Volvo fast forpliktelse for firehjulsdrift

Volvo fast forpliktelse for firehjulsdriftHva skiller Volvo av disse mekanismene er dens total automatisering. Alt fungerer uten driver intervensjon. De understreker også at kjøpere av en sports sedan med fire hjul ferdigheter ikke er ute etter en off-road kjøretøy. Volvo mener at disse sjåførene satser på stabilitet og grep på veien, to begreper som vil kraftig forbedret takket være AWD.
I praksis takket være forbindelsen mellom disse elementene med andre bil-systemer, kan du justere subviradoras eller sobreviradoras trender. For å gjøre dette, er det tilstrekkelig å handle på programvaren som styrer datamaskinen elektronikk.
De ansvarlige for svenske firmaet vil, ved utgangen av året, antispinn og stabilitets er nært beslektet. For disse datoene allerede utstyrt S60 AWD vil denne siste komponenten.

Alle disse utviklinger vil bli montert ved siden av motoren og RN kjent type, gir en fornyet maskin kubisk 2.4l 200 hk ved 5100 rpm. Den maksimale dreiemoment er ved 290 nm og ved 1800 omdreininger er nådd.
Volvo forventer minst 9000 enheter denne nye versjonen solgt over sitt første leveår.

Problemer med belter i S80 og V70
Volvo kunngjorde i går at de vil gjennomgå sikkerhetsbelter S80 og V70-modeller. Det svenske merket har funnet problemer med ankere av disse komponentene i kjøretøyene under kontroll.
Tilsynelatende, mutrene som holder kroppen beltene løsne over tid. Denne feilen er blitt detektert bare i modellene nevnt, og alltid i enheter produsert mellom slutten av 2000 og den nåværende.
Totalt vil 10.000 biler bli anmeldt, hvorav 3185 er i Sverige, mens resten er spredt over hele Europa og USA.
Volvo kilder i Spania sier at de har funnet noen feil i enheter fordelt i landet vårt.