De beste biler og SUVer for å kjøpe for verdi / pris

De beste biler og SUV-markedet verdi / prisDe beste biler og SUV-markedet verdi / prisDe beste biler og SUV-markedet verdi / prisDe beste biler og SUV-markedet verdi / pris

mellom 9.000 og 27.000 euro. Du trenger ikke å bruke mer penger hvis du tenker kjøpe en ny bil, selv store ya, noen med opp til 7 seter og ønsker selvfølgelig å sikre en godt valg for verdi / pris. Nei, vi snakker ikke her billige biler eller lav pris ... om man kan "snike" på vår egen merittliste. Denne gangen har vi valgt 11 smarte kjøpe lærere som i dag, tror vi at skiller seg ut i sine respektive segmenter så mye å tilby til en svært rimelig pris, og alltid med et optimalt nivå av kvalitet i sin klasse. Garantert!

Citizen master kjøp

Suzuki Celerio 1,0 GL: fra 9,190 euro

Suzuki celerio representerer muligens det billigste alternativet nå i segmentet av innbyggerne. Men også det presenteres med sterke argumenter. Kanskje chassis nivå og følelsen av å kjøre et sete Mii eller Toyota Aygo er mer avstemt biler, men verdsette et segment der Mobilitet er grunnlaget, å flytte primært eneste byen hvor rå og effektivitet, Celerio er et flott alternativ. hans 1.0 motor 68 hk Vi følte fantastisk, veldig smidig, og tilbringer svært lite, om 5 l / 100 km i byen. I tillegg har bilen godt utvalg for lite 3,60 meter. Selv om det er i GA ferdig med 8,390 euro, sitter vi igjen med GL for 9,190 euro, bedre utstyrt og aircondition.

Suzuki CelerioNytte: lærere kjøp

Peugeot 208 1,6 BlueHDi / 75: fra 11,650 euro

selv langt mindre enn 10.000 euro du finner interessant utility markedet opp (som en Ford Ka + eller Dacia Sandero), i denne forstand vi heve litt mer krevende. ved karakter mest allsidige biler, og en viss kraftbehovet diesel og bensin, og et minimum kvalitetsstandard. I det, Peugeot 208 er en rund produkt, og hvis du velger en Diesel uovertruffen: for prisen av andre atmosfæriske bensin, starter Peugeot forhandler 1. januar.6 BlueHDi turbodieselmotor som det er en lettere og beveger seg bra.

Skoda Fabia 1,2 TSI: fra 11.600 euro

den bensin alternativ i segmentet. Skoda Fabia er ikke den siste verktøyet til markedet, men det er fortsatt en av de mest interessante. veldig romslige og funksjonelle, Den presenterer en Glimrende 1.2 TSI motor 90 hk en veldig konkurransedyktig pris. Mykhet, gode fordeler, en lavt forbruk... og mye mindre enn den nye verktøyet VW-konsernet, som Seat Ibiza pris. Før du endrer ny generasjon (som ikke har mye) det er en stor sjanse til å ta det for svært lite. Flott bil.

Komprimerer: Kjøpe lærere

Opel AstraOpel Astra 1.0 Turbo: fra 15,995 euro

Vi gitt hvordan markedet akkurat nå, og fremtiden foran oss, vi overgir oss til bensin i kompaktsegmentet. Og vi startet med Opel Astra, Årets bil i Europa 2016. Stor chassis, høy ytelse, bemerkelsesverdig ... og opplevd kvalitet Turbo 1,0 motoren 105 hk mer enn nok til å flytte den kompakte uten å bruke mye. veldig rund bil, komfortabel og er i dag, et stort kjøp konkurransedyktig pris.

Focus 1,0 EcoBoost-: fra 16,295 euro

Og vi kan ikke lukke uten også å snakke om kompakt Ford Focus. Det har alltid vært en av de mer interessante alternativer for sin verdi / pris og også det setter en dynamisk kvaliteter som gjør at du føler deg som en av mer direkte og smidige biler i sitt segment. De som liker sporty kjøring vil føle belønnet. Dessuten, dens 1,0 EcoBoost 3-sylinder er også ferdig: 100 hk som florerer mye.

SUV: handle lærere

Dacia Duster dCi 4x4: fra 16.200 euro

Vi startet vår SUV tour med Dacia Duster. Men ikke med en Dacia Duster noen, nei. Selv om du har 10.000 euro og et marked versjon, sitter vi igjen med denne "eksklusiv "Diesel 110 hk og firehjulsdrift. Hvis du vil ha en ekte 4x4 vil du ikke finne bedre priser. En ultra effektiv motor, mye av pålitelighet og robusthet til rulle på alle overflater De gjør Dacia Duster SUV som gjelder for nesten alt.

Dacia DusterKia Sportage 1.7 CRDi: fra 22.500 euro

Vi klatre et trinn og gå til competidísimo kompakte SUV-segmentet. I dette tilfellet har vi valgt diesel bil gitt sin mer kjent karakter og volumet og vekten av disse kjøretøyene. Og her satser vi på Kia Sportage. Det er en av de beste selger, Mount 1.7 CRDi 115 hk med svært god ytelse, og tilbyr et meget attraktivt og det den mest komplette generelt. Vanskelig å knekke. Nissan Qashqai dCi en Hyundai Tucson CRDi eller (dette med samme motor) er også gode alternativer, til en svært konkurransedyktig pris, men noe høyere nå.

1.6 BlueHDI 5008/120 7 steder: fra 26900 euro

Vi avsluttet vår SUV gjennomgang av en alternativ plus size. Vi går til stort segment, med 7 seter... Hva interesserer deg? Vel, først av alt, vi kom ut to alternativer: Skoda Kodiaq og Peugeot 5008. Enten er et utmerket valg, men vi ble priset i dag med 5008-motor 1,6 BlueHDi 120 hk, nok til å flytte det å snakke om en lett SUV for sin 4,64 meter lang. Bare kom på markedet, har det en spektakulær design og flott utstyr. For å kvalifisere for en Kodiaq TDI, 150 hk og ja, må du bruke minst 31,590 euro ... som ikke er dårlig for bilen som er.

Limousiner: master kjøp

Skoda Octavia 1,0 TSI: fra 18,690 euro

Vi fortsetter å snakke om Skoda, fordi vi går inn salonger og funnet et alternativ som alltid rangerer blant de mest fremtredende. Selv om dette segmentet forbigår sitt beste, Du kan knapt finne i markedet en mer interessant bil av kvalitet / størrelse / pris den nye Octavia. med 1,0 TSI motor 115 hk Det er deilig, og hvis du ikke gjør mange kilometer i året (der kanskje du ville være interessert av 2300 euro pluss 1,6 TDI), er et utmerket valg. En av bellboys større markeds, et flott interiør romslig en En høy ytelse motor, og et nivå på finish og ærlig gode justeringer, lage en rund salong.

Skoda OctaviaMinivan: handle lærere

Citroen C4 Picasso Puretech 110: fra 17,900 euro

Vi avslutter vår tur til markedet med minivan, hvor vi sitter igjen med to alternativer. i kompakt kategori, med 5 Spaces, Citroen C4 Picasso synes en utmerket familie valg for sin pris. Hvordan og meget funksjonell, og den nye bensinmotoren 1.2 Puretech 3 sylinder 110 hk Det er også den mest konkurransedyktige. Ikke en kule, men sikrer god bevegelighet og en veldig riktig ytelse.

Ford Grand C-Max 1,5 TDCi / 120 7 steder: fra 23,200 euro

Vi kommer ikke til å 7-seter varebil, og her er det også mer enn konkurrerte beslutning. Størrelse og kapasitet, er vi forpliktet til diesel, menRenault Grand Scénic beste, en Toyota Verso, Citroën Grand C4 Picasso eller Ford Grand C-Max? Vel denne gangen, verdsette hele vi var med Grand C-Max. Den har en god følelse av å kjøre, godt utstyr, masse plass og bagasjerommet, og en ny 1,5 TDCi av 120 hk som passer perfekt til de kravene vi ba om. hans gjennomsnittlig forbruk på bare 4,6 l / 100 km Det er en garanti, og selv om ikke den raskeste, gir gode resultater.

Du kan også være interessert i:

Beste SUV-markedet for mindre enn 30.000 euro

De beste biler og SUV Bil Barcelona 2017

Biler med bedre tilbud May