Shell Fuelsave, designet for å spare drivstoff

Shell Fuelsave, designet for å spare drivstoff

Shell Det har utviklet to nye drivstoff det, samme pris eksisterende merkevare, gjør mer kjørelengde og beskytter motoren din bil. det er Fuelsave bensin og Fuelsave Diesel, tilgjengelig i over 300 Shell bensinstasjoner hele Spania og totalt 18 land.

Shell Fuelsave har vært designet 'for å vare', for 'Redusere forbruket' og som en 'Fuel effektive alternativet', både bensin og diesel, gjenkjenner Aristides Bonilla, direktør for markedsføring av Disa (rettighetshaver av Shell i Spania). Ifølge Shell, har det en Formel instant drivstoffbesparelse fra første innskudd.

mer 9000 kilometer med test for Fuelsave bensin og mer enn 4500 km for dieselFuelSave, i tillegg til de mer enn 400 testutvikling og validering i dynamometers å utvikle nye 'innovative drivstoff' Shell. For å oppnå målet om å bli mer effektive, har Shell beriket med stoffer som forårsaker du å være mer sparsommelig.

Carlos Sainz, World Rally mester og Dakar Rally mester i 2010, er hovedbildet av den nye Shell drivstoff. Spanjolen rytteren var til stede i laboratoriet av merket i Hamburg, hvor han kunne lage en dynamisk test med den nye Shell Fuelsave og sjekke sin effektive karakter.

Carlos Sainz, Shell Fuelsave bilde

Shell Fuelsave bensin bruksområder spesielle vaskemidler for å redusere energitapet i motor, Smøreoljene er områder hvor mindre effektiv, og opprettholde rene inntaksventiler, unngå dannelse av avsetninger, og følgelig å forbedre effektiviteten av propellen.

I mellomtiden, Shell Fuelsave Diesel Den er designet for å være mer effektivt i prosessen med tenning og, på den samme måte som den nye bensindrivstoff, bekjempelse akkumulering av avsetninger i forskjellige sensitive områder av motoren.