Så er taket airbag Citroen C4 Cactus

Så er taket airbag Citroen C4 Cactus

Citroën C4 Cactus, priser, informasjon, bilder og videoden Cactus Citroen C4 ikke bare visuelt antas å gi en ny Protection -den Airbump-, og gjør det klart for å se sine dører, men også debuterer en ny type kollisjonspute, kommer plassert på taket i stedet for å være inne i dashbordet. Fjern airbag dashbordet gir mange fordeler med å designere (Selv om det ikke endelig våget å lansere C-Cactus konsept som den opprinnelige, tilsynelatende fordi studier med potensielle kunder ikke ble gjort til det). Uten airbag modulen, mye gjenstår mer plass for elektronikk og dash vents. Med mindre tekniske delen for å skjule fra visningen, er alt enklere, siden berike multimedieinnhold plass hanske.

den TRW airbag taket til C4 Cactus har oppblåsbar pose pluss en gassgenerator er også plassert på taket, dekket av taktrekket, nær frontruten. Når utplassert, bag utfolder seg mens ned langs frontruten, passasjer. Kinematikken er forskjellig fra konvensjonelle airbag, som fremkommer mot den som sitter, for derved TRW er godt egnet for mennesker med forskjellig størrelse og morfologi. I tillegg ville være fordeler i design og produksjon av dashbordet, uten utforming på innsiden klaff på dashbordet, basert på en svekkelse av åpningsområdet.

Som er kompatibel med mange typer kjøretøy arkitekturer, synes det rimelig å se denne oppfinnelsen i mange flere biler. Og vi ikke henviser bare til mulige varianter C4 Cactus, med alle store kunder som arbeider i Boecillo, sammen med TRW, at det er lett å finne nye bruksområder.