semi-autonom kjøring, moderne teknologi (safe) som åpner Volvo S90.

-Volvo XC40. i desember. XC40 Volvo ville bli valgt som det første medlemmet av den nye 40 Volvo familie å bli solgt. Utgangspunktet blir ny CMA plattformen, Compact Modular Architecture, som er klar til å bli en av hjørnesteinene i Volvo i fremtiden.

Volkswagen

-Volkswagen Tiguan Allspace. i september. 7-seter versjonen av den nye Volkswagen Tiguan vil kjempe langstrakt legeme for å gi større livability og, fremfor alt, en mer istand støvel hvor huset ytterligere to uttrekkbare seter. Det vil konkurrere direkte med Skoda Kodiaq og motta navnet Allspace.

-Volkswagen T-Roc. i november. Den nye Volkswagen T-Roc vil være en mindre SUV enn Tiguan og servert på MQB-plattform, det også De bruker Golf og Polo fremtid. T-Roc ville bli plassert mellom de to dimensjonene og bør gi en tilnærming med noen emosjonell komponent og innfall, ligner på Audi Q2, som han kunne dele noen av sine mekaniske og teknologi.

Du kan også være interessert i:

SUV markedet bruke mindre

Den 10 mest vellykkede SUV øyeblikk ... og bevis

SUV av fremtiden