Kia Sorento 2018: den eldre bror av Sportage SUV i Frankfurt

Kia Sorento 2018, renovert og sportyKia Sorento 2018, renovert og sportyKia Sorento 2018, renovert og sportyKia Sorento 2018, renovert og sporty

Kia har bestemt seg for å fornye en av sine flaggskipene. Den største SUV signatur, den Kia Sorento, vil gi ut et nytt bilde både innendørs og utendørs vil bli ledsaget av en rekke mekaniske forbedringer og utstyr for å gi et kvalitativt sprang i de lengste reisene.

Kia Sorento 2018, mye mer sporty

den nye Kia Sorento vil ha en Veldig nytt bilde. Fronten har blitt redesignet for å gi en mer aggressiv og sporty, formørket nå og med stor tilstedeværelse av krom grill. Ved siden av henne, frontlyktene har blitt redesignet med LED-teknologi og paletten for kroppen har blitt utvidet med nye grå og blå. I tillegg, som et alternativ, Kia Han legger et bredt spekter av aluminium hjul 17, 18 og opp til 19 inches.

Inne kan kunden velge mellom en monokrom interiør (Svart, brun eller lys grå) eller duotone, kombinere svart med resten av de ovennevnte farger. Ratt og instrumentpanelet er redesignet i et miljø som nå stjernene i en LCD-skjermen er ansvarlig for informasjon og underholdning; mens setene kan justeres til den høyde av de lumbale to stillinger for baksetepassasjerene og fire for fører og passasjer.

Kia Sorento 2018

Dersom denne utviklingen ikke synes nok, vil 2018 Kia Sorento har et alternativ med mulighet for å montere GT linje, typisk for ytelse modeller Koreansk og legge til en ekstra krydret estetisk, med sporty frontlykter, interiør renovert med duplekstonet broderi på setene og emblem GT Linje på baksiden av SUV.

Spill på besparelser

Høydepunktet i den nye Kia Sorento mekanisk er ditt åtte-trinns automatgirkasse. Denne girkassen tilbys bare i modellen 2,2 liter diesel, i det som er en klar forpliktelse til å redusere forbruk og utslipp av sitt mektigste tilbud. Et alternativ som vil tillate oss llanear på lange turer og ikke en negativ innflytelse manuell sekstrinns girkasse, som det opprettholdes i nevnte motor.

Den nye girkassen, raskere og mer nøyaktig også være nyttig å fire kjøremoduser blant som du kan velge: Eco, Comfort, Sport og Smart. Den første vil seire drivstoff ofre kjøretøyets ytelse, vil den andre ønsker å gjøre mer komfortabel tur til passasjerer og, til slutt, Sport prioritere, hvordan kunne det være noe annet, presse mest mulig ut alt tilbudt motoren. I mellomtiden, Smart modus er utviklet for å forstå hva slags kjøring hevder sjåføren til alle tider, så vil velge blant de tre ovennevnte, måten som passer best for det vi ber om å treffe på gasspedalen.

Kia Sorento 2018

Forpliktelse til sikkerhet og underholdning

Hvis noe står i å utstyre den nye Kia Sorento er den store innsatsen gjort av koreanerne å inkludere i sin SUV en antall av alarmer under kjøring. Således har Ford Edge utrustet et nytt system tretthet alert, analysere førerens oppmerksomhet forblir på veien, vedlikehold assistanse på skinnen eller adaptive lyssystem ikke blende andre kjøretøyer, blant andre.

I tillegg Kia ønsker at vi skal gjøre noen lang reise i den nye Sorento, så nå kan du inkludere Carplay Apple eller Android Car i sine åtte-tommers skjerm med navigasjon funksjoner takket være Tom Tom. Og hvis du er lidenskapelig opptatt av musikk, kan du legge til en audio system Harman / Kardon 10-høyttaler å gjøre hver tur i ditt konserten.

Du kan også være interessert i:

Kia Sorento 2018: Den nye Sportage storebror

SUV sammenligning: Kodiaq Skoda, VW Tiguan og Kia Sorento, hva er bedre?

Det er Kia SUV Område: Niro, Sportage og Sorento