Renault Latitude 2014: nye moderne image

Renault Latitude 2014: nye moderne image

Når han avduket fornyelse av Samsung SM5, Det var forventet at hans tvillingbror Renault Latitude kunngjøre sin respektive 'Restyling'. Og slik har skjedd med de to første bildene av sin første facelift siden den kom på markedet i 2010.

Den nye Latitude nytt bilde på forsiden, nå mye mer stilig og moderne, med en ny grill, mindre frontlykter -Med LED-teknologi og integrada- frontspoiler. Det har også blitt retusjert tilbake, med nye LED-lykter og nytt bagasjelokk. I tillegg vil det gi en bredt spekter av legeringer og flere farger for kroppen.

Renault Latitude 2014

Likevel har de ikke blitt sluppet bilder av cockpit, selv om det er ventet at design ikke avviker fra nåværende Latitude. Ja vil vi finne nyeste teknologien Fransk merke, for eksempel nytt infotainment system R-Link.

Heller ikke de har avslørt informasjon om mekanisk rekkevidde. Så langt vet vi at Samsung SM5 har lansert en ny 1,6 TCe bensinmotor 180 hk forbindelse med automatisk dobbel clutch EDC. Har du også ta Latitude? Foreløpig er den franske sedan selges i Spania fra 30,100 euro i tre mekanisk dieselvarianter: den 2.0 dCi fire-sylinder med 150 eller 173 hk, og 3.0 dCi V6 241 hp.