De nye radarer opererer til fining

De nye radarer opererer til fining

Det er ingen måned der det ikke er noen nye som kommer ut. Og vi snakker ikke om fotball, ikke snakke om innreise til drift av nye radarer klar til å starte samlingen din prosess. Gater, veier eller motorveier premiere nye cinemometers at minst nå kunngjøre sin plassering. Hvis det allerede annonsert i 300 antall radarer hadde planlagt å installere i Spania 2016 sammen med måneden Juni kommer noen som we detalj nedenfor. Du vet, full beredskap.

og Vi begynte med Madrid, fordi kommunen av hovedstaden har allerede annonsert at fra 1. juni kommer i drift den første radaren urbane strekning av Spania. Det bøtelagt spesielt alle som sirkulerer mer enn 50 km / t på Avenida de Córdoba, mellom Glorieta de Cadiz gaten Tolosa Latour. Dette ble bekreftet av Madrid konsistoriet seg gjennom en pressemelding denne uken. selv Han har allerede jobbet i "pre-rettssaken informasjon"For 40 dager nå når denne radaren strekningen som dekker litt over en kilometer definitivt begynne fining. Ifølge City, for å 2,195 drivere skredet at hastigheten bare mellom 23 og 26. mai, noe som indikerer at det vil utvilsomt en radar City Star.

Verdi din bilsnakker radar seksjon, som også kommer i drift på kommende ukene bringer oss til provinsen Cádiz. Det er DGT allerede har installert en ny radar seksjon på motorveien CA-33, mellom kilometer punktene 10 og 13 i begge retninger, det vil si, mellom lokasjoner San Fernando og Chiclana, Bridge på slutten av polygon Casería av Tres Caminos. Hastigheten er begrenset til 80 km / t. Siste 25 april var allerede annonsert i Official Gazette, øremerking en utlegget for installasjon av 239,110 Euro. Dette motorvogn har allerede en annen kontrollpost mellom San Fernando og Cadiz, opp til Torregorda.

Uten å forlate Andalusia, beveger vi oss Nå til Torremolinos, hvor bystyret har allerede rapportert en ny Mobile radar DGT fining også starte fra 1. juni til hovedinnganger til kommunen. Denne bilen vil bli delt med byene Benalmadena og Antequera i perioder på 15 dager med sikte på å minimere, ifølge DGT, risikoen knyttet til trafikksikkerhet på veier som har en høyere ulykkesfrekvens.

Og slår til nærmere Baskerland, hvor Institutt for mobilitet og transport San Sebastian bystyret har annon også en ny mobil radar kommer i drift fra 1. juni. dette cinemómetro Det vil rotere beliggenhet mellom gater og veier der det ble funnet en høyere gjennomsnittshastighet i forbipasserende biler. Riberas de Loiola områder som, doktor Beguiristáin, Pio Baroja, Avenida de Tolosa, Federico García Lorca eller Lugaritz del av stedene er valgt først.

De begynner å operere flere foto rødt trafikklys

Foto røde stopplysreturnert til Madrid til slutt. Denne gangen ikke snakk om å installere en ny radar, men nye kontroll enheter, kalt foto røde trafikklys, som også vil komme i drift i juni. Det er flere kameraer med infrarød sensor, som ligger 25 meter fra lyskrysset til å oppdage og "fotografi" noen driver hoppe over et trafikklys er rød. Bøtene derfor medføre tap av 4 poeng på førerkort og økonomiske sanksjoner som strekker seg fra 100 til 200 euro.

Selv i dag er det ingen bekreftelse på hvor mange og som vil være operativt, bystyret og sa det hadde 9 nye foto rødt trafikklys planlagt å installere 2017. Og du kan se på kartet kjedelig du ser ut av bystyret. Disse er plassert i Velazquez Joaquín Costa, i Carretera de Carabanchel til Boadilla-Villaviciosa, i Avenida de America-Cartagena, i Monforte de Lemos med Finisterre, Avenida de la Peseta-Barrio de la Fortuna, Plaza de Fernández Ladreda, Camino del Barrial-Fernando Lázaro Carreter, Alberto Aguilera-Galileo og Antonio López-Plaza del Marqués de Vadillo.

Du kan også være interessert i:

Flere radarer bøtelagt i 2015

Madrid radarer samle 5,115 euro hver time

mobile radarer: provinsene der mer