De ti beste superbiler av 2013

De ti beste superbiler av 2013De ti beste superbiler av 2013De ti beste superbiler av 2013De ti beste superbiler av 2013

den 2013 Det var året for den superdeportivos. Og det har også falt sammen med jubileum mange av de mest anerkjente merker eller modeller, slik at hver av disse superbiler har fått en spesiell touch enda.

Det er tilfelle Aston Martin, som feiret i 2013 sitt 100 år, og Lamborghini og McLaren, som de har blåst 50 lys. To superbiler er også veldig stilig jubileum: Chevrolet Corvette, med 60 fjærer, og Porsche 911, han har oppfylt halve århundret.

* Aston Martin CC100 Speedster Concept:

Aston Martin CC100 Speedster Concept

Det ble presentert i Nurburgring 24 timer som en modell 'one-off', med karbonfiber karosseri og aluminium-chassis. Den eneste enheten produsert i denne spektakulære superdeportivo konvertible under panseret har en V12, 6,0 liter 650 hk. 100 år vel verdt å lage denne superbilen, ikke sant?

* Lamborghini Veneno:

Lamborghini Veneno

den giften overrasket alle i Geneva Motor Show, mars, for sin spektakulære og feiing linjer. Bare se på Stort spoiler og konfigurerbar, det psykedelisk bakre diffusor og karbonfiber karosseri -reforzada med plast, polymerer og Composite-. For å drive veier 1,450 kg 'Lambo', har den samme motoren som Aventador: ie en V12 6.5 750 hp strøm direkte til alle fire hjul.

Lamborghini også overrasket i år med Egoista Concept, en annen gave til 50-årsdagen for den like spektakulære splitter.

* McLaren P1:

McLaren P1

Fra 0 til 100 km / t på bare 2,8 sekunder og en samlet kapasitet på sin 928 hp hybridsystem. Nesten ingenting. Det er bokstaven den nye high-performance superbil McLaren, den P1. Bilen millioner euro 'Made in' Woking kombinerer 747 hk 3,8 V8 bensinmotor med 181 hk elektrisk drift andre. Alt er å vinne sin egen duell med Lamborghini Veneno og laferrari. Duellen blir servert.

Vi vil ikke glemme heller, men ikke ut her, Porsche 911 neste generasjons og 918 Spyder, hovedpersonene også i denne 2013.

* Laferrari:

laferrari

Hva gjør McLaren P1 er på Geneva Motor Show med sin 928 hk? For Ferrari forbereder en annen hybrid hiperdeportivo. den LaFerrari Den kombinerer en bensinmotor 6,3-liters V12 og 800 hk med en elektromotor på 163 hk, for en kombinerte utgangs av 963 hk. Fra Maranello, den laferrari esprintará til 100 km / t på under tre sekunder, hjulpet av et system av energigjenvinning ved bremsing og retardasjon 'HY-KERS' direkte fra Formel 1.

* Chevrolet Corvette Stingray:

Chevrolet Corvette Stingray

i sin 60-årsjubileum, den Chevrolet Corvette ble presentert i år på sitt syvende generasjon, I tillegg retaking den mytiske navn stingray som ble brukt i modellene 60 og 70. Den nye Corvette, bygget i aluminium og derfor lettere enn forrige generasjon, opprettholder det sporty essensen som alltid har fulgt den amerikanske bilen. Access versjon med en V8 sugemotoren, erklærer 455 hk, med akselerasjon fra 0 til 100 km / t på fire sekunder, ca.

* Audi Nanuk Quattro:

Audi Nanuk Quattro

Merket med de fire ringene overrasket alle i Frankfurt Motor Show med prototype superbil der han vil bevise sin fremtidige teknologier, som adaptive suspensjoner eller retningslinjer bakhjulene. Det estetiske DNA Nanuk Quattro Audi levninger, men Italiensk samarbeid: Italdesign Giugiaro Han har satt sitt korn av sand i sin design; faktisk, det holder nok likhet med parcour Concept som han ble presentert i Genève. Som for mekanikere, er Nanuk Quattro drevet av en V10 diesel 544 hk og 102 mkg dreiemoment ingenting!, med en hardt kjempet ytelse med effektivitet som erklærte 7,8 liter pr 100 km.

* Renault Twizy RS F1:

Renault Twizy RS F1

Kanskje ingen av dere vil inkludere i listen, men dens egenart og det faktum av å ha teknologi direkte fra Formel 1 noe som gjør den til en av de sports deler av året. Kraften i denne sporty versjon av Renault Chiquitin, den Twizy RS F1, det er 97 CV helelekt -i foran ved 17 CV serie-modell. Videre kommer den ekstra kraften fra samme KERS hjelp, for eksempel, Sebastian Vettel i sin Red Bull Formel 1. 0 til 100 km / t på seks sekunder, Som en Megane RS.

* VŪHL 05:

VŪHL 05

Dette forelder kjøretøy meksikanske Det har hastigheten i blodet ... og i hans navn: 'Vehicle av Ultra High-Performance Lightweight'; dvs. superdeportivo Høy ytelse superligero. motoren VÜHL 05, 2,0 EcoBoost bensin og opprinnelse Ford bringer 'bare' 285 hk, men med tanke på at veier bare 695 kg og tiltak 3,71 meter, sin vekt / effektforholdet er 400 hk pr tonn! Dermed er det i stand til å akselerere fra 0 til 100 km / t på bare 3,7 sekunder og nå 245 km / t.

* Devel Sixteen:

utvik Sixteen

den utvik Sixteen presentert i Hall of Dubai 2013 Du kan bryte alle ordninger. dette hiperdeportivo arabisk ser ut som en ekte racerbil er drevet av en V16-motor. For daglig bruk, kan den kjøre bare åtte aktive sylindre, tilbyr en ikke ubetydelig 800-900 CV makt. Men hva om vi sender veivakselen styrken av de 16 stempler? vel, kraft stiger til 5000 hk takket være arbeidet til fire turboer. Dermed vil det være i stand til å møte og overgå 560 km / t, absolutte maksimum fartsrekord for en produksjonsbil (For øyeblikket rekorden holdes av Hennessey Venom GT med 427,6 km / t).

* Lykan hyper:

Lykan hyper

Han ble løslatt i Hall Qatar og igjen mer enn en med åpen munn. For ytelse, funksjoner og pris: 2,5 millioner euro, perfekt for 'fete katter' av de arabiske landene. den Lykan hyper Det er et verk av W Motors, en merkevare libanesiske som har gitt den arabiske super, f.eks i gull og platina trykknapper, søm seter gull, interaktive holografisk skjerm ... Luksus espuertas og makt 750 hp fra motorens midtstilling. Akselererer fra 0 til 100 km / t på 2,8 sekunder og delene 395 km / t. Velkommen, hyper.