Så bildeling, et alternativ mobilitet for byfunksjoner

Bildeling for enkeltpersonerBildeling for enkeltpersonerBildeling for enkeltpersonerBildeling for enkeltpersoner

Bildeling er bilutleie for midlertidig bruk, om minutter, timer eller dager, lansert av private selskaper som er ansvarlig for gjøre tilgjengelig for kunder en flåte av biler. En av fordelene er at i leieprisen de er inkludert alle utgifter Det forbundet med å ha en bil, slik som forsikring, vedlikehold og bensin. Kort sagt, har brukeren bare å bekymre seg for å velge den type bil, bestille den og bruke den tiden du trenger det.

Bildeling har mange varianter, for eksempel, bildeling bildeling bedrifts- eller organisasjons, dvs. gjøre tilgjengelig en flåte av firmabiler som mobilitetsløsning for sine ansatte. I denne forbindelse, bildeling er en meget praktisk løsning og, fremfor alt, effektiv som den bidrar til fremme mer bærekraftig mobilitet i byer.

Hvordan bli bildeling tjenestebruker

vanligvis bildeling er fokusert på mobilitet i byer, fordi med ham er det å redusere antall biler som sirkulerer i sentrum minimalisere miljøpåvirkninger med lavere forbruk av energi og ressurser. Og mens offentlig transport også utfører denne funksjonen, noen ganger har vi ikke noe annet valg enn å bruke bil. I tillegg er bildeling vanligvis ganske billig.

I Spania de opererer flere bedrifter av bildeling. Respiro, Bluemove, Avancar og Car2Go, blant andre. Uansett om kompenserer for bildeling eller bruke din egen bil, Hensikten er å informere deg om hva De som tilbys av disse selskapene og dermed i stand til å trekke sine egne konklusjoner hver.

Bluemove, Madrid bildeling selskap

Et fellestrekk med bildeling selskaper er det parkeringsplass. Vanligvis bilen blir samlet i en av de mange parkeringsplasser tilgjengelig for Bluemove, og tilbake i det. Men Bluemove lanserte One Way tjeneste som gjør det mulig for brukeren å leie en bil i flere timer for reiser av no return, dvs. som allerede har ingen forpliktelse til å returnere til utgangspunktet, men de kan la parkert på gaten. Selvfølgelig, hvis du lar den stå i en kontrollert parkering sone (SER) bør sette den tilsvarende billett. One Way er rettet mot et profesjonelt publikum, Siden planen å gjøre bruk av denne tjenesten er mandag til fredag ​​fra 10 til 17 timer og er begrenset til ringen M-30 Madrid.

Flåten av biler tilgjengelig i Bluemove er ganske bred: store, små, familie, varebiler, hybrid og elektrisk. Pricewise, Du kan leie en bil for 2 euro en time og deretter 0,25 euro kilometer, avhengig av hvilken type kjøretøy. Du kan bestille bilen via Internett, mobil eller telefon. Du får tilgang til bilen trenger et kundekort Bluemove at du vil få når du registrerer deg som bruker. Bilnøklene inne i søk, og hvis du må fylle bensin i hanskerommet er et kort for å betale for tanking. Bluemove har forskjellige leiepriser: Velkommen, månedlig, årlig eller Zero. Høring på sin hjemmeside best komme som du bruker du kommer til å gjøre.

Bluemove

Respiro, gratis kilometer

Flåten av biler tilgjengelig i Respiro er klassifisert etter kategorier: Økonomisk, fleksibel og transport, når det gjelder kraftoverføring uten diesel, bensin, hybrid og elektrisk. Operasjonen er lik resten. Bare registrer deg, får medlemskort som gir deg tilgang til bilen, forbeholder modellen du trenger via nettet eller mobil, og gå til den aktuelle parkering for bilbruk. Den har totalt 93 parkeringsplasser.

Pricewise, Du kan leie en bil for 2 euro en time. De første 20 kilometer i hver bok er gratis, med unntak av grunnbeløpet. Pusterom partner for en avgift, avhengig av valgt sats må betales. På sin nettside kontoer med en pris simulator som vil komme godt med for å velge den hastigheten som passer best til dine behov.

Respirto

Elektrisk kjøretøy utleie

Hvis det som interesserer deg er leie en elektrisk bil Du kan gjøre det i Car2Go. Det er det eneste selskapet som har en flåte 100% elektrisk. Men dens fordeler gå utover. Ved å ha biler "null utslipp" De kan parkeres i SER sone uten å sette billett og du kan finne dem overalt. Gjennom et program, finne nærmeste bil, bestillinger, bruke det og la den hvor du vil, så lenge det er innenfor omkretsen av M-30 Madrid. Car2go belaster 0,19 euro per minutt.

Du kan også være interessert

-Car2Go hvordan tjenesten fungerer Madrid

-Bildeling One Way of Bluemove

-Elektrisk lede urban mobilitet i 10 år