Comarth Xtamy

Den Comarth Xtamy skiller seg ut for sin dristige linjer.En roadster faktura og spansk stemning.En retro-futuristisk stil reklame suksesser.Store hjul og svulmende hjulbuer.

Den nye avlegger av denne særegne familien er en original to-seters 3,6 meter lang, 1,79 m bred og en høyde på 1,1 meter. Bilen beveger seg takket være en 1,6-liters motor og 122 hk Ford hjem. Med sin lette vekt, til 1.000 kilo, og denne motoren er Xtamy nok og mye å overstige 200 km / t og for å ringe en 0-100 km / t på 7,5 sekunder, en meget interessant figur. Det er også tilveiebrakt en versjon 2.0 som vil nå 160 hk og gir en akselerasjon av bare 5,5 sekunder i 0-100.Men den virkelige klage på bilen er dens sporty ånd, jeg plamado perfekt inn radikal, Knobby og "muskler" estetisk. Det vil også avsløre 18-tommers hjul, Sparco seter skriv "Bacquet" ratt racing ... Men fremfor alt, bør denne ånden til en ramme designet for linking kurver være morsomt.

Plattformen er den samme som iført prototype X-Oly S1, en bil som ble presentert på Paris Motor Show 2002 og har vært utgangspunkt for å oppnå dette og salg ferdige produktet.I tillegg, i Comarth har perfeksjonert en versjon kalt Xtamy Racing, som vil bære en 250 hk Ford motor og kom inn i mesterskapet i Spania Gran Turismo 2004.Det spanske selskapet ble lansert i 1999 som en personlig eierandel Jose Antonio Martinez Marin. Høsten 2000 hadde allerede en definert chassis og en kropp som ville føre til at bilen gikk til Paris. Fire prototyper var ansvarlige for å øke bevisstheten om dette eventyret til samfunnet.

Nå er dette første kommersielle linjen som allerede er på salg er lansert. Bilen koster 30.000 euro serien og Alternativene inkluderer ABS, skinninteriør og airbag.