Ferrari Land: Porta premiere dette fredag ​​7 april

Ferrari Land åpner dørene 7. aprilFerrari Land åpner dørene 7. aprilFerrari Land åpner dørene 7. aprilFerrari Land åpner dørene 7. april

Ferrari Land Parken er nå en ekte virkelighet. den ny fornøyelsespark Tema dedikert utelukkende til en av verdens mest ikoniske bilmerker (om ikke mer) åpner fredag ​​7 april i Portaventura, i Tarragona. Komplekset vil bestå nå tre områder: egen Portaventura, Karibien AquaticPark park og nå Ferrari Land.

Ingenting mer og intet mindre enn 70.000 kvadratmeter dedikert til Ferrari som har hatt investering på om lag 100 millioner euro. Målet? Motta en ekstra million besøkende hvert år til 4.000.000 årlig besøker ofte Portaventura.

Det er ingen tvil om at Ferrari attraksjon hinsides enhver grense. De tilsvarende komplekse Italienerne har også i Abu Dhabi er en god refleksjon hvor du ser; nå opp til oss, den europeiske offentligheten. Det er derfor, for sikkert, vil Ferrari Land velkommen publikum fra Frankrike, Italia, Tyskland, ...

Har pris? Inngangen gir tilgang til både Ferrari Land som Portaventura er 60 euro for allmennheten og 52 euro for barn under 12 og over 60 år.

Ferrari Land

Ferrari Land: Hva attraksjonene vil inneholde?

De vil være totalt 11 ting å gjøre som utgjør nettverket av Ferrari Land, et sted som er utformet for hele familien. I tillegg til spiseområde, der vi finner en restaurant inspirert av "trattoria" Ferrari-fabrikken i Maranello, finne et areal på 8 semiprofesjonell simulatorer, lekeplass for de små, virtuelle opplevelser F1 GTS, den "Ferrari Gallery Land", et løp på 570 meter, "pisk",... og tre hovedretter.

Det er sant at de små kan nyte alle de ovennevnte aktivitetene, designet for familie glede, men også tre attraksjoner som søker ut all adrenalinet kroppen. Ferrari Land vil være to tårnene, som du kan se godt i flyet: Rebound tårn og en annen tårnet fritt fall.

Og den viktigste attraksjonen, hovedrett: det kalles "Red Force" og er det Vertikal høyere og raskere gasspedalen Europa. du har 112 meter og denne attraksjonen kan leve et akselerasjon fra 0 til 180 km / t i fem sekunder. Er du ikke ville ha opplevelser av en Formel 1 bil? Som med "Red Force" vil ha en svært lik biler av kategorien akselerasjon.

Ferrari Land

Ferrari Land: Marc Gené forteller deg sine hemmeligheter

Den spanske pilot Marc Gené er pilot teste Ferrari Scuderia og også offisiell representant for merkevare med Ferrari Land fornøyelsespark. Catalan definerer denne nye parken:

- "Ferrari Land er en familiepark. Det er 11 attraksjoner, hvorav 8 er ett hundre prosent for hele familien å nyte dem sammen. Det er svært like semi simulatorer, noen for barn og andre for voksne, som har i Maranello. Vi har også en tanke for familien krets. Foreldre og barn vil være i stand til å klatre på en mindre skala Ferrari og kjøre den på en annen krets på nesten 600 meter "

- "Av de 11 ting, det er mer enn 3 opplevelser i Red Force vil leve følelsen av akselerasjon, G-krefter, ... en F1. Og det er fortsatt en overraskelse til tidspunktet for åpningen, som er "Ferrari Experience".

- "Det er tre spørsmål jeg får spurt mange ganger og Ferrari Land vil svare: Hva føler en Formel 1 sjåfør, hvordan er verdens Ferrari, og hvordan kjører en Ferrari?".

Marc Gené og Ferrari Land

Du kan også være interessert

Ferrari Land: vi besøkte og snakket med Marc Gené (video)

Ferrari Land og vertikale akselerator 112 meter (video)