Smart Fortwo og Forfour elektrisk ed, prisene for Spania

Nå på salg Smart Fortwo og Forfour elektriskNå på salg Smart Fortwo og Forfour elektriskNå på salg Smart Fortwo og Forfour elektriskNå på salg Smart Fortwo og Forfour elektrisk

Takket være premiere på en ny plattform, lanserer Smart første elektriske variant av sin Smart Forfour ed sin fireseter statsborger på mindre enn 3,5 meter lang, med null utslipp og 155 kilometer med autonomi lade. Bygd lader er 4,6 kW og tillate oppladning til 80 prosent på ett take hjem i seks timer. et veggmaleri lader, noe som vil redusere denne perioden 3,5 timer vil også bli gitt.

Forfour Fortwo ed og elektrisk ed. Prisene for Spania

priser

utgivelse

Ed Fortwo coupe

23,302 €

juni 2017

Fortwo cabriolet ed

26,730 €

juli 2017

Smart Forfour ed

23,966 €

juni 2017

Å være i hovedsak de samme bil, er prisen bare 650 euro høyere enn Smart Fortwo ed der Smart Forfour er basert: på denne premien er "lagt" 62 centimeter akselavstand, de to ekstra dører og to ekstra seter, ingenting er dyrt praktiske fått. Smart Forfour miste litt agility Smart Fortwo ed, ikke bare av størrelsen, også etter vekt, noe som gjør godkjent akselerasjon på 11,5 sekunder passere Smart Fortwo ed til 12,7 sekunder av Smart Forfour . I Forfour ed autonomi alene ville jeg ha mistet 5 kilometer offisielt om Smart Fortwo ed.

Blant det nye utstyret fremhever den aktive bremseassistent som har premiere den nyeste generasjonen av Smart, basert på radar. i Smart ed ikke bare sikkerhet, men også bidrar til å automatisk justere retensjon leveres av den elektriske motoren når du løfter av på gassen, avhengig av tempoet i trafikken. Med det får du lett kjøring, men også optimalisere energigjenvinning fra bremsing, å øke den faktiske batterilevetiden.

Du kan være interessert:

Hva merkevaren selger mer kraft i Spania?

Eque dagen kunne ikke flytte odde bilskilt i byen